Acasă » Horoscop » Horoscop saptamanal 2 – 8 iulie 2018. Peștii devin mai drăgăstoși și mai romantici

Horoscop saptamanal 2 – 8 iulie 2018. Peștii devin mai drăgăstoși și mai romantici

De: Cancan 28/06/2018 | 09:39
Horoscop saptamanal 2 - 8 iulie 2018. Peștii devin mai drăgăstoși și mai romantici
Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 - 8 iulie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 2 - 8 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile.

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 iulie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 2 – 8 iulie 2018 se numără și cea a Peștilor, care devin mai drăgăstoși și mai romantici cu partenerul de cuplu.

Aspectele importante care se mențin și în săptămâna 2 – 8 iulie 2018 sunt retrogradarea planetei Marte, planeta acțiunii și a războiului, pe fondul general al retrogradării încă active a lui Saturn, planeta învățător, a lui Jupiter, planeta beneficiilor, și a lui Neptun, planeta viselor și a imaginației. În acest context astral mai puțin plăcut, Mercur, planeta comunicării, își continuă tranzitul prin zodia Leu. (Citește Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2018)

Ceea ce devine particular pentru această săptămână sunt tranzitele Lunii prin zodiile Berbec, Taur și Pești și influența acestora asupra celorlalte semne zodiacale. Horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 iulie 2018 ne îndeamnă să ne menținem cu picioarele pe pământ și să dăm dovadă de raționament și luciditate, atât în acțiunile întreprinse, cât și în deciziile luate.

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o săptămână cu impact emoțional. Aceștia pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul sau pot reîntâlni pe cineva din trecut cu care să simtă că încă mai au ceva de împărțit, de clarificat, dar în sensul bun al cuvântului. Spre final de săptămână pot deveni ușor agitați la locul de muncă, vor avea sarcini mai multe de îndeplinit și vor fi contracronometru. Nu este exclus să-și extindă și în weekend activitățile profesionale, însă horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec îi îndeamnă pe nativi să profite de zilele libere pentru consolidarea realției de cuplu.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur se vor preocupa mai mult decât de obicei de partener și vor fi mult mai implicați în rezolvarea problemelor acestuia. Va fi nevoie de ajutorul lor și ca de obicei vor fi pe poziții, pregătiți de luptă. Tensiunile din familie se pot accentua la mijlocul săptămânii când nativii pot deveni barieră între părinți și partener sau între partener și copii. Horoscopul săptămânal pentru zodia Taur le cere nativilor mai multă responsabilitate în sfera sănătății, unde lipsa odihnei le poate da dureri de cap și disconfort general.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să aibă grijă cum comunică cu cei din jur, în special dacă urmăresc un beneficiu, dacă au ceva de câștigat de la interlocutorii lor, în caz contrar, dacă vor deveni autoritari și agresivi, riscă să piardă șansa. Din punct de vedere fizic și mental traversează o perioadă benefică și pot profita de aceste aspecte pentru a începe o dietă sau pentru a-și schimba stilul de viață. Horoscopul săptămânal pentru zodia Gemeni le cere nativilor să petreacă mai mult timp cu partenerul și cu membrii familiei, care se simt destul de neglijați în ultimul timp.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 iulie 2018

Pentru Cei născuți în zodia Rac săptămâna începe destul de promițător la capitolul banilor, unde nativii pot obține niște bonusuri, chiar și o mărire de salariu, însă nu este recomandat să se implice în proiecte noi care cer investiții financiare importante. Unii nativi vor simți o dorință puternică de a se destinde în sânul familiei și își pot lua o minivacanță. Horoscopul săptămânal pentru zodia Rac atrage atenția asupra sănătății, unde o parte dintre nativi se pot confrunta cu afecțiuni mai vechi pe care nu le-au tratat sau le-au tratat superficial.

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu încep săptămâna într-o formă de zile mari. Sunt veseli, binedispuși, puși pe glume, chiar autoironici și reușesc să-i surprindă plăcut pe cei din jur care începuseră deja să se obișnuiască cu fața morocănoasă a nativilor. Bucuria se va răsfrânge și în cuplu, unde nativii vor fi mai înțelegători, mai calmi și mai orientați către nevoile partenerului. Horoscopul săptămânal pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să nu facă cheltuieli prea mari, în special în weekend când vor simți nevoia de o schimbare de look sau o reînnoire de garderobă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară tind să răscolească trecutul și să caute noi sensuri pentru niște întâmplări petrecute. În unele cazuri pot încerca să ia legătura cu o persoană din copilărie pentru a afla niște amănunte. Curiozitățile acestea s-ar putea să pună pe jar partenerul sau, mai mult, să-l intrige și astfel să intre în polemici și să trebuiască să dea explicații pe care nu doresc și nici nu este recomandat să le ofere. Horoscopul săptămânal îi sfătuiește pe nativii Fecioară să nu fie ursuzi la locul de muncă sau, în general, cu colaboratorii și să lase impresia că ei sunt cei dominați. Această atitudine îi poate ajuta acum să obțină niște avantaje de natură financiară.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de o energie aparte săptămâna aceasta, energie care le dă puterea de a se implica în diferite activități recreative, sportive și artistice. Nativii care se află într-o relație vor petrece timp de calitate cu partenerul și ar trebui să profite de această perioadă pentru a-și consolida relația de cuplu. La locul de muncă pot apărea oportunități interesante, iar horoscopul săptămânal pentru zodia Balanță le cere nativilor să aibă inițiativă și curaj.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 iulie 2018

Începutul de săptămână le aduce celor născuți în zodia Scorpion frământări legate de bani sau de o investiție făcută care nu pare să dea roade. Stările de oboseală își pot face simțită prezenta în preajma weekendului când nativii sunt sfătuiți să stea în casă și să evite suprasolicitarea, chiar dacă poate fi vorba de o simplă ieșire cu prietenii. Horoscopul săptămânal pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să cheltuie cu prudență și doar atunci când este cazul, în caz contrar ar putea fi nevoiți să facă datorii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 iulie 2018

Săptămâna acesta le aduce celor născuți în zodia Săgetător șanse de a se face remarcați la locul de muncă. Poate fi vorba de o promovare, chiar dacă temporară, sau de primirea unor atribuții care vor fi recompensate financiar. Este o perioadă benefică schimbării stilului de viață și renunțării la vicii și excese. Horoscopul săptămânal îi îndeamnă pe nativii Săgetător să nu respingă șansele venite spre ei, chiar dacă inițial vor fi nevoiți să stea peste program sau vor crede că nu fac față noilor provocări.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Capricorn urmează o perioadă de relaxare, scurtă, dar benefică, timp în care ar trebui să-și pună în ordine ideile și planurile pentru viitor. Este cazul să facă unele reevaluări legate de persoanele din jur, dar și de activitățile pe care le au. Ceea ce-i obosește și nu le aduce satisfacție este momentul să dea deoparte. Horoscopul săptămânal pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să lase prejudecățile în urmă și să caute să consolideze principii de viață noi și sănătoase care să-i susțină în evoluția personală și profesională.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 iulie 2018

Urmează o perioadă benefică întâlnirilor cu prietenii, cu rudele și petrecerii timpului alături de partener. Cumva, unii nativi Vărsător se manifestă cu o ușoară răceală față de activitățile din sfera socială și vor avea nevoie de un imbold din partea celor dragi. Aspectul interesant se formează la locul de muncă unde au ocazia să rezoneze excepțional cu un superior, poate chiar și coleg, care uletrior să le ofere mici beneficii pe parte profesională. Cu alte cuvinte, să devină protejații cuiva important din compania unde lucrează.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești dau dovadă de o capacitate excepțională de muncă și de o înțelepciune nativă care le oferă acum oportunitatea de a lua deciziile corecte la momentul oportun. Astfel nu vor întârzia nici aprecierile și complimentele din partea șefilor care nu este exclus ca pe viitor să se transforme în avantaje materiale. Spre final de săptămână se activează sectorul sentimental și nativii Pești simt nevoia să petreacă mai mult timp cu partenerul, devin mai drăgăstoși, mai romantici, dar și mai sensibili și mai înțelegători. Cei care au fost în conflict până acum vor simți o îmbunătățire a relației.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...