Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 4 – 10 octombrie 2021. Balanțele au parte de noi începuturi

Horoscop săptămânal 4 – 10 octombrie 2021. Balanțele au parte de noi începuturi

De: Madalina Manole 04/10/2021 | 07:45
Horoscop săptămânal 4 – 10 octombrie 2021. Balanțele au parte de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 octombrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 4 – 10 octombrie 2021 se numără și cea a Balanțelor care au parte de noi începuturi în plan personal și nu numai.

Săptămâna 4 – 10 octombrie 2021 se remarcă printr-o Lună Nouă care se formează în zodia Balanță, context astrologic care va aduce ocazia setării unor noi intenții în relațiile cu cei din jur și abordarea dintr-o altă perspectivă a acestora. Este posibil ca în această perioadă să revină în viața noastră foști parteneri sau foști colaboratori profesionali. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 27 SEPTEMBRIE – 3 OCTOMBRIE 2021. PEȘTII POT AVEA PROBLEME FINANCIARE ȘI INTIME)

Venus, planeta iubirii, va intra pe data de 7 octombrie în zodia Săgetător, pe care o va tranzita până pe data de 6 noiembrie. În toată această perioadă ne va aduce mai mult entuziasm în viața sentimentală și mai mult optimism, dorință de aventură și explorare.

În weekend se perfectează nu mai puțin de trei conjuncții în Balanță, între Soare, Mercur retrograd și Marte, context astrologic destul de tensionat care poate veni cu confuzii, neclarități, fustrări interioare, agitație interioară și chiar agresivitate, îndeosebi verbală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2021)

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte preocupați de relațiile lor săptămâna aceasta și este și normal dat fiind că toate aspectele astrologice care se petrec acum vizează acest domeniu. Este momentul setării unor noi direcții în relația de cuplu, momentul adevărului, al discuțiilor, iar pentru cei singuri, poate fi momentul unei noi relații, cel mai probabil cu o persoană din trecut sau chiar cu un fost partener. S-ar putea ca în cuplu nativii să nu fie de acord cu atitudinea și acțiunile partenerului și să apară destul de multe tensiuni, mai ales spre finele săptămânii. Din punct de vedere profesional este o perioadă a discuțiilor și renegocierilor și se pot stabili noi parteneriate sau noi direcții în actualele colaborări.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta poate aduce tensiuni cu colegii, stres profesional, decizii care vizează locul de muncă și care se schimbă, modificări de program, însă toate acestea sunt menite pentru a ajuta nativii să vadă dacă sunt cu adevărat mulțumiți de jobul pe care-l au. Luna Nouă îi susține să-și caute un loc de muncă sau să facă o schimbare importantă în plan profesional, însă de preferat ar fi să nu facă pasul acum, ci doar să ia decizia. În plan sentimental va fi o perioadă mai intensă din punct de vedere intim, atât pentru cei care sunt parte a aunui cuplu, cât și pentru cei singuri, dar și pentru cei care vor să se vindece după o despărțire.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și mai îmbunătățească viața sentimentală, să deschidă un nou capitol în relația cu persoana iubită, însă trebuie să aibă mare grijă la tendința de a-l schimba pe partener și a-l face să fie așa cum ei își doresc. Nu numai că nu vor reuși, dar pot da naștere tensiunilor. În weekend este foarte multă confuzie și neclaritate, mai ales în relațiile nou începute. Posibil ca foști parteneri să revină în viața nativilor. Pe de altă parte, copiii pot fi mai greu de înțeles, iar unii Gemeni pot să fie mai stresați din cauza unor proiecte creative în care sunt implicați.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Rac trebuie să evite să intre în conflicte cu cei din familie, dar mai ales să se alieze cu o tabără sau cu alta. Dacă până acum au mai reușit să apalneze conflicte sau și-au reprimat niște reproșuri, s-ar putea ca acum să uite total de diplomație sau tocmai dorința de a-i împăca pe toți să le aducă și mai mult stres. Din punct de vedere profesional, Venus în Săgetător îi susține pe nativi să muncească cu mai multă plăcere sau să se deschidă mai mult către o zonă care le place. Starea de sănătate este bună, dar crește și preocuparea nativilor pentru a-și îmbunătăți stilul de viață.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 octombrie 2021

