Acasă » Știri » Știri interne » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018. Berbecii sunt introvertiți

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018. Berbecii sunt introvertiți

De: Cancan 12/04/2018 | 21:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018. Berbecii sunt introvertiți
Horoscopul zilnic, pentru ziua de 13 aprilie 2018 le da sfaturi nativilor din zodia Berbec, care vor fi mai introvertiți în această zi.

Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile, dar și cu sfaturi pentru cei născuți în zodia Berbec. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2018 spune că nativii acestei zodii vor fi introvertiți.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Este posibil ca astăzi să fii mai introvertit, fără chef de vorbă, meditativ la unele aspecte din viața ta. Simți că trebuie să iei unele decizii, dar îți dorești să analizezi totul foarte bine. Oferă-ți acest răgaz, nu te lăsa influențat de nimeni, ascultă-ți gândurile și instinctul și, cel mai important, ai răbdare! Totul se va limpezi cât de curând și vei știi care este cel mai bun drum pe care trebuie să mergi.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Un prieten te poate încurca astăzi în planurile comune pe care vi le-ați făcut, așa că nu te bloca într-o singură așteptare și fii pregătit de o alternativă. Va conta foarte mult spontaneitatea de care dai dovadă! Dacă simți că te-ai împotmolit în derularea unui proiect, cel mai bine ar fi să nu forțezi lucrurile și să lași ca totul să se rezolve de la sine, în ritmul său.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Astăzi nu prea ai chef să muncești, mai ales că la serviciu apar niște încurcături care te țin pe loc. Vremea frumoasă de afară, ideea sfârșitului de săptămână, prietenii, planurile de weekend îți atrag mai mult atenția. Încearcă să le îmbini pe amândouă, focusându-te în prima parte a zilei pe partea profesională, iar în a doua pe cea personală și pe detașarea de orice problemă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Ești interesat să descoperi informații, să capeți cunoaștere sau să te specializezi, iar astăzi este posibil să primești acea îndrumare de care aveai nevoie pentru a știi încotro este mai bine să te îndrepți. Fii deschis la mai multe posibilități! Din punct de vedere afectiv, o discuție cu persoana iubită ar putea aplana o tensiune sau o neînțelegere! Nu ține în tine ceea ce simți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Fii prevăzător dacă astăzi este nevoie să faci vreo tranzacție, negociere, investiție sau cumpărătură importantă, deoarece pare că un amănunt foarte important îți scapă! Amână dacă se poate această situație până la dobândirea unei mai mari clarități. În planul emoțional, ai nevoie să te eliberezi de unele sentimente ce au rămas captive în sufletul tău și care nu te lasă să mergi mai departe sau care te frustrează.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Luna se află în casa partenerului de viață și a relațiilor importante, conjunctă cu Neptun, un aspect ce ar putea aduce unele neclarități în comunicare. Este posibil ca ceea ce spune unul să ajungă distorsionat la urechile celuilalt, să nu fiți pe aceeași lungime de undă, să vă contrați, dar până la urmă să ajungeți la clarificare și la o mai bună înțelegere!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Fii organizat, focusat și pe fază la tot ceea ce faci, mai ales la documentele, actele sau contractele pe care le mânuiești astăzi, deoarece există riscul unei pierderi, a unei deteriorări sau a unei erori. Încearcă să fii foarte clar și concis în ceea ce vrei să transmiți, s-ar putea să exprimi o idee altfel decât ți-ai dorit. În planul relațional, o seară petrecută alături de persoana iubită te-ar destinde și ți-ar încărca bateriile!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Este o zi foarte potrivită în care să te abandonezi unei munci de creație, unui hobby sau unui proiect personal, deoarece ești foarte inspirat și creativ. Multe idei se pot materializa foarte ușor, este nevoie doar de un minim efort și de o mare dorință! În planul iubirii, indicat este să fii cât mai sincer și să nu denaturezi adevărul în niciun fel, acest lucru ar putea conduce către o problemă serioasă!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Astăzi ești mult mai conectat la planul familiei, alături de care împărtășești unele trăiri, amintiri sau conectări emoționale. Este bine să te abandonezi cursului firesc al lucrurilor și, fără să controlezi nimic, să vezi unde te poartă. Trigonul dintre Venus și Marte te poate conduce către o preocupare ezoterică, profundă sau care necesită o cunoaștere aparte!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Azi beneficiezi de o imaginație bogată, pe care este bine să o canalizezi și să o utilizezi așa cum trebuie. Dacă o lași să te conducă, s-ar putea să te confrunți cu stări de nesiguranță, paranoia sau false impresii. În latura pozitivă însă, ai putea avea unele idei strălucite, salvatoare și ingenioase în sfera profesională, care să te ajute să faci pași uriași înainte.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Nu te lăsa indus în eroare de o propunere ce poate fi tentantă, dar care ascunde în spate o înșelătorie ce te-ar conduce către pierderi de bani. Așadar, fii foarte atent la detalii, la nuanțe, la oamenii în care nu ar trebui să ai încredere și fii în permanență ancorat în realitate. În ceea ce privește viața de familie, fii mai implicat în educarea celor mici sau mai atent la latura emoțională a partenerului de viață.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2018

Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal, aspect ce va predispune la o mai mare sensibilitate, empatie față de cei cu care interacționezi, melancolie adresată trecutului și o mai mare nevoie de conexiuni sufletești autentice. Este indicat să dai frâu liber instinctelor tale materne, de a-i proteja sau ghida pe cei din jur, de a le oferi sprijin la nivel afectiv.

Ca să fii la curent cu zodiile citește și horoscopul zilei de 12 aprilie 2018.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată:
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur:...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...