Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 15 – 21 noiembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații

Horoscop săptămânal 15 – 21 noiembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații

De: Anna Caba 15/11/2021 | 08:16
Horoscop săptămânal 15 – 21 noiembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 noiembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 15 – 21 noiembrie 2021 se numără și cea a Scorpionilor care pot încheia relații în mod neașteptat.

Săptămâna 15 – 21 noiembrie 2021 se remarcă prin aspecte astrologice destul de tensionate, iar opoziția Marte din zodia Scorpion cu Uranus retrograd din Taur, dar și Eclipsa parțială de Lună din Taur, sunt două dintre evenimentele care ne scot din zona de confort. S-ar putea să avem parte de fel și fel de confruntări neașteptate, să fim surprinși de acțiunile altora, care până acum au stat în umbră și au construit strategii, și nu este deloc exclus să avem parte de răsturnări de situație greu de gestionat, de schimbări bruște care apar în viața noastră și care ne dau ritmul peste cap. Surprizele pot să apară din zona relațională sau financiară și s-ar putea să ne rupă brusc de anumite atașamente toxice pe care le avem. Totodată, există tendința de a nu renunța la ceva ce ne face rău, iar repercusiunile vor apărea ulterior.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP ZILNIC 15 NOIEMBRIE 2021. SĂGETĂTORII SE LUPTĂ CU TRECUTUL)

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 noiembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta este foarte importantă din punct de vedere financiar. Dat fiind faptul că și Eclipsa de Lună se petrece pe axa financiară, este foarte important ca nativii să aibă grijă la modul în care-și gestionează finanțele, la modul în care-și câștigă banii și să evite cheltuielile nefondate. În plan sentimental este de preferat să evite geloziile și posesivitatea, dar și tendința de manipulare. S-ar putea ca nativii să acționeze într-un mod total neprevăzut sau alții să vină cu manifestări ciudate, bizare, care să-i șocheze pe aceștia.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 noiembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta este deosebit de impactantă și importantă, dat fiind că în semnul lor se petrece Eclipsa de Lună, iar sectorul relațiilor este plin de planete. Nativii pot avea impresia că alții vor prea mult de la ei, că alții au așteptări prea mari de la ei sau că îi forțează să facă ceva. Lucrurile trebuie luate pas cu pas, fără grabă, aspect valabil și în relații, iar nativii nu trebuie să le dea celorlalți mai multă putere decât trebuie. Nu sunt deloc excluse rupturile bruște de relații, sentimentale sau profesionale. Nici relațiile noi nu sunt absolut deloc recomandate acum și va fi nevoie de mai multă grijă la atașamentele toxice, la plăcerile vieții care pot deveni periculoase acum.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită sănătății în această săptămână, dat fiind că aspectele legate de acest sector nu sunt deloc de neglijat. Este foarte important ca nativii să nu se suprasolicite, să nu se lase pradă viciilor și dependențelor, să nu preia mai multe sarcini decât pot duce. La locul de muncă poate fi o perioadă stresantă și epuizantă și este nevoie de un program strict pentru ca lucrurile să nu degenereze. Și în cuplu pot apărea tensiuni fie din cauza stresului, fie ca urmare a ideologiilor diferite.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți ca săptămâna aceasta să evite noile relații și să aibă mai multă grijă chiar și la anturaj, la relațiile de prietenie pe care le au. Nu este momentul nici să intre în viața altora, nici să încerce să-i ajute pe alții, ci mai degrabă să se detașeze de tot ce-i înconjoară și să petreacă mai mult tinp cu ei înșiși, făcând ceea ce le place. Nu este deloc exlus să fie dezamăgiți de persoane apropiate, de prieteni, iar cei singuri să aibă parte de experiențe ciuadte, de o dragoste la prima vedere care să se dovedească a nu fi ceea ce pare.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Leu ar trebui să facă toate eforturile posibile săptămâna aceasta pentru a găsi un echilibru între muncă și familie. S-ar putea să aibă parte de evenimente care să-i răscolească, să apară schimbări bruște în plan personal sau familiar care să-i determine la o regândire a strategiei de creștere. Este posibil ca nativii să acorde prea multă atenție carierei și astfel să apară tensiuni în familie, reproșuri, situații care să le strice echilibrul emoțional.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în Fecioară au parte de aspecte astrologice care impactează puternic zona comunicării, deci nativii trebuie să aibă grijă la acte, la negocieri, la deplasări, la ce decizii iau și la ce dialoguri poartă. Nu este exclus să aibă parte de vești care să răstoarne un context, să aibă parte de discuții care să-i neliniștească și să fie mult mai conflictuali ca altă dată, mai critici, mai acizi și cinici. Cuvintele lor sau ale altora pot schimba radical un context. Unii nativi pot relua o legătură neașteptată cu cineva din străinătate.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să aibă grijă la situația financiară, la banii pe care-i așteaptă sau îi dețin cu alții, la așteptările prea mari pe care le au de la ceilalți. Ar trebui să încerce să se bazeze doar pe ei și pe ceea ce au ei și nu ceilalți. Totodată, nativii trebuie să aibă grijă la interesele pe care alții le au de la ei, interese în special de natură financiară, dar nu numai. Nu este o perioadă bună să dea bani cu împrumut, să deschidă credite sau să faci investiții.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână importantă în plan relațional și nu numai. Eclipsa parțială de Lună poate aduce răsturnări neașteptate de situației în viața de cuplu și s-ar putea ca multe obsesii și atașamente emoționale toxice să se manifeste acum, dar și multe relații toxice să se încheie. Dacă unii nativi au simțit să pună punct unei povești și nu au avut putere până acum, săptămâna aceasta pot încheia, iar contextul poate fi și profesional. Cei singuri trebuie să evite noile relații, iar noile contracte semnate acum pot aduce mai multe pierderi decât câștiguri, deci sunt și acestea de evitat.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți ca săptămâna aceasta să fie mai atenți la starea lor de sănătate, să evite orice formă de solicitare fizică și psihică și să se odihnească mai mult. Nativii se pot confrunta cu afecțiuni mai vechi sau de natură cronică, iar tendința de a se implica în activități care nu merită efortul lor sau care nu le aduc beneficiile așteptate este foarte mare. Este posibil ca evenimentele de acum să-i determine să-și schimbe rutine, programul și stilul de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de fel și fel de situații neprevăzute care vizează fie viața sentimentală, fie relația cu copiii. Săptămâna aceasta este de preferat ca nativii să evite noile povești de iubire pentru că pot deveni obsesive și pot aduce dezamăgiri mari ulterior. Este posibil ca multe din planurile de viitor și proiectele în care nativii sunt implicați să sufere schimbări. De asemenea, este de preferat să aibă mai multă grijă la prieteni, la persoanele din anturaj cărora le acordă încrederea.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător pot trece prin evenimente neprevăzute legate de casă și familie și pot să se dezechilibreze în raport cu zona profesională. Nu este nici pe departe o perioadă bună pentru a acționa legat de carieră, pentru a schimba o direcție, ci mai degrabă acum trebuie să vadă ce nevoi reale au, ce-i mulțumește cu adevărat și ce schimbări personale trebuie să facă. Atenție la conflictele cu familia sau la situații care vizează viața personală și care pot fi mai dificile.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 noiembrie 2021

