Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 18 – 24 iulie 2022. Racii intră într-o perioadă profitabilă financiar

Horoscop săptămânal 18 – 24 iulie 2022. Racii intră într-o perioadă profitabilă financiar

De: Madalina Manole 16/07/2022 | 11:07
Horoscop săptămânal 18 – 24 iulie 2022. Racii intră într-o perioadă profitabilă financiar
Horoscop vara (Pexels)

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 iulie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 18 – 24 iulie 2022 se numără și cea a Racilor care intră într-o etapă mult mai bună și profitabilă din punct de vedere financiar.

Săptămâna 18 – 24 iulie 2022 se remarcă prin faptul că două planete își schimbă zodiile. Este vorba de Venus, planeta iubirii și a banilor, care va intra în zodia Rac, și de Soare, care se va muta în zodia sa de domiciliu, în Leu. Cu Venus in Rac, până pe 11 august, avem nevoie de siguranță și stabilitate în viața sentimentală. Devenim mai sensibili, mai romantici, mai afectuoși, iar armonia în cupluri se va reinstala. Cu Soarele în Leu, crește energia, vitalitatea, pofta de viață și cheful de aventură. Trebuie, însă, să avem grijă la orgolii și la tendința de a dramatiza.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 iulie 2022

Berbecii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii. Pentru nativi începe o perioadă în care își canalizează energia pentru a cuceri pe cineva, pentru a se îndrăgosti și pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. Pe de altă parte, pot profita de tranzitul lui Venus prin Rac pentru a se apropia mai mult de familie, pentru a-și îmbunătăți relațiile cu părinții și pentru a-și reamenaja, redecora locuința. Cum Venus le guvernează relațiile, se crează toate premisele necesare să-și îmbunătățească viața de cuplu.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 iulie 2022

Taurii își vor exprima sentimentele cu multă duioșie, vor face declarații de dragoste sincere și vor veni cu dovezi de dragoste concrete. Este o perioadă în care-și pot îmbunătăți remarcabil comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu cei din jur. Pe de altă parte, cu Soarele în Leu, energia nativilor se canalizează asupra casei și familiei și pot rezolva ceea ce până acum nu au reușit în aceste direcții.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 iulie 2022

Gemenii se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, prin urmare pot veni șanse de creștere a veniturilor sau, cel puțin, de stabilizare a celor actuale. Totodată, Venus este planeta care le guvernează iubirea și pot deveni mai romantici în această perioadă și mai dornici de găsirea armoniei în cuplu. Cu Soarele în Leu vor fi mai comunicativi și se vor exprima într-un mod pătimaș, artistic, cucerindu-i pe cei din jur cu discursul lor. Grijă, totuși, să nu își impună prea mult ideile.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 iulie 2022

Racii intră într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental, dat fiind că Venus intră chiar în zodia lor. Deși săptămâna începe cu tensiuni în cuplu, ulterior lucrurile se mai liniștesc și romantismul se manifestă mai mult. Nativii vor fi mai preocupați de înfățișarea lor, pot dori să facă unele schimbări de look, să își îmbunătățească starea generală, inclusiv starea de sănătate. Pe de altă parte, Soarele le activează sectorul financiar, aspect care susține nativii să-și reorganizeze cheltuielile și bugetul. Mare parte din energia lor va fi canalizată către creșterea veniturilor și, cel mai prbabil, vor reuși.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 iulie 2022

Cu Soarele, guvernatorul lor, în tranzit prin semnul lor, Leii se bucură de o perioadă energică, sunt motivați să-și atingă scopurile și sunt foarte creativi și dornici de exprimare. Dacă nu au fost în apele lor până acum, de săptămâna aceasta își vor recapătă vitalitatea. Totuși, Venus în Rac le va activa sectorul subconștientului și le poate aduce în atenție trecutul. Este o perioadă în care pot face pace cu ei înșiși, cu amintirile lor, pot ierta pe cineva, pot depăși o deziluzie sentimentală.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 iulie 2022

Fecioarele își vor reactiva viața socială odată cu intrarea lui Venus în Rac. Nativii vor fi mai dornici să iasă, să se întâlneasscă cu prietenii și nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva care să-i atragă prin intermediul anturajului. . În schimb, tranzitul Soarelui prin Leu nu-i avantajează prea mult și sunt sfătuiți să se preocupe de sănătatea lor, să se odihnească mai mult și să nu treacă cu vederea reapariția unor simptome.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 iulie 2022

Tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin Rac activează sectorul carierei, prin urmare pentru nativi se deschide o perioadă favorabilă afirmării profesionale, o perioadă în care se pot pune în evidență și pot avea șanse mai mari de a-și atinge niște obiective. În plus, au susținerea Soarelui și pot obține noi proiecte și pot câștiga popularitate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 iulie 2022

Scorpionii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și pentru nativi începe o perioadă în care meritele le sunt recunoascute. Se pun în lumină mai mult, primesc aprecieri și au energia necesară pentru a-și atinge niște obiective. Cu Venus în Rac, poate fi o perioadă de progres, dacă aleg să studieze ceva nou, să exploreze un nou domeniu, poate să se înscrie la un curs, seminar, să plece într-o călătorie care să le deschidă niște orizonturi

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 iulie 2022

Săgetătorii sunt dornici de călătorii și pot pleca într-o vacanță în străinătate în perioada ce urmează. Vor fi și nativi dornici să-și îmbogățească cunoștințele și să studieze ceva nou. Venus în Rac îi susține să-și rezolve situații financiare ce vizează creditele, bunurile materiale, partajele, taxele, asigurările, etc. Este o perioadă favorabilă investițiilor, obținerii unor sponsorizări, acreditări. Din punct de vedere sentimental, este un tranzit care aduce pasiune și intensitate în viața intimă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 iulie 2022

