Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 4 – 10 octombrie 2021. Balanțele au parte de noi începuturi

Horoscop săptămânal 4 – 10 octombrie 2021. Balanțele au parte de noi începuturi

De: Madalina Manole 04/10/2021 | 07:45
Horoscop săptămânal 4 – 10 octombrie 2021. Balanțele au parte de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 octombrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 4 – 10 octombrie 2021 se numără și cea a Balanțelor care au parte de noi începuturi în plan personal și nu numai.

Săptămâna 4 – 10 octombrie 2021 se remarcă printr-o Lună Nouă care se formează în zodia Balanță, context astrologic care va aduce ocazia setării unor noi intenții în relațiile cu cei din jur și abordarea dintr-o altă perspectivă a acestora. Este posibil ca în această perioadă să revină în viața noastră foști parteneri sau foști colaboratori profesionali. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 27 SEPTEMBRIE – 3 OCTOMBRIE 2021. PEȘTII POT AVEA PROBLEME FINANCIARE ȘI INTIME)

Venus, planeta iubirii, va intra pe data de 7 octombrie în zodia Săgetător, pe care o va tranzita până pe data de 6 noiembrie. În toată această perioadă ne va aduce mai mult entuziasm în viața sentimentală și mai mult optimism, dorință de aventură și explorare.

În weekend se perfectează nu mai puțin de trei conjuncții în Balanță, între Soare, Mercur retrograd și Marte, context astrologic destul de tensionat care poate veni cu confuzii, neclarități, fustrări interioare, agitație interioară și chiar agresivitate, îndeosebi verbală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2021)

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte preocupați de relațiile lor săptămâna aceasta și este și normal dat fiind că toate aspectele astrologice care se petrec acum vizează acest domeniu. Este momentul setării unor noi direcții în relația de cuplu, momentul adevărului, al discuțiilor, iar pentru cei singuri, poate fi momentul unei noi relații, cel mai probabil cu o persoană din trecut sau chiar cu un fost partener. S-ar putea ca în cuplu nativii să nu fie de acord cu atitudinea și acțiunile partenerului și să apară destul de multe tensiuni, mai ales spre finele săptămânii. Din punct de vedere profesional este o perioadă a discuțiilor și renegocierilor și se pot stabili noi parteneriate sau noi direcții în actualele colaborări.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta poate aduce tensiuni cu colegii, stres profesional, decizii care vizează locul de muncă și care se schimbă, modificări de program, însă toate acestea sunt menite pentru a ajuta nativii să vadă dacă sunt cu adevărat mulțumiți de jobul pe care-l au. Luna Nouă îi susține să-și caute un loc de muncă sau să facă o schimbare importantă în plan profesional, însă de preferat ar fi să nu facă pasul acum, ci doar să ia decizia. În plan sentimental va fi o perioadă mai intensă din punct de vedere intim, atât pentru cei care sunt parte a aunui cuplu, cât și pentru cei singuri, dar și pentru cei care vor să se vindece după o despărțire.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și mai îmbunătățească viața sentimentală, să deschidă un nou capitol în relația cu persoana iubită, însă trebuie să aibă mare grijă la tendința de a-l schimba pe partener și a-l face să fie așa cum ei își doresc. Nu numai că nu vor reuși, dar pot da naștere tensiunilor. În weekend este foarte multă confuzie și neclaritate, mai ales în relațiile nou începute. Posibil ca foști parteneri să revină în viața nativilor. Pe de altă parte, copiii pot fi mai greu de înțeles, iar unii Gemeni pot să fie mai stresați din cauza unor proiecte creative în care sunt implicați.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Rac trebuie să evite să intre în conflicte cu cei din familie, dar mai ales să se alieze cu o tabără sau cu alta. Dacă până acum au mai reușit să apalneze conflicte sau și-au reprimat niște reproșuri, s-ar putea ca acum să uite total de diplomație sau tocmai dorința de a-i împăca pe toți să le aducă și mai mult stres. Din punct de vedere profesional, Venus în Săgetător îi susține pe nativi să muncească cu mai multă plăcere sau să se deschidă mai mult către o zonă care le place. Starea de sănătate este bună, dar crește și preocuparea nativilor pentru a-și îmbunătăți stilul de viață.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 octombrie 2021

Cu sectorul comunicării plin de planete, cei născuți în zodia Leu trebuie să depună un real efort săptămâna aceasta pentru a fi diplomați în dialog și pentru a evita tensiunile cu cei din jur. Pot fi mai acizi în transmiterea unui mesaj, mai direcți, iar acest context de acum îi poate face și să se grăbească în luarea deciziilor sau semnarea actelor. Venus va intra în sectorul sentimental și va urma o perioadă destul de promițătoare pentru lămurirea unor situații în cuplu și pentru rearmonizarea poveștilor de iubire.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în Fecioară s-ar putea să fie mai cheltuitori săptămâna aceasta, mai ales în weekend când pot cheltui și pentru alții sau se lasă convinși de alții să cumpere anumite lucruri de care poate nici nu au nevoie. Totuși, dincolo de acest aspect poate fi o perioadă bună să gândească și să le vină idei despre cum să-și administreze într-un alt mod veniturile astfel încât să nu mai rămână cu portofelul gol. Poate fi vorba și de idei care să atragă noi surse de venituri în viața unora. Întrarea lui Venus în Săgetător poate stimula nativii să stea mai mult acasă, să se preocupe de armonizarea căminului, dar și de redescoperirea armoniei lor interioare.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o săptămână plină de evenimente astrologice, dat fiind că aici se petrece Luna Nouă care le poate aduce ocazia unor noi intenții și noi planuri de viitor. Nativii vor da dovadă de mult curaj, de multă încredere în ei înșiși și acum mai mult ca niciodată se vor baza pe forțele lor și nu pe ceilalți, așa cum erau obișnuiți. Vor avea curaj să ia decizii, să dea verdicte, să spună ceea ce au de spus, să intre în fel și fel de competiții cu ceilalți, dar mare grijă la conflicte. În plus, Venus în tranzit prin Săgetător îi susține în tot ce ține de acte, comunicare și deplasări.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să apeleze la metode de relaxare mentală, la meditație și la orice alte tehnici care pot contribui la calmarea minții și stării de spirit și asta pentru că întreg contextul astrologic le poate aduce agitație, stări de irascibilitate și insomnii. Senzația că tot ce fac este în zadar îi poate demoraliza pe mulți nativi și le poate accentua anumite stări anxioase, angoase. Pe de altă parte, intrarea lui Venus în Săgetător poate fi benefică din punct de vedere financiar, pentru creșterea veniturilor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de intrarea lui Venus în zodia lor și pentru nativi va începe o perioadă în care se vor preocupa mai mult de propria persoană, de felul în care arată și în plus vor da dovadă de mai mult farmec. Relațional pot să apară tensiuni cu partenerul, discuții legate de viitorul relației, de așteptările fiecăruia. În plus, tensiuni și nemulțumiri pot să apară și vizavi de un prieten sau asociat.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au foarte multe planete în sectorul carierei, acolo unde se va petrece și Luna Nouă, prin urmare poate fi momentul unor noi începuturi sau, cel puțin, momentul în care nativii își setează noi obiective profesionale. Este o perioadă în care se pot afirma, se pun face remarcați de persoane importante, dar trebuie să aibă grijă să nu intre n conflicte cu superiorii sau cu alte persoane care reprezintă o autoritate în viața lor. Venus în Săgetător poate aduce în cazul multor nativi o vindecare sentimentală sau un interes mai mare pentru cineva din trecutul lor.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să profite din plin de această săptămână pentru a se apropia de idealurile lor, indiferent care sunt acestea. Nativii care vor să facă progrese, personale sau profesionale, acum au ocazia să se înscrie la un curs, să învețe ceva nou. Atenție la tendința de a face dreptate altora care poate fi o sabie cu două tăișuri. Cu Venus în Săgetător este o perioadă bună pentru a reactiva viața socială, zona de online, iar nativii se pot bucura de mai multă populariate.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Pești au ocazia săptămâna aceasta să discute și chiar să rezolve situații ce țin de sectorul financiar, dar și de cel intim. Pot să apară discuții legate de bunuri materiale, de procese, partaje, dar și situații care vizează intimitatea cuplului, încrederea, fidelitatea. Unii nativi pot fi tentați să reia o aventură mai veche, să dea curs unei pasiuni din trecut. Venus în Săgetător va susține sectorul profesional și le poate aduce nativilor ocazia de a se face remarcați, de a li se recunoaște niște merite sau de a-și atinge niște scopuri.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo de scenă: ”Ne completăm una pe cealaltă”
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...