Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 15 – 21 noiembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații

Horoscop săptămânal 15 – 21 noiembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații

De: Anna Caba 15/11/2021 | 08:16
Horoscop săptămânal 15 – 21 noiembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 noiembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 15 – 21 noiembrie 2021 se numără și cea a Scorpionilor care pot încheia relații în mod neașteptat.

Săptămâna 15 – 21 noiembrie 2021 se remarcă prin aspecte astrologice destul de tensionate, iar opoziția Marte din zodia Scorpion cu Uranus retrograd din Taur, dar și Eclipsa parțială de Lună din Taur, sunt două dintre evenimentele care ne scot din zona de confort. S-ar putea să avem parte de fel și fel de confruntări neașteptate, să fim surprinși de acțiunile altora, care până acum au stat în umbră și au construit strategii, și nu este deloc exclus să avem parte de răsturnări de situație greu de gestionat, de schimbări bruște care apar în viața noastră și care ne dau ritmul peste cap. Surprizele pot să apară din zona relațională sau financiară și s-ar putea să ne rupă brusc de anumite atașamente toxice pe care le avem. Totodată, există tendința de a nu renunța la ceva ce ne face rău, iar repercusiunile vor apărea ulterior.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP ZILNIC 15 NOIEMBRIE 2021. SĂGETĂTORII SE LUPTĂ CU TRECUTUL)

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 noiembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta este foarte importantă din punct de vedere financiar. Dat fiind faptul că și Eclipsa de Lună se petrece pe axa financiară, este foarte important ca nativii să aibă grijă la modul în care-și gestionează finanțele, la modul în care-și câștigă banii și să evite cheltuielile nefondate. În plan sentimental este de preferat să evite geloziile și posesivitatea, dar și tendința de manipulare. S-ar putea ca nativii să acționeze într-un mod total neprevăzut sau alții să vină cu manifestări ciudate, bizare, care să-i șocheze pe aceștia.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 noiembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta este deosebit de impactantă și importantă, dat fiind că în semnul lor se petrece Eclipsa de Lună, iar sectorul relațiilor este plin de planete. Nativii pot avea impresia că alții vor prea mult de la ei, că alții au așteptări prea mari de la ei sau că îi forțează să facă ceva. Lucrurile trebuie luate pas cu pas, fără grabă, aspect valabil și în relații, iar nativii nu trebuie să le dea celorlalți mai multă putere decât trebuie. Nu sunt deloc excluse rupturile bruște de relații, sentimentale sau profesionale. Nici relațiile noi nu sunt absolut deloc recomandate acum și va fi nevoie de mai multă grijă la atașamentele toxice, la plăcerile vieții care pot deveni periculoase acum.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită sănătății în această săptămână, dat fiind că aspectele legate de acest sector nu sunt deloc de neglijat. Este foarte important ca nativii să nu se suprasolicite, să nu se lase pradă viciilor și dependențelor, să nu preia mai multe sarcini decât pot duce. La locul de muncă poate fi o perioadă stresantă și epuizantă și este nevoie de un program strict pentru ca lucrurile să nu degenereze. Și în cuplu pot apărea tensiuni fie din cauza stresului, fie ca urmare a ideologiilor diferite.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți ca săptămâna aceasta să evite noile relații și să aibă mai multă grijă chiar și la anturaj, la relațiile de prietenie pe care le au. Nu este momentul nici să intre în viața altora, nici să încerce să-i ajute pe alții, ci mai degrabă să se detașeze de tot ce-i înconjoară și să petreacă mai mult tinp cu ei înșiși, făcând ceea ce le place. Nu este deloc exlus să fie dezamăgiți de persoane apropiate, de prieteni, iar cei singuri să aibă parte de experiențe ciuadte, de o dragoste la prima vedere care să se dovedească a nu fi ceea ce pare.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Leu ar trebui să facă toate eforturile posibile săptămâna aceasta pentru a găsi un echilibru între muncă și familie. S-ar putea să aibă parte de evenimente care să-i răscolească, să apară schimbări bruște în plan personal sau familiar care să-i determine la o regândire a strategiei de creștere. Este posibil ca nativii să acorde prea multă atenție carierei și astfel să apară tensiuni în familie, reproșuri, situații care să le strice echilibrul emoțional.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în Fecioară au parte de aspecte astrologice care impactează puternic zona comunicării, deci nativii trebuie să aibă grijă la acte, la negocieri, la deplasări, la ce decizii iau și la ce dialoguri poartă. Nu este exclus să aibă parte de vești care să răstoarne un context, să aibă parte de discuții care să-i neliniștească și să fie mult mai conflictuali ca altă dată, mai critici, mai acizi și cinici. Cuvintele lor sau ale altora pot schimba radical un context. Unii nativi pot relua o legătură neașteptată cu cineva din străinătate.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să aibă grijă la situația financiară, la banii pe care-i așteaptă sau îi dețin cu alții, la așteptările prea mari pe care le au de la ceilalți. Ar trebui să încerce să se bazeze doar pe ei și pe ceea ce au ei și nu ceilalți. Totodată, nativii trebuie să aibă grijă la interesele pe care alții le au de la ei, interese în special de natură financiară, dar nu numai. Nu este o perioadă bună să dea bani cu împrumut, să deschidă credite sau să faci investiții.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână importantă în plan relațional și nu numai. Eclipsa parțială de Lună poate aduce răsturnări neașteptate de situației în viața de cuplu și s-ar putea ca multe obsesii și atașamente emoționale toxice să se manifeste acum, dar și multe relații toxice să se încheie. Dacă unii nativi au simțit să pună punct unei povești și nu au avut putere până acum, săptămâna aceasta pot încheia, iar contextul poate fi și profesional. Cei singuri trebuie să evite noile relații, iar noile contracte semnate acum pot aduce mai multe pierderi decât câștiguri, deci sunt și acestea de evitat.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți ca săptămâna aceasta să fie mai atenți la starea lor de sănătate, să evite orice formă de solicitare fizică și psihică și să se odihnească mai mult. Nativii se pot confrunta cu afecțiuni mai vechi sau de natură cronică, iar tendința de a se implica în activități care nu merită efortul lor sau care nu le aduc beneficiile așteptate este foarte mare. Este posibil ca evenimentele de acum să-i determine să-și schimbe rutine, programul și stilul de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de fel și fel de situații neprevăzute care vizează fie viața sentimentală, fie relația cu copiii. Săptămâna aceasta este de preferat ca nativii să evite noile povești de iubire pentru că pot deveni obsesive și pot aduce dezamăgiri mari ulterior. Este posibil ca multe din planurile de viitor și proiectele în care nativii sunt implicați să sufere schimbări. De asemenea, este de preferat să aibă mai multă grijă la prieteni, la persoanele din anturaj cărora le acordă încrederea.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător pot trece prin evenimente neprevăzute legate de casă și familie și pot să se dezechilibreze în raport cu zona profesională. Nu este nici pe departe o perioadă bună pentru a acționa legat de carieră, pentru a schimba o direcție, ci mai degrabă acum trebuie să vadă ce nevoi reale au, ce-i mulțumește cu adevărat și ce schimbări personale trebuie să facă. Atenție la conflictele cu familia sau la situații care vizează viața personală și care pot fi mai dificile.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de fel și fel de informații, de mesaje și discuții neașteptate care să schimbe radical un context de viață. Nu este o perioadă bună pentru negocieri și nici pentru rezolvări ce țin de acte pentru că pot să apară situații neprevăzute cu repercusiuni pe termen lung. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă mai multe la deplasări și la atracțiile care pot să apară față de persoane din anturaj.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2021.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Jurnalism citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat medicii decizia de a-l duce la NEBUNI
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...