Capricornii au toate motivele să se bucure de tranzitul lui Venus prin Rac pentru că le activează întocmai sectorul relațiilor, prin urmare șansele de a-și îmbunătăți viața de cuplu cresc. Totodată, începutul de săptămână poate aduce tensiuni cu partenerul. Cu Soarele în Leu, de asemenea, pot apărea tensiuni în cuplu care pleacă de la bani și de la viața intimă și nu este exclus ca secrete și infidelități să iasă la suprafață sau să se activeze frici, traume și obiceiuri toxice. Totuși, Venus îi susține pe cei singuri să înceapă o nouă relație. Pe de altă parte, profesional, este o perioadă bună pentru rezolvarea neînțelegerilor cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și asociații.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 iulie 2022

Vărsătorii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor și acest aspect îi ajută să-și focuseze atenția pe îmbunătățirea relației de cuplu, dar și pe îmbunătățirea a relațiilor profesionale. Pe de altă parte, Venus în Rac activează sectorul muncii și al sănătății, prin urmare pentru nativi urmează o perioadă în care situația profesională se poate îmbunătăți. Au toate premisele create pentru a se înțelege mai bine cu colegii și a-și eficientiza munca. Este o perioadă bună pentru cei care își caută un nou job.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 iulie 2022

Peștii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății și începe o perioadă în care energia nativilor crește, astfel că își pot desfășura cu spor activitățile cotidiene. Totodată, starea de sănătate se îmbunătățește și au putere dacă vor să-și schimbe rutina zilnică. Venus în Rac le activează sectorul iubirii și al creativității și îi ajută să-și îmbunătățească viața sentimentală și relația cu copiii. Cei care sunt singuri au toate șansele să se îndrăgostească acum, să înceapă noi povești romantice, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot să-și armonizeze și consolideze relația.

Sursa foto: Pexels.com

Parteneri
"Soldaţii ruşi se comportă ciudat". Un ucrainean a făcut descoprirea stranie în locuinţa proprie imediat...
FOTO. Andreea Mantea, în costum de baie! Și-a arătat bustul generos
FOTO. Andreea Mantea, în costum de baie! Și-a arătat bustul generos
Șoferul a lăsat mașina în service cu camera pornită. Ce au vorbit mecanicii în lipsa lui
Șoferul a lăsat mașina în service cu camera pornită. Ce au vorbit mecanicii în lipsa...
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei punga
Alimentul cu cel mai mare conținut de iod. Îl găsești la magazine, e 10 lei...
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus. Ficatul gras e stadiul 1 al cirozei
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus. Ficatul...
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
6 invenții care au schimbat CURSUL ISTORIEI! Fără ele n-am putea TRĂI!
Lovitură totală pentru George Simion. L-A REFUZAT! S-a răzgândit înainte de nuntă
Lovitură totală pentru George Simion. L-A REFUZAT! S-a răzgândit înainte de nuntă
Cutremur în showbiz! Anamaria Prodan a arătat filmuleţul VIDEO
Cutremur în showbiz! Anamaria Prodan a arătat filmuleţul VIDEO
BANCUL ZILEI: Un tip și-o tipă în lift. El îi atinge bustul voluptos: “Doamnă, dacă și inima este…”
BANCUL ZILEI: Un tip și-o tipă în lift. El îi atinge bustul voluptos: “Doamnă, dacă...
„Dacă murim, murim împreună!” S-a aruncat în gol cu iubita în brațe, din cauza geloziei
„Dacă murim, murim împreună!” S-a aruncat în gol cu iubita în brațe, din cauza geloziei
Două corpuri de iluminat LED utile și accesibile, disponibile la Lidl
Două corpuri de iluminat LED utile și accesibile, disponibile la Lidl
Condimentează-ţi viaţa sexuală! Şase sfaturi eficiente pentru a-ţi recâştiga încrederea sexuală
Condimentează-ţi viaţa sexuală! Şase sfaturi eficiente pentru a-ţi recâştiga încrederea sexuală
E obligatoriu de azi, 15 august! Anunț oficial pentru milioane de români. A intrat în vigoare
E obligatoriu de azi, 15 august! Anunț oficial pentru milioane de români. A intrat în...
Memoriile prințului Harry vor fi „cea mai devastatoare lansare” de la Familia Regală. Ce spun specialiștii
Memoriile prințului Harry vor fi „cea mai devastatoare lansare” de la Familia Regală. Ce spun...
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Româncă, dezgustată de comportamentul rușilor: 'Își spală șlapii în...'
Româncă, dezgustată de comportamentul rușilor: 'Își spală șlapii în...'
Tradiții obiceiuri și superstiții de Sfânta Maria 2022. Ce lucruri nu trebuie să facă o femeie sub nicio formă pe 15 august
Tradiții obiceiuri și superstiții de Sfânta Maria 2022. Ce lucruri nu trebuie să facă o...
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Horoscop săptămânal 15 - 21 august. Se schimbă destinul pentru aceste zodii
Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia
Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia
Câti bani se dau la botez în 2022! Darul s-a mărit semnificativ
Câti bani se dau la botez în 2022! Darul s-a mărit semnificativ
VIDEO: Momentul când vânătorul „ultramodern” din Rusia devine vânat, surprins în Ucraina
VIDEO: Momentul când vânătorul „ultramodern” din Rusia devine vânat, surprins în Ucraina