Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 16 – 22 aprilie 2018. Săgetătorii sunt stresați

Horoscop săptămânal 16 – 22 aprilie 2018. Săgetătorii sunt stresați

De: Cancan 13/04/2018 | 14:50
Horoscop săptămânal 16 - 22 aprilie 2018. Săgetătorii sunt stresați
Horoscop săptămânal 16 - 22 aprilie 2018. Săgetătorii sunt stresați

Cancan îți prezintă horoscopul săptpămânal pentru perioada 16 – 22 aprilie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai strestate zodii ale săptămânii 16 – 22 aprilie 2018 se numără și nativii zodiei Săgetător. 

Astrologul Barbara Băcăuanu - horoscop săptămânal 16 -22 aprilie 2018
Horoscopul săptămânal, pentru perioada 16 – 22 aprilie 2018, prezentat de Barbara Băcăuanu

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 aprilie 2018

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct în zodia ta, după trei săptămâni de retrogradare. Acest aspect te va ajuta să fii mai comunicativ, să te exprimi mai bine, să ai fluență și replicile la tine, să fii creativ și să contribui cu foarte multe idei ingenioase la activitățile la care iei parte. Extinde această energie atât în viața personală, pentru a relaționa mai bine cu persoana iubită, dar și în sfera profesională pentru a te face remarcat sau pentru a-ți susține punctul de vedere! Aspectul de Lună nouă se formează tot în semnul tău zodiacal, pe 16 aprilie, reflectând o perioadă de noi începuturi, de planuri ce reflectă actualele tale principii și așteptări! Este bine ca în această zi să lansezi în univers dorințele tale cele mai mari!

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 aprilie 2018

Beneficiezi și în această săptămână de prezența planetei Venus în semnul tău zodiacal, aspect ce îți conferă mai mult șarm, eleganță, rafinament, o mai mare grijă față de aspectul fizic și dorință de schimbare. Este o perioadă bună în care să adopți un nou stil vestimentar, o nouă coafură, în care să slăbești sau în care să faci totul pentru a te simți mai bine cu tine însuți. Deoarece această planetă reprezintă și iubirea, ai putea ca în aceste zile să te îndrăgostești, să fii mai pasional, mai romantic sau să îți redefinești valorile pe care le cauți și le apreciezi la cuplul din care faci parte. În același timp, acordă-ți și spațiu pentru tine și gândurile tale, în care să îți analizezi mai bine viața și dorințele!

Horoscop săptămânal Gemeni 16 – 22 aprilie 2018

Anumite proiecte sau situații de viață se pot încheia în această săptămână, lăsând locul unor noi posibilități sau începuturi. Este o perioadă bună în care să meditezi la viitorul tău, la ceea ce îți dorești să faci, la persoana care ai devenit, după care să faci un pas în direcția ce te reprezintă. Chiar dacă ești într-o perioadă de tranziție, în care pare că nimic nu este sigur, totul se va limpezi cât de curând. Din punct de vedere relațional, pare că este o săptămână destul de încărcată emoțional, mai ales că pot fi purtate unele discuții cu partenerul de viață, mult mai profunde, revelatoare sau de substanță.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 aprilie 2018

Din punct de vedere profesional poți avea o săptămână foarte bună. Ai inițiativă și foarte multă energie, dar pe care este bine să o canalizezi exclusiv către muncă. Este o perioadă potrivită pentru a-ți consolida ideile, astfel încât să le și pui în practică. Asta îți poate aduce apreciere și recunoaștere și chiar o promovare. Verifică cu atenție actele și asigură-te că nu sunt corecturi sau modificări de făcut. Fii sigur pe ceea ce ai făcut înainte să confrunți șefii.  În sens personal, ai senzația că te afli într-un carusel și că nu mai poți coborî? Poate că ar trebui să găsești varianta ta de echilibru între muncă și familie, între rațiune și suflet.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 aprilie 2018

Este momentul să duci comunicarea la un alt nivel și să te exprimi cu mai multă putere. În ultimele săptămâni ai încercat și ai și reușit să-ți definești dorințele și nevoile. Încearcă să amâni orice interviu, întâlnire, discuție în contradictoriu pentru cea de-a doua parte a săptămânii, când te vei simți mult mai stăpân pe situație. Starea de sănătate foarte bună și rezistentă te va ajuta să fii foarte eficient, chiar dacă acum simți că ești depășit de sarcinile de la serviciu, epuizat sau saturat. Din punct de vedere familial, se prea poate să existe unele tensiuni din partea părinților, dar și a partenerului. Detașează-te puțin de orgoliu și privește situația cât poți de obiectiv pentru a depista cauza de la care a pornit totul.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 aprilie 2018