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de fel și fel de informații, de mesaje și discuții neașteptate care să schimbe radical un context de viață. Nu este o perioadă bună pentru negocieri și nici pentru rezolvări ce țin de acte pentru că pot să apară situații neprevăzute cu repercusiuni pe termen lung. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă mai multe la deplasări și la atracțiile care pot să apară față de persoane din anturaj.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2021.

A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Jurnalism citeste mai mult
Parteneri
Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta la acest nivel. Scena petrecută
Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a rămas fără cuvinte când a văzut – VIDEO
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum nu mai e niciun dubiu
Ultimele cuvinte pe care Liviu Dragnea i le-a spus Irinei. Mulți o suspectau, dar acum...
Serghei Mizil, la închisoare: ”Sunt șef de pârnaie. Aici mă omoară, mă trezesc în fiecare zi la șase dimineața” – VIDEO
Serghei Mizil, la închisoare: ”Sunt șef de pârnaie. Aici mă omoară, mă trezesc în fiecare...
Diana Şoşoacă a apărut cu botniţă la tribuna Parlamentului:
Diana Şoşoacă a apărut cu botniţă la tribuna Parlamentului: "I-am cerut lui Moş Niculae un...
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Lovitură totală pentru Pfizer! S-au aflat rezultatele. Anunț pentru cei care au făcut două doze
Lovitură totală pentru Pfizer! S-au aflat rezultatele. Anunț pentru cei care au făcut două doze
Cea mai cumplită veste pentru toată lumea. Va fi prăpăd. Nu se aștepta nimeni la așa ceva
Cea mai cumplită veste pentru toată lumea. Va fi prăpăd. Nu se aștepta nimeni la...
Adolescent, momit acasă de un bărbat. Când au văzut cine e au rămas perplecși!
Adolescent, momit acasă de un bărbat. Când au văzut cine e au rămas perplecși!
"Multe dictaturi au încercat să facă astfel de lucruri". Critici dure ale Papei Francisc la...
Constantin Măgureanu, fără cuvinte când a ajuns acasă! A găsit coroana mortuară cu numele soției la poartă! Răzbunarea unor foști prieteni, chiar de ziua Veronicăi! „După accidentul ei. Noi eram la București!”
Constantin Măgureanu, fără cuvinte când a ajuns acasă! A găsit coroana mortuară cu numele soției...
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Fane Căpățână trăiește 'Iadul pe pământ' și cere protecție împotriva directorului Penitenciarului Iași
Fane Căpățână trăiește 'Iadul pe pământ' și cere protecție împotriva directorului Penitenciarului Iași
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la care a recurs e incredibilă
Una dintre cele mai hot vedete s-a ras pe cap. Schimbarea radicală de look la...
Alexandra Stan, o nouă apariție XXX: Își promovează noua melodie în haine transparente prin care se vede tot
Alexandra Stan, o nouă apariție XXX: Își promovează noua melodie în haine transparente prin care...
Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!
Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire...
Scădere masivă de TVA la unul dintre cele mai controversate produse
Scădere masivă de TVA la unul dintre cele mai controversate produse
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și impresarul său:
Adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și impresarul său: "Venea pe ascuns și îl...
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Rock-ul românesc, ÎN DOLIU! Celebrul chitarist a murit la 51 de ani, într-un grav accident rutier!
Rock-ul românesc, ÎN DOLIU! Celebrul chitarist a murit la 51 de ani, într-un grav accident...
Accesorii și cadouri de Crăciun inedite din oferta actuală a Dedeman
Accesorii și cadouri de Crăciun inedite din oferta actuală a Dedeman
Cristina, o tânără farmacistă din Botoșani, s-a sinucis la 3 luni după nuntă. ”Erai mândria întregii familii. Erai totul”
Cristina, o tânără farmacistă din Botoșani, s-a sinucis la 3 luni după nuntă. ”Erai mândria...