Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 martie 2019. Lună Nouă în zodia Pești

Publicat: 05/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 martie 2019. Lună Nouă în zodia Pești

Horoscopul zilei de 6 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de formarea fenomenului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Toate zodiile vor fi influențate de acest context astrologic care vine cu noi începuturi și care se va resimți din plin pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o perioadă în care vor prefera să se retragă din agitația cotidiană pentru a-și pune ordine în gânduri. O serie de nativi se pot întâlni cu persoane din trecutul lor, cu persoane cu care să aibă o relație karmică, pot trece printr-o etapă de introspecție și își pot recăpăta forța psihică de care au nevoie. Prietenii le vor fi alături și chiar îi pot ajuta să depășească mai ușor aceste trăiri. Cei care au relații ascunse se pot aștepta ca acestea să fie descoperite. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să înceapă un tratament și să amelioreze o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să deschidă o nouă etapă în relația cu prietenii. Unii nativi își pot lărgi cercul de cunoștințe, în timp ce alții se pot împăca cu o persoană din anturaj cu care au fost certați. Este activată și axa relațională, iar cei care sunt singuri pot începe o poveste de dragoste, nefiind exclus ca partenerul să fie întâlnit prin intermediul locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia să pună la cale un plan de petrecere a unei vacanțe cu prietenii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni, în cadrul contextului astrologic general, trec printr-o etapă de reevaluare a carierei și astfel, această Lună Nouă le poate aduce noi oportunități neașteptate de afirmare în sectorul profesional. Unii nativi își pot îmbunătăți imaginea de la locul de muncă, alții pot obține o avansare în funcție, iar alții își pot chiar schimba cariera, cu toate că sunt sfătuiți să nu ia această decizie până la finele lunii martie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu mai amâne demararea unor studii superioare, unor cursuri de dezvoltare profesională pe care le au în plan.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de deschiderea unei etape noi în tot ceea ce ține de studii, călătorii și relația cu străinătatea. Nativii pot începe un curs peste hotare sau pot pune la cale o călătorie, însă de preferat ar fi să înceapă aceste noi proiecte către finele lunii martie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce niște evenimente de natură să le schimbe percepția asupra viitorului, asupra unor principii de viață adânc înrădăcinate în conștiința nativilor.

Citește și: Horoscop săptămânal 4 – 10 martie 2019. Taurii încep să facă schimbări în viață

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu ar putea primi sume de bani neașteptate de la rude, cadouri semnificative de la persoana iubită, avantaje materiale de la partenerii de afaceri și chiar pot discuta despre posibilitatea de a intra în posesia unei moșteniri. Nativii care sunt în mijlocul unui partaj pot avea parte de conflicte și neînțelegeri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce celor căsătoriți ocazia de a avea o discuție serioasă și de a trece la un alt nivel în relația de cuplu.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de un nou început în relația de cuplu și nu este exclus ca unii dintre nativi, în funcție și de harta natală, să fie ceruți în căsătorie sau, cel puțin, să poarte discuții pe acaestă temă. Cei singuri pot întâlni un viitor partener, posibil chiar prin intermediul locului de muncă sau cunoscut într-un context medical. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate oferi ocazia de a purta dialoguri pentru semnarea unui contract, unui parteneriat de afaceri, unei asocieri, însă îi sfătuiește să fie excesiv de atenți la detalii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să se preocupe mai mult de sănătate și chiar să afle de un tratament care să-i ajute să vindece o afecțiune mai veche cu care s-au tot confruntat. Este posibil să fie nevoie de schimbarea stilului de viață, de mai mult sport și mai multă relaxare pentru ca rezultatele să fie cele așteptate. Pe de altă parte, o nouă etapă se poate deschide și la locul de muncă, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere reorganizarea sarcinilor și responsabilităților. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă, însă sunt sfătuiți să aibă mare grijă la contractele semnate și la negocierea salariului și a condițiilor de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de noi începuturi în sectorul sentimental, iar cei care sunt singuri pot întâlni un viitor partener, posibil prin intermediul unei rude sau la o reuniune de familie. Este un moment bun să se dedice mai mult activităților distractive, relaxante și artistice. De asemenea, sunt susținuți să înceapă un antrenament sportiv. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia să treacă la alt nivel în relația cu copiii. Cei care sunt căsătoriți pot primi vestea că vor deveni părinți.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de noi începuturi în relația cu membrii familiei. Nu vor lipsi situațiile surprinzătoare legate de rudele apropiate, pot apărea mutări și schimbări de domiciliu, dar și conflicte în locuință de natură să aducă schimbări. O nouă etapă se va deschide în relația cu frații și nativii se pot împăca cu aceștia, dacă au fost certați. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le va aduce o preocupare aparte pentru un bun imobiliar sau chiar pentru casă și activitățile gospodărești.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Pentru cei născuți în zodia Capricorn va urma o perioadă de interes pentru studiu. Nativii pot acumula informații, pot învăța lucruri noi și își pot consolida cunoștințele avute.  Activitățile intelectuale vor prima, iar nativii pot pleca în scurte deplasări pentru a-și urmări interesele financiare și profesionale.  Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai diplomați în comunicarea cu cei din jur. Sunt susținute discursurile în public și activitățile de PR.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de noi începuturi în ceea ce privește sectorul financiar, mai exact banii obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi susținuți și de Venus, micul benefic, aflat în tranzit prin semnull lor, să-și îmbunătățească veniturile. În această perioadă se pot renegocia condiții salariale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot deveni excesiv de cheltuitori.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea fenomenului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii pot avea parte de schimbări remarcabile de direcție, de atitudine, de idei, de raționament și gândire, schimbări cu impact asupra viziunii de viitor și vor fi susținuți să vindece traume emoționale mai vechi care nu-i lasă să evolueze. Totodată, cei singuri pot începe o nouă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia să treacă la alt nivel în relația de cuplu.

Citește și...