Încerci să te menții la înălțime, iar asta este remarcabil, dar încearcă în același timp să găsești un echilibru în viața ta pentru a nu avea de suferit din punct de vedere fizic. Este un început bun de săptămână din punct de vedere financiar, dar va trebui să-ți gestionezi bine resursele, căci poți avea cheltuieli neprevăzute. Ești individualist și încrezător în forțele tale, dar nu ar strica ca în unele situații să accepți și ajutor din partea colegilor pentru a nu te epuiza peste măsură. În această perioadă conservă-ți cât mai mult energia, nu sta peste program la serviciu și fă cât mai mult sport. Totodată, nu neglija semnalele pe care corpul ți le transmite deja.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 aprilie 2018

Este un început de săptămână plin de evenimente și de situații neprevăzute la locul de muncă. Ai senzația că nu poți ține pasul și că nu ești susținut de cei cu care lucrezi. Încearcă să te detașezi și să nu te lași prea afectat de atitudinea sau acțiunile colegilor sau ale șefilor. Este doar o perioadă mai tensionată. Toate provocările care apar în ultimul timp în viața ta nu au ca scop decât să te facă mai puternic, să te apreciezi mai mult, să fii mai determinat. Vor apărea și recompensele cât de curând. Energia ta fizica este la cote maxime, iar canalizată bine îți va oferi posibilitatea să rezolvi rapid tot ceea ce nu ai reușit întreaga săptămână trecută.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 aprilie 2018

Ești tentat ca în această săptămână să fii ironic și să vezi partea negativă a lucrurilor. Nu este stilul tău și s-ar putea, uitându-te în oglindă, să nu fii mulțumit de tine. Încearcă să fii mai precaut și să vezi ambele părți ale monedei. Vei observa că atitudinea ta determină și tipul de comportament al celor din jur. Nu este o perioadă tocmai bună să mergi la prânz cu colegii deoarece este posibil să vă lansați în niște discuții fără fundament care pot duce către o stare conflictuală. Ești foarte eficient, așa că nu amâna pe mâine ce poți face azi. Ai curajul să treci de etapa de planificare și să-ți pui în practică ideile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 aprilie 2018

Conjuncția planetelor Marte și Pluton activează casa banilor, semn că latura financiară îți aduce în această săptămână unele griji sau stres! Este indicat să fii mai chibzuit, să drămuiești cu atenție fiecare ban, să nu faci investiții riscante și să știi ceea ce îți asumi! Revenirea planetei Mercur în sens direct te ajută să ajungi la concluzii concrete în privința unor hotărâri pe care trebuia să le iei alături de partenerul de viață! Aspectul de Lună nouă de la începutul săptămânii favorizează persoanele singure ce își doresc să cunoască pe cineva sau pe cele ce se află în cuplu, dar care vor să își anime viața sentimentală.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 aprilie 2018

Prezența planetei Marte în semnul tău zodiacal, alături de Saturn și Pluton, îți poate aduce o stare crescută de nervozitate, agresivitate sau neliniște. Este bine să eliberezi toată această energie într-un fel care să nu fie distructiv nici pentru tine nici pentru alții, spre exemplu prin sport, prin activități care necesită acțiune sau implicare, meditație sau diferite terapii de relaxare. Luna nouă se poziționează în domeniul căminului, aspect ce arată că poți demara unele planuri ce vizează casa – o mutare, planuri pentru redecorare, vizionări sau negocieri, renovări sau achiziționarea unor bunuri necesare în locuință. Este o săptămână bună în care să te sfătuiești cu familia, în care să luați decizii împreună sau în care să comunicați într-un mod foarte constructiv.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 aprilie 2018

În această săptămână, planeta ce te guvernează, Uranus, se întâlnește cu Soarele, aspect important din punct de vedere relațional. Dacă ești singur, acum ai putea cunoaște pe cineva sau ai putea încheia o etapă de viață alături de o persoană pentru a te deschide către noi perspective. Din punct de vedere profesional, în aceste zile ai putea găsi partenerii ideali pentru o asociere. Fii cu băgare de seamă la modul în care îți dozezi energia și trasează-ți obiective clare. Dacă nu știi care este următorul pas pe care trebuie să îl faci, mai bine așteaptă până când ai o vedere de ansamblu asupra posibilităților. Energia Lunii noi activează casa deplasărilor de scurtă durată, așadar ai putea planifica cât de curând o vacanță scurtă, nu la mare depărtare de casă.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 aprilie 2018

Este indicat ca în această săptămână să fii foarte precaut cu banii și valorile personale, deoarece există o predispoziție accentuată către situații neașteptate, pierderi, răsturnări de interese sau de înțelegeri. Este mai bine să nu riști, să analizezi detaliile situațiilor în care te implici și să nu te grăbești. Dacă relația cu cineva din anturaj a acumulat mai multe frustrări sau tensiuni, în aceste câteva zile ele pot răbufni cu mai multă putere. Nu îți fie frică să spui ceea ce simți, dar ascultă și ceea ce îți transmite celălalt. Adevărul se află întotdeauna undeva la mijloc. Un dialog matur, pașnic și civilizat ar pune bazele unui nou tip de relație, mult mai profundă și mai echilibrată.

Citește și HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 APRILIE 2018. BERBECII SUNT INTROVERTIȚI

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...