Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2019. Venus intră în zodia Taur

Publicat: 14/05/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 mai 2019. Venus intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 15 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de tranzitul planetei Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până pe data de 9 iunie 2019 și va influența toate zodiile.

Venus este planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, iar atunci când tranzitează zodia Taur, zodia de domiciliu, influența sa este puternică și pozitivă pentru toți nativii, indiferent de semnul zodiacal sub care s-au născut. La modul general, Venus în Taur ne vorbește despre iubire, despre relații statornice, despre armonia în cuplu și consolidarea poveștilor de iubire. Pe de altă parte, ne aduce stabilitate și siguranță financiară, oportunități de a ne îmbunătăți veniturile, inclusiv favorizând activitățile artistice și de creație în acest sens.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Venus în sectorul financiar. În toată această perioadă, nativii vor avea numeroase șanse de a-și îmbunătăți veniturile. Pot primi măriri de salariu, comisioane și plăți mai vechi în posesia cărora nu au putut intra până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a semna contracte noi, avantajoase financiar.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă foarte benefică lor, atât din punct de vedere sentimental, cât și financiar. Nativii pot să-și consolideze și armonizeze relația de cuplu, să înceapă o nouă poveste de dragoste care se va dovedi de lungă durată. De asemenea, vor avea șansa de a-și îmbunătăți tot ceea ce ține de personalitatea lor, de principiile de viață și valorile morale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poatea duce șansa de a-și crește veniturile, posibil chiar cu ajutorul unei activități artistice.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus în sectorul subconștientului. Nativii vor avea parte de o influență benefică în sensul că-și pot vindeca răni mai vechi, emoționale, sentimentale. Nu este exclus ca persoane din trecutul lor, inclusiv din trecutul karmic, să se întoarcă în viața lor, fie pentru a rezolva ceva ce a rămas nerezolvat la momentul respectiv, fie pentru a începe, a continua o poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate oferi ocazia de a ameliora simptomele unei probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac au șansa ca, odată cu tranzitul lui Venus prin sectorul prietenilor, să-și îmbunătățească și să-și consolideze relația cu cei apropiați. Nativilor nu este exclus să le apară în cale o persoană, cunoscută prin intermediul unui amic, sau care chiar face parte din anturaj, cu care să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează planurile pe termen lung și împăcările.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus în sectorul carierei. Nativii vor avea șansa ca în toată această perioadă să obțină fie o avansare în funcție, fie un loc de muncă mai bun, remunerat mult mai bine, fie să-și consolideze imaginea profesională. Nu este exclus să înceapă o poveste de dragoste cu o persoană cunoscută prin intermediul locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocaza să reaștearnă armonia în relația cu colegii de muncă și superiorii.

Citește și: Horoscop săptămânal 13 – 19 mai 2019. Capricornii pot trece la alt nivel în relația de cuplu

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt susținuți de Venus să-și continue niște studii, să înceapă niște cursuri de perfecționare. Pe de altă parte, planeta iubirii le poate aduce o poveste de dragoste cu o persoană din străinătate sau de altă cultură și religie, posibil chiar cunoscută într-o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și analizeze niște principii de viață care-i țin ancorați prea mult în realitate. Poate fi vorba de atitudinea vizavi de un partener, de relația de cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță sunt favorizați de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatorul lor, să-și îmbunătățească situația financiară prin intermediul unor parteneriate, colaborări, chiar moșteniri. Nativii pot intra în posesia unei averi, a unui bun de patrimoniu sau pot obține o colaborare avantajoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță înlesnește obținerea creditelor și a împrumuturilor. Nu este exclus ca în viața unor Balanțe să apară parteneri cu bani.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul lui Venus în sectorul parteneriatelor. Astfel, indiferent că vorbim de parteneri de afaceri sau partenerul de viață, nativii vor reuși consolidarea și armonizarea relațiilor. Cei mai norocoși Scorpioni pot primi inclusiv o cerere în căsătorie în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a semna o colaborare, o asociere avantajoasă din punct de vedere financiar.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia ca în această perioadă, favorizați de Venus în Taur, fie să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun, fie să-și îmbunătățească relația cu colegii, fie să găsească o modalitate de a-și înlesni sarcinile și responsabilitățile. De asemenea, sectorul sănătății este foarte bine susținut și nativii pot descoperi remediul necesar vindecării. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a se angaja acelora dintre nativi care-și caută un loc de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia, odată cu tranzitul lui Venus prin Taur, să-și consolideze puternic relația cu persoana iubită. Nu este exclus ca în unele cazuri chiar să fie vorba de o sarcină, de venirea pe lume a unui nou membru în familie. Nativii care sunt deja părinți pot să-și îmbunătățească relația cu copiii. Venus va susține puternic activitățile de creație, distractive și sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia celor singuri de a începe o nouă poveste de dragoste.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2019

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi favorizați de Venus în Taur să-și cumpere sau să vândă, să renoveze o locuință. De asemenea, poate fi vorba de schimbarea domiciliului, de mutarea într-un loc mai bun alături de familie sau alături de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să-și consolideze și armonizeze relația cu membrii familiei. Moment favorabil iertării și împăcărilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești vor fi susținuți de tranzitul lui Venus prin Taur în toate activitățole legate de comunicare, indiferent că este vorba de dialogul cu cei din jur sau de susținerea interviurilor sau examenelor. Va fi o pewrioadă bună pentru a învăța și a acumula noi cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie și de a-și întâlni sufletul pereche.

Citește și...