Cu sectorul comunicării plin de planete, cei născuți în zodia Leu trebuie să depună un real efort săptămâna aceasta pentru a fi diplomați în dialog și pentru a evita tensiunile cu cei din jur. Pot fi mai acizi în transmiterea unui mesaj, mai direcți, iar acest context de acum îi poate face și să se grăbească în luarea deciziilor sau semnarea actelor. Venus va intra în sectorul sentimental și va urma o perioadă destul de promițătoare pentru lămurirea unor situații în cuplu și pentru rearmonizarea poveștilor de iubire.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în Fecioară s-ar putea să fie mai cheltuitori săptămâna aceasta, mai ales în weekend când pot cheltui și pentru alții sau se lasă convinși de alții să cumpere anumite lucruri de care poate nici nu au nevoie. Totuși, dincolo de acest aspect poate fi o perioadă bună să gândească și să le vină idei despre cum să-și administreze într-un alt mod veniturile astfel încât să nu mai rămână cu portofelul gol. Poate fi vorba și de idei care să atragă noi surse de venituri în viața unora. Întrarea lui Venus în Săgetător poate stimula nativii să stea mai mult acasă, să se preocupe de armonizarea căminului, dar și de redescoperirea armoniei lor interioare.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o săptămână plină de evenimente astrologice, dat fiind că aici se petrece Luna Nouă care le poate aduce ocazia unor noi intenții și noi planuri de viitor. Nativii vor da dovadă de mult curaj, de multă încredere în ei înșiși și acum mai mult ca niciodată se vor baza pe forțele lor și nu pe ceilalți, așa cum erau obișnuiți. Vor avea curaj să ia decizii, să dea verdicte, să spună ceea ce au de spus, să intre în fel și fel de competiții cu ceilalți, dar mare grijă la conflicte. În plus, Venus în tranzit prin Săgetător îi susține în tot ce ține de acte, comunicare și deplasări.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să apeleze la metode de relaxare mentală, la meditație și la orice alte tehnici care pot contribui la calmarea minții și stării de spirit și asta pentru că întreg contextul astrologic le poate aduce agitație, stări de irascibilitate și insomnii. Senzația că tot ce fac este în zadar îi poate demoraliza pe mulți nativi și le poate accentua anumite stări anxioase, angoase. Pe de altă parte, intrarea lui Venus în Săgetător poate fi benefică din punct de vedere financiar, pentru creșterea veniturilor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de intrarea lui Venus în zodia lor și pentru nativi va începe o perioadă în care se vor preocupa mai mult de propria persoană, de felul în care arată și în plus vor da dovadă de mai mult farmec. Relațional pot să apară tensiuni cu partenerul, discuții legate de viitorul relației, de așteptările fiecăruia. În plus, tensiuni și nemulțumiri pot să apară și vizavi de un prieten sau asociat.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au foarte multe planete în sectorul carierei, acolo unde se va petrece și Luna Nouă, prin urmare poate fi momentul unor noi începuturi sau, cel puțin, momentul în care nativii își setează noi obiective profesionale. Este o perioadă în care se pot afirma, se pun face remarcați de persoane importante, dar trebuie să aibă grijă să nu intre n conflicte cu superiorii sau cu alte persoane care reprezintă o autoritate în viața lor. Venus în Săgetător poate aduce în cazul multor nativi o vindecare sentimentală sau un interes mai mare pentru cineva din trecutul lor.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să profite din plin de această săptămână pentru a se apropia de idealurile lor, indiferent care sunt acestea. Nativii care vor să facă progrese, personale sau profesionale, acum au ocazia să se înscrie la un curs, să învețe ceva nou. Atenție la tendința de a face dreptate altora care poate fi o sabie cu două tăișuri. Cu Venus în Săgetător este o perioadă bună pentru a reactiva viața socială, zona de online, iar nativii se pot bucura de mai multă populariate.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Pești au ocazia săptămâna aceasta să discute și chiar să rezolve situații ce țin de sectorul financiar, dar și de cel intim. Pot să apară discuții legate de bunuri materiale, de procese, partaje, dar și situații care vizează intimitatea cuplului, încrederea, fidelitatea. Unii nativi pot fi tentați să reia o aventură mai veche, să dea curs unei pasiuni din trecut. Venus în Săgetător va susține sectorul profesional și le poate aduce nativilor ocazia de a se face remarcați, de a li se recunoaște niște merite sau de a-și atinge niște scopuri.

Parteneri
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Ce i-a spus Anamaria Prodan fiului său, Bebeto, la lansarea cărții sale de față cu toată lumea: „Nu plânge, Bebe! Noi…”
Ce i-a spus Anamaria Prodan fiului său, Bebeto, la lansarea cărții sale de față cu...
BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'
BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a...
FOTO. Andreea Raicu, sumă exorbitantă pentru a poza în Playboy! Cum arată vedeta acum în costum de baie
FOTO. Andreea Raicu, sumă exorbitantă pentru a poza în Playboy! Cum arată vedeta acum în...
Cătălin Botezatu a dat lovitura! 4,5 milioane de euro din afaceri cu statul: a vândut pijamale și seringi pentru spitale
Cătălin Botezatu a dat lovitura! 4,5 milioane de euro din afaceri cu statul: a vândut...
Care a fost cea mai furată mașină în 2020? Este incredibil că nu e un model german
Care a fost cea mai furată mașină în 2020? Este incredibil că nu e un...
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
Ficatul mărit nu doare, însă transmite câteva semne subtile. Nu ignora aceste simptome
10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO. Recomandarea Mihaelei Bilic
10 fructe și legume pe care nu merită să le cumpărăm BIO. Recomandarea Mihaelei Bilic
NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E MULT MAI GRAV
NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E...
Iubirile lui Denise Rifai! Dezvăluiri GRELE. Ce nu se vede la TV când apare sexy-prezentatoarea
