Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc relațiile afective

Horoscop săptămânal 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc relațiile afective

De: Maria H. 22/08/2021 | 18:55
Horoscop săptămânal 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc relațiile afective
Cu ce surprize vine Noul An pentru fiecare zodie

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 august 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 23 – 29 august 2021 se numără și cea a Peștilor care au șanse să înceapă o nouă relație sau să o consolideze pe cea existentă.

Săptămâna 23 – 29 august 2021 se deschide cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară, eveniment care ne va reîntoarce atenția pentru aproximativ o lună de acum înainte către muncă și sănătate, dorindu-ne să ne punem ordine în viață. Totodată, Venus, planeta iubirii, din zodia Balanță va face un aspect de susținere cu Saturn retrograd, planeta lecțiilor, din Vărsător, context care susține în consolidarea relațiilor prin răbdare și perseverență, dar și atenție mai multă la ceilalți.

Pe data de 25 august se formează o opoziție între planeta comunicării, Mercur, din zodia Fecioară și Neptun retrograd din Pești, aspect care ne cere mai multă atenție pentru că este o zi în care putem fi păcăliți mult mai ușor, putem vedea adevărul distorsionat și ne lăsăm înșelați. La doar două zile distanță, același Mercur va face un trigon cu Pluto retrograd din Capricorn, iar acest aspect ne susține să devenim mult mai profunzi în gândire, să scormonim după adevăr și să vedem detaliile care contează cu adevărat.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 23 – 29 august 2021

Cei născuți în zodia Berbec vor munci mult săptămâna aceasta, însă pentru ca lucrurile să fie eficiente, nativii trebuie să-și facă un program strict și să-l urmeze. Este o perioadă în care nu ar trebui să creadă tot ce spun colegii și nici să renunțța la un job pentru altul. Poate fi mai multă confuzie în legătură cu profesia lor sau cu modul în care își desfășoară sarcinile. Nativii care-și fac analize acum nu ar trebui să ia de bun un diagnostic, ci să le repete ulterior. Sentimental, este o perioadă foarte bună pentru consolidarea unei povești de iubire și pentru îmbunătățirea relației cu partenerul de viață.

Horoscop săptămânal Taur: 23 – 29 august 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur se deschide o săptămână foarte bună din punct de vedere sentimental. Nativii pot reînnoda o relație afectivă și pot reaprinde pasiunea în cuplu, iar cei care-și doresc să devină părinți trebuie să știe că este o perioadă fertilă. Totodată, cei care au copii se pot ocupa de situația acestora, probabil de înscrierea la scoală, la grădiniță sau de orice alte probleme ale acestora. Profesional este o perioadă creativă și foarte bună pentru a munci cu spor și cu mai multă responsabilitate, astfel încât superiorii să vină cu laude și aprecieri.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 – 29 august 2021

Cei născuți în zodia Gemeni simt din plin nevoia de a avea stabilitate și siguranță în viața personală, în relația cu familia sau chiar de a avea un loc al lor pe care să-l poată numi acasă. Atenție la unele persoane care pot fi mincinoase, dar și la actele unei case sau bun patrimonial. Pentru nativi este foarte important acum să ajungă la o stare emoțională calmă, echilibrată, în caz contrar pot fi mai conflictuali cu cei din jur. În plan sentimental este o perioadă foarte bună pentru a consolida o poveste de iubire aflată la început, iar cei care sunt părinți se pot apropia mai mult de copii, se pot responsabiliza mai mult față de nevoile acestora. Nativii singuri pot flirta mai mult și pot cuceri mai ușor acum, dar doar dacă o fac într-un mod serios și nu pentru o aventură de moment.

Horoscop săptămânal Rac: 23 – 29 august 2021

Cei născuți în zodia Rac comunică, vorbesc foarte mult săptămâna aceasta, însă agitația mentală de aum se va dovedi productivă. Nativii sunt fascinați să descopere lucruri noi, să afle, să caute răspunsuri, au idei și găsesc soluții la tot ce-i frământă. Totodată, rezolvă situații ce țin de acte, fac deplasări, au parte de interviuri și negocieri, însă toate acestea trebuie făcute cu băgare de seamă, mai ales în jurul datei de 25 august când pot fi înșelați sau ei, la rândul lor, pot păcăli pe cineva chiar și fără să-și dea seama. Relația cu partenerul de viață, cu soțul/soția, cu tatăl sau cu o persoană cu autritate din viața lor se va îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Leu: 23 – 29 august 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de foarte multe aspecte în sectorul financiar, semn că nativii se preocupă intens de acest aspect al vieții lor. Pot fi stimulați să-și crească veniturile, să negocieze salariul, să caute noi variante de a-și administra conturile și să devină mai responsabili cu cheltuielile. Totuși, mare grijă în preajma zilei de 25 august când pot fi foarte ușor înșelați de o reclamă, de o ofertă mincinoasă sau pot pierde bani din neatenție. De evitat împrumuturile, fie că nativii dau bani, fie că iau bani. Finele săptămânii, în schimb, pot aduce o negociere mult așteptată și care se va dovedi benefică lor. Atenție mai multă și la alimentație.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23 – 29 august 2021

Cei născuți în Fecioară au parte de nu mai puțin de trei planete în semnul lor, aspect care le aduce energie, agitație, forfotă și pot face multe lucruri din inerție, astfel că există și riscul de a se suprasolicita mai ușor. De asemenea, pot deveni prea critici, uneori aspri, cu ceilalți, pot analiza mult prea mult niște situații de viață și pot căuta validare pentru fiecare acțiune întreprinsă, aspect care să-i deranjeze pe cei din jur cu care au contact mai mult. Relațional, nu este o perioadă bună pentru noi povești, mai ales dacă sunt începute în preajma zilei de 25 august, pentru că pot vedea distorsionat realitatea și pot păcăli sau se pot păcăli. Totodată, și în cuplu poate fi vorba de tensiuni și confuzii cu privire la ceea ce simt. De evitat semnarea contractelor acum. Din punct de vedere financiar, nativii simt nevoia să-și satisfacă niște mici plăceri, deloc costisitoare, dar care să le bucure sufletul.

