Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 16 – 22 august 2021. O nouă șansă pentru Vărsători

Horoscop săptămânal 16 – 22 august 2021. O nouă șansă pentru Vărsători

De: Madalina Manole 15/08/2021 | 10:14
Horoscop săptămânal 16 – 22 august 2021. O nouă șansă pentru Vărsători

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 august 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 16 – 22 august 2021 se numără și cea a Vărsătorilor care încheie o etapă de viață pentru a deschide alta.

Săptămâna 16 – 22 august 2021 începe cum nu se putea mai bine, și anume cu intrarea planetei Venus, planeta iubirii, în zodia sa de domiciliu, în Balanță, aspect care ne va susține puternic din punct de vedere sentimental, în legarea și consolidarea relațiilor. Pe de altă parte, pe data de 19 august se perfectează conjuncția dintre Marte, planeta acțiunii, și Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioară, iar acest context poate aduce multă energie mentală care ne poate face mai vorbăreți, ne aduce idei, soluții practice și îndrăznețe și o mare atenție la detalii, însă și mai multă critică în dialog. Totodată, grație trigonului dintre Mercur și Uranus, care se formează la doar o zi după această conjuncție, ideile pe care le vom avea vor fi originale, revoluționare, inedite și vom da dovadă de multă putere de convingere, având toate șansele să câștigăm dezbaterile.

Săptămâna 16 – 22 august 2021 se încheie cu cea de-a doua Lună Plină care se formează în zodia Vărsător și care vine să încheie ceea ce nu am reușit să încheiem la prima Lună Plină din Vărsător sau să culegem roadele care atunci nu erau încă copate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte avantajați din punct de vedere relațional săptămâna aceasta, reușind să-și îmbunătățească conexiunea cu partenerul de viață, dar mai ales legăturile profesionale. Sunt aspecte care pot aduce de la o nouă relație, în viața celor singuri, și până la trecerea într-o nouă etapă a relației, în cazul celor care sunt deja un cuplu. La locul de muncă au idei revoluționare, poartă discuții și negocieri, mai ales legate de sarcini și program, iar cei care-și caută un loc de muncă au toate șansele de angajare acum. Unii nativi pot culege roadele unui proiect în care au investit timp și bani sau pot deveni liderii unui grup și pot fi ascultați și stimați pentru poziția lor.

Horoscop săptămânal Taur: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Taur reușesc să-și clarifice foarte multe în plan sentimental și au nevoie de aceste răspunsuri pentru a-și așterne liniștea în suflet. Deocamdată este mult tumult interior și nu este exclus să se simtă singuri, izolați, neînțeleși. Discuțiile cu partenerul de viață pot fi lămuritoare și se pot trage concluzii importante. Pe de altă parte, profesional pot culege niște roade importante și pot trece la o nouă etapă în carieră, mai ales că Venus le tranzitează casa muncii și-i susține în activități, în eficientizarea muncii lor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16 – 22 august 2021

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, se află din nou în aspecte și săptămâna aceasta, dar nu vor fi neapărat neplăcute. Este o perioadă intensă la nivel mental pentru nativi, cu idei, gânduri, soluții, întrebări și răspunsuri și multă agitație care, necontrolată, poate aduce agitație și tensiuni, deci trebuie să fie atenți. Se poartă discuții importante legate de casă și familie, se iau decizii și se schimbă viziuni și convingeri personale. Este o perioadă bună și pentru relaxare și mici distracții și ar trebui să nu se dezică de la acestea. Din punct de vedere sentimental, se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul iubirii, tranzit care le poate aduce mai multă apropiere de partener sau de copii, dar și noi flirturi și noi povești de iubire celor singuri.

Horoscop săptămânal Rac: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Rac sunt extrem de vorbăreți săptămâna aceasta, dar și capabili să învețe orice, să rețină informații, să negocieze impecabil și să-și susțină cu tărie punctul de vedere, să combată criticile și să câștige dezbaterile. O perioadă foarte bună pentru susținut examene, discursuri publice și interviuri. Relațiile de familie se bucură de protecția lui Venus în tranzit prin Balanță, iar Luna Plină din Vărsător poate aduce niște încheieri financiare importante, dar și încheieri emoțional-sentimentale de natură karmică. S-ar putea ca unii nativi să sufere din cauza faptului că cineva îi ignoră, fie le ignoră sentimentele, fie nu le oferă aprecierea cuvenită.

Horoscop săptămânal Leu: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Leu se bucură de ultima săptămână cu Soarele în tranzit prin zodia lor și ar trebui să profite de energia acestuia la maximum, mai ales că planetele responsabile cu tensiunile din ultima perioadă au părăsit zodia lor. Se pot preocupa de o situație financiară, pot avea frământări, dar și discuții importante pe tema banilor și a cheltuielilor, poate chiar negocieri salariale și pot profita că Venus le tranzitează sectorul comunicării și învățării pentru a-și îmbunătăți dialogul cu cei din jur, pentru a se împăca cu cineva apropiat și pentru a se delecta cu o carte, pentru a descoperi lucruri noi, chiar pentru a face o plimbare, o excursie. Un moment intens poate fi Luna Plină care se petrece în sectorul relațiilor lor și fie încheie o etapă, o conexiune, un contract, fie aduce ocazia culegerii unor roade dintr-o relație, parteneriat.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în Fecioară sunt foarte vorbăreți săptămâna aceasta și au o energie mentală debordată. Nativii vor vorbi mult și vor dori să fie ascultați de ceilalți, se vor impune ori de câte ori va fi nevoie în dialoguri, vor negocia cu curaj și vor avea tot timpul contraargumentele potrivite astfel încât să câștige o bătălie în care armele sunt cuvintele. Nu este exclus ca unii nativi să simtă nevoia de retragere, de liniște și izolare și să poarte dialogurile cu ei înșiși. Luna Plină poate aduce o schimbare la locul de muncă, o încheiere sau poate culegerea roadelor muncii tale și cere mai multă odihnă și relaxare. Unii nativi își pot schimba jobul acum.

Horoscop săptămânal Balanță: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de intrarea lui Venus în zodia lor și cum le este planetă guvernatoare, nativii vor observa o îmbunătățire a stării de spirit, dar și a stării generale de sănătate. Însă, săptămâna aceasta este destul de dificilă pentru că se conturează pentru nativi o perioadă destul de agitată pe interior, cu gânduri multe, frământări și posibile insomnii. Chiar dacă vor reuși să se mai echilibreze, ceilalți pot veni cu scandal către ei sau ceilalți îi pot atrage pe nativi într-un conflict. Luna Plină poate pune punct unei situații sentimentale, se încheie o etapă și se culeg roadele unor semințe plantate în urmă cu jumătate de an.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână relativ bună. Venus în Balanță îi susține și din punct de vedere relațional, dar și financiar, mai ales dacă au de făcut negocieri. Posibil să vină oferte de asociere, de intrare în noi grupuri sau anturaje, iar în ceea ce privește relațiile de prietenie sau proiectele în care sunt implicați nativii, va fi multă agitație, vor avea loc discuții și se vor lua decizii importante. Este o perioadă foarte bună pentru a câștiga popularitate și a cunoaște noi persoane, fiind vorba și de un iz sentimental, pentru cei care sunt singuri. Unii nativi pot rezolva ceva legat de familie sau casă, pot încheia o etapă în această privință.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de discuții profesionale importante și dacă pe de o parte pot primi critici și acuze, pe de altă parte pot primi și laude, mai ales în cazul celor care au lucrat în echipă sau au coordonat o echipă. Sunt și nativi care primesc o funcție sau noi responsabilități, dar și nativi care vorbesc la scenă deschisă, care transmit altora ideile lor, punctul lor de vedere. Totodată, nativii trebuie să fie mai atenți la dialogul cu superiorii pentru că o dispută acum le poate afecta imaginea. O situație legată de acte, documente, deplasări, comunicare, învățare, se poate încheia, se pot lua decizii importante și definitive săptămâna aceasta. Cu Venus în Balanță, viața socială se animă, iar nativii se pot bucura de aprecieri și iubire din partea celor apropiați. Este totodată, o periodă bună să-și facă reclamă sau să devină populari în mediul lor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au un ego foarte ridicat săptămâna aceasta și pot pierde multe din cauza asta, mai ales relațional. Dacă până acum era vorba de „noi”, acum este vorba de „eu”, aspect care le poate afecta atât relațiile profesionale, cât și personale. Multe convingeri și mentalități pe care le au nativii trec prin sită și s-ar putea să aibă parte de confruntări de opinie dure în această săptămână. Totodată, este o perioadă bună pentru studiu, pentru a explora noi domenii și chiar noi teritorii. Unii Capricorni pot pleca într-o călătorie. Cu tranzitul lui Venus prin sectorul carierei, nativii au ocazia să-și îmbunătățească imaginea și statutul și să facă pași spre obiectivele lor. Luna Plină poate aduce culegerea unor roade financiare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Vărsător culeg din nou roade la această Lună Plină care se petrece în zodia lor și care este mai blândă decât cea din iulie și mai bogată. Practic, nativii ajung la un final de etapă, încheie un capitol și se pregătesc să deschidă noi porți. Poate fi vorba de o situație profesională sau partenerială care ajunge la un apogeu și determină o nouă direcție de viață. Cu Venus în Balanță este o perioadă bună pentru asimilarea și îmbunătățirea unor cunoștințe, pentru studiu, dar și pentru călătorii. Posibil ca financiar să apară discuții tensionate, momente în care sunt necesare decizii radicale și nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la pierderi, mai ales dacă în joc nu sunt banii lor. Totodată, pot obține un credit, un împrumut sau pot returna o datorie, pot iniția un partaj, pot depune und osar de pensionare, etc.

Horoscop săptămânal Pești: 16 – 22 august 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de discuții importante cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu asociații, însă acestea pot ajunge ușor în zona conflictuală dacă se exagerează. Poate fi vorba de frământări relaționale, de decizii, de planuri de viitor importante, de pași importanți într-o relație. Partenerul de viață poate avea pretenții mai mari, poate ridica noi probleme în cuplu care țin de apreciere, de respect, de atenție. Luna Plină cere mai multă odihnă și poate aduce situații neplăcute la locul de muncă, poate mai multe sarcini, poate o schimbare de program, aspecte care pot aduce tensiuni interioare. Intrarea lui Venus în Balanță este favorabilă din punct de vedere financiar, poate pentru obținerea unui credit, pentru returnarea unei datorii, pentru a face o investiții, dar poate aduce îmbunătățiri și în viața intimă, atât în cuplu, cât și în cazul nativilor singuri.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Sofia Vicoveanca, luată prin surprindere de Victor Rebengiuc:
Sofia Vicoveanca, luată prin surprindere de Victor Rebengiuc: "Un exemplu de urmat". Gestul incredibil făcut de...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea