Preşedintele muzicii uşoare româneşti, Jolt Kerestely: ”În muzică am fost ca Boloni în fotbal”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 20 – 26 mai 2019. Gemenii își recapătă forțele interioare

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai 2019. Gemenii își recapătă forțele interioare

De: Cancan 16/05/2019 | 19:23
Horoscop săptămânal 20 – 26 mai 2019. Gemenii își recapătă forțele interioare
Horoscop săptămânal 20 – 26 mai 2019. Gemenii își recapătă forțele interioare

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 mai 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 20 – 26 mai 2019 se numără și cea a Gemenilor care își vor recăpăta forțele interioare, dar și cele fizice.

Săptămâna 20 – 26 mai 2019 este marcată de două aspecte astrologice importante. Primul este tranzitul Soarelui care va intra în zodia Gemeni pe data de 21 mai 2019, în aceeași zi în care și Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, va intra în zodia pe care o guvernează, în Gemeni.

La modul general, săptămâna 20 – 26 mai 2019, ne oferă ocazia să comunicăm mai mult cu cei din jur, să fim mai raționali și să ne facem mult mai bine înțeleși. Devenim mai înțelepți în gândire, însă și mai superficiali în abordarea problemelor de zi cu zi. Vom fi atrași să aflăm noi informații, vom fi mai curioși și, totodată, ne vom dedica mai mult studiului. Pe de altă parte, este o perioadă în care ne îmtoarcem cu gândul la copilărie, la trecut, la origini.

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu gânduri legate de carieră. Nativii vor dori să facă schimbări legate de sarcini și responsabilități, de salarizare. Cu Soarele și Mercur în zona comunicării și a negocierilor, vedem ca multe dintre planurile făcute să dea roade acum. Totodată, vor fi atrași să învețe lucruri noi, să caute răspunsuri, să acumuleze cunoștințe. Relația cu rudele, chiar și cu prietenii, se poate îmbunătăți simțitor și pot reuși, prin dialog, să rezolve niște conflicte mai vechi. Se întrevăd scurte călătorii, posibil deplasări în interes de serviciu sau pentru a participa la un curs, seminar, examen. Atenție la discuțiile în cuplu care pot fi ușor tensionate!

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Cu Soarele și Mercur în tranzit pe casa banilor vedem ca nativii să-și îmbunătățească considerabil veniturile, să primească noi oferte de colaborare și să lege noi și durabile parteneriate, mai ales că planeta lor guvernatoare, Venus a intrat în zodia Taur și susține demersurile financiare. De asemenea, cei care-și doresc să înceapă un curs, să studieze, sunt susținuți în această săptămână. În plan sentimental se întrevăd discuții cu persoana iubită legate de bani, de o afacere de familie, un proiect comun. Se cere mai multă prudență la capitolul sănătate, în primul rând din punct de vedere alimentar. Odihna mai multă va ajuta ficatul să se regenereze, prin urmare este indicat ca nativii să nu omită acest aspect.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni sunt favoriții săptămânii, având parte de tranzitul Soarelui și al lui Mercur, guvernatorul lor, întocmai prin semnul lor. În plus, cele două planete se află în conjuncție și nativii vor simți o ușurare, în primul rând în plan psihic, și apoi afectiv, emoțional. Dialogul cu cei din jur se va îmbunătăți, iar gândirea va căpăta noi valențe, mai raționale, dar și mai optimiste și pozitive. Este o perioadă bună pentru studiu, pentru examene, pentru obținerea unei diplome, unui atestat și vedem ca impactul în zona profesională să fie unul favorabil. În plan sentimental este posibil să apară tensiuni și dialoguri în contradictoriu cu persoana iubită, favorizate de aspectul tensionat pe care-l face planeta Jupiter, care retrogradează în zodia Săgetător. Atenție la sănătate, deoarece Luna Plină din Scorpion poate favoriza probleme ginecologice, sexuale, hormonale.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitele Soarelui și planetei Mercur pe casa subconștientului. Din această poziție, vedem ca nativii să se retragă din tumultul cotidian, să se interiorizeze și să analizeze mai mult tot ce ține de viața lor, de gândurile, emoțiile și sentimentele lor. Punctăm că pentru acești nativi este un moment karmic cu impact în zona familiei, a trecutului și se va activa o astfel de karmă. Este momentul să ia deciziile în funcție de ceea ce-și doresc ei înșiși și mai puțin de ceea ce li s-a transmis că este bine, de ceea ce le-au insuflat părinții sau alte persoane din jur. Aspectul se va răsfrânge destul de puternic și în zona sentimentală și sunt sfătuiți să fie prudenți în deciziile pe care le iau acum. Cei care nu mai empatizează cu sentimentele partenerului, care nu mai rezonează cu dorințele și nevoile sale se pot decide să pună punct relației.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu încep să-și refacă ușor rezervele de energie, vitalitate, optimism și bună dispoziție. Cu Soarele și Mercur pe casa prietenilor și a aspirațiilor de viitor vedem ca nativii să interacționeze mult mai bine cu cei din anturaj, să-și facă noi cunoștințe, să se dedice mai mult activităților distractive cu aceștia. Sunt sfătuiți, totodată, să asculte cu mai multă atenție ce sfaturi vin din partea prietenilor. Planurile de viitor încep să capete un nou contur și să pară mai ușor de îndeplinit. Și în zona sentimentală se va îmbunătăți remarcabil situația și nativii vor reuși să lămurească o situație care vizează relația de cuplu sau partenerul de viață. Se recomandă prudență în deplasări și în toate acțiunile și activitățile întreprinse deoarece aspecetele astrologice favorizează accidentările, loviturile, dar și stările de nervozitate.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul Soarelui și al lui Mercur pe casa carierei, iar nativii vor avea șansa nu doar de a-și îmbunătăți imaginea profesională, ci și statutul. Este o perioadă favorabilă pentru susținerea interviurilor, a examenelor, a testelor și, implicit, se pot puncta avansări în funcție și chiar schimbarea locului de muncă cu unul mai bun, mai bine plătit. Nativii care-și caută un job, se pot angaja în această perioadă. Este posibil ca unii prieteni să-i dezamăgească pe nativi, însă problema cu adevărat importantă va fi în zona sentimentală, capitol la care pot primi reproșuri și acuze din partea persoanei iubite. Cei singuri sunt favorizați să întâlnească, în special în a doua parte a săptămânii, o persoană cu care să lege o relație, o poveste de dragoste.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt favorizați de Soare și Mercur să susțină examene, teste și interviuri care să-i ajute puternic în zona profesională, posibil chiar să le aducă o avansare în funcție în viitor. Se întrevăd călătorii, plecări în străinătate, poate chiar la studii. Pe de altă parte, se vor consolida și vor deveni mult mai ancorate în realitate o serie de principii și convingeri de viață. O zonă tensionată în continuare va rămâne relația cu membrii familiei, capitol la care pot apărea discuții legate de casă, de patrimoniu. Nu este exclus ca o serie de nativi să-și schimbe domiciliul în această perioadă. În weekend se întrăvăd plimbări, ieșri în aer liber și momente relaxante.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui împreună cu Mercur pe casa moștenirilor, a banilor deținuți împreună cu partenerul, dar este vorba și de o casă a secretelor, divorțului, partajelor și a sexualității. Va fi vorba de o perioadă în care multe secrete pot ieși la suprafață, fie legate de familie, fie de persoana iubită. De asemenea, se pot semna acte de divorț și se pot negocia partaje, totul fiind în funcție de harta natală a fiecărei persoane în parte. Cei care așteaptă o sumă de bani, o moștenire vor avea parte în această perioadă de răspunsuri pozitive. Pasiunea, dorința sexuală se poate reaprinde, însă pe fondul Lunii Pline din semnul lor de pe 19 mai poate fi ușor dusă la extrem și poate degenera într-o aventură. Cu toate astea, în plan sentimental este o perioadă favorabilă cuplurilor de lungă durată, mai ales dacă-și doresc să conceapă un copil.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător încep săptămâna în forță, cu energie și bună dispoziție, iar starea de sănătate li se va îmbunătăți remarcabil. Cu Soraele și Mercur pe casa parteneriatelor, nativii vor avea șanse mari să semneze contracte care să le îmbunătățească veniturile, să se asocieze în afaceri cu persoane importante și influente. De asemenea, în plan sentimental, dialogul cu persoana iubită se va îmbunătăți remarcabil și nu sunt excluse cererile în căsătorie în cuplurile solide și stabile. Nativii singuri pot înecepe o nouă poveste de dargoste către finele săptămânii. Tot acum sunt prioritare activitățile legate de casă și familie.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Soarelui și al lui Mercur în sectorul muncii și al sănătății. Vedem ca acești nativi să fie favorizați în zona profesională să semneze noi contracte, să se asocieze cu persoane sau instituții puternice, iar cei care-și caută un loc de muncă vor reuși să se angajeze acum. Din punct de vedere al sănătății vor avea parte de energie și entuziasmul lor se va răsfrânge în sens pozitiv asupra activităților profesionale. În plan sentimental, sunt sfătuiți să fie prudenți în dialog, dar mai ales în exprimarea ideilor deoarece pot întâmpina tot felul de obstacole de natură să le pună la încercare sentimentele și să le testeze relația. Atenție la persoanele din trecut care pot reveni în mod brutal în viața nativilor și le pot bulversa gândirea și simțirea!

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul Soarelui și al lui Mercur pe casa sentimentală, iar acești nativi vor deveni mult mai comunicativi și-ți vor exprima mai ușor sentimentele vizavi de persoana iubită. Relația cu copiii se va îmbunătăți remarcabil, iar cei care își doresc să fie părinți, fie pot concepe un copil acum, fie își vor propune să facă acest pas. Cei singuri se vor anima puternic în această perioadă și se vor arunca în aventuri sentimentale care, în unele cazuri, chiar pot evolua către o relație de lungă durată. În plan profesional se cere prudență în semnarea noilor contracte sau în schimbarea locului de muncă. De asemenea, la capitolul sănătate se recomandă mai multă odihnă și evitarea stresului.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești vor fi susținuți de tranzitul Soarelui și al lui Mercur în toate activitățile pe care le întreprind legate de locuință și familie. Nativii își vor îmbunătăți remarcabil dialogul cu membrii familiei, în special cu părinții, vor reuși să lămurească o situație ce ține de un imobil, de o moștenire, iar cei care-și doresc să cumpere/vândă/închirieze o casă acum vor fi favorizați. Cei care sunt în relații stabile se pot muta alături de partener în această perioadă, însă nativii care nu reușesc să ajungă la un compromis cu persoana iubită vor lua decizia de a face o pauză. La locul de muncă pot apărea schimbări benefice, iar cei care-și caută un job acum se pot angaja sau, cel puțin, pot participa la interviuri.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MAI 2019

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la 45 de ani
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la...
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
Guvernul României a dat undă verde! Ei sunt norocoșii care vor primi 3.000 de euro de la stat
Guvernul României a dat undă verde! Ei sunt norocoșii care vor primi 3.000 de euro...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
Decizie pentru toți PROPRIETARII DE MAȘINI din România! Anunțul a venit venit astăzi, 27 MARTIE
Decizie pentru toți PROPRIETARII DE MAȘINI din România! Anunțul a venit venit astăzi, 27 MARTIE
Răsturnare de situaţie! Anunţ-bombă făcut de Carmen Harra despre relaţia Anamariei Prodan!
Răsturnare de situaţie! Anunţ-bombă făcut de Carmen Harra despre relaţia Anamariei Prodan!
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce guști și din dezamăgiri”. Artista a fost mai sinceră ca niciodată
Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce...
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
Ce spune, în sfârşit, raportul Catincăi Maria Nistor la ICR Londra după campania virulentă împotriva acesteia
Ce spune, în sfârşit, raportul Catincăi Maria Nistor la ICR Londra după campania virulentă împotriva...
BANI ÎN PLUS pe lângă pensie! Cine ar putea primi mai mult la final de an
BANI ÎN PLUS pe lângă pensie! Cine ar putea primi mai mult la final de...
Oana Mizil, schimbare radicală după despărțirea de Vanghelie. Nici fostul primar nu o mai recunoaște
Oana Mizil, schimbare radicală după despărțirea de Vanghelie. Nici fostul primar nu o mai recunoaște
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
N-au luat 30.000 de euro! Câți bani au primit Bordea și Cortea, de fapt, de la America Express
N-au luat 30.000 de euro! Câți bani au primit Bordea și Cortea, de fapt, de...
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
Povestea cutremurătoare a Gabrielei, românca de 52 de ani ARUNCATĂ în stradă
Povestea cutremurătoare a Gabrielei, românca de 52 de ani ARUNCATĂ în stradă
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!