Horoscop săptămânal Balanță: 23 – 29 august 2021

Soarele se alătură și el lui Mercur și Marte din sectorul sănătății și pentru cei născuți în zodia Balanță începe o perioadă mai apăsătoare, în care nevoia de interiorizare este mare și se pot retrage în liniște, cu gândurile lor. Posibil ca zona sentimentală să fie un factor de disconfort, mai ales în cazul nativilor care sunt în relații toxice și care nu-și găsesc curajul să le încheie. Totodată, și starea de sănătate poate fi cea care creează unele probleme, mai ales dacă este vorba de afecțiuni mai vechi și netratate sau deja cronicizate. Un diagnostic primit acum ar trebui reevaluat ulterior. Oricum, trigonul Venus-Saturn poate responsabiliza mult nativii și se pot pune pe ei pe primul loc înaintea altora.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23 – 29 august 2021

Cei născuți în zodia Scorpion sunt susținuți de contextul astrologic să-și revitalizeze viața socială, să iasă din casă mai mult și să cunoască oameni noi, dar și să-și pună la încercare și să-și testeze prietenii. Totodată, o atracție bruscă, confuză poate lua naștere acum cu o persoană din anturaj și de preferat ar fi să nu i se dea curs. Cei care sunt parte a unui cuplu se pot reapropia mai mult de partener prin activități făcute în intimitatea căminului, chiar și dacă petrec mai mult timp acasă se va dovedi benefic pentru relația lor. În proiectele personale sau de grup în care sunt implicați nativii se pot bucura de mai mult sprijin din partea altora și este o perioadă bună pentru a pune bazele unor planuri de viitor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23 – 29 august 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de nu mai puțin de trei planete în sectorul carierei, aspect care poate ajuta foarte mult nativii să-și dea seama care este direcția profesională de viitor pe care vor să meargă de acum înainte. În timp ce pentru unii poate fi o perioadă de afirmare și de creștere, pentru alții poate fi o perioadă de declick și astfel să aleagă să urmeze un alt traseu. Cele mai înalte aspirații ale nativilor sunt acum luminate, analizate și au curajul necesar să-și atingă obiectivele. Tensiunile cu superiorii nu sunt excluse săptămâna aceasta, mai ales că nativii pot primi critici și se pot revolta. Sentimental, poate fi o perioadă bună pentru oficializarea unei relații, iar cei singuri pot da curs unei povești de dragoste.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23 – 29 august 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă în care sunt canalizați pe cunoaștere, pe dezvoltare personală sau profesională, pot fi stimulați să se înscrie la cursuri noi, să obțină diferite diplome sau să le pună în practică pe cele pe care deja le au. S-ar putea să se lupte săptămâna aceasta pentru a-și demonstra veridicitatea unor opinii în fața altora sau pentru a le arăta altora că ei au dreptate. Sunt și nativi dornici de călătorii, însă atenție la ofertele găsite în preajma zilei de 25 august, o zi în care se pot înșela mai ușor și pot gândi destul de neclar. Profesional este o perioadă bună pentru afirmare și recunoașterea unor merite, chiar și pentru câștiguri obținute din imagine.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23 – 29 august 2021

Cei născuți în zodia Vărsător nu au parte de o săptămână foarte bună și s-ar putea să se simtă lipsiți de vlagă și fără putere, să piardă energie mai mult ca de obicei și să fie mai neîncrezători, mai suspicioși și temători. Lucrurile nu se petrec conform cu dorințele și așteptările nativilor și de aceea ar de preferat ca aceștia să se retragă, poate chiar să-și ia câteva zile libere și să se relaxeze cu prietenii într-un loc liniștit. Este nevoie de mai multă atenție în zona financiară pentru că există riscul de a pierde bani, de aceea investițiile ar trebui amânate, mai ales în preajma zilei de 25 august.

Horoscop săptămânal Pești: 23 – 29 august 2021

Soarele le se alătură lui Mercur și Marte în sectorul relațiilor, iar cu trei planete aici, pentru cei născuți în zodia Pești urmează o perioadă foarte bună pentru a-și consolida relația de cuplu, dar și pentru a începe o nouă poveste care se va dovedi stabilă și de lungă durată. Atenție în preajma zilei de 25 august, când lucrurile pot părea distorsionate și de preferat ar fi să evite acțiunile importante, atât legate de partener, cât și de relațiile profesionale, de exemplu să evite semnarea unui contract. Din punct de vedere al sănătății, este important ca nativii să nu amâne o vizită la medic pe motiv că au trecut anumite simptome și nici să nu ia în derâdere stările anxioase și depresive. Totodată, nu trebuie să întrerupă un tratament chiar dacă se simt bine și este recomandat să fie mai atenți la viciile pe care le au, să nu exagereze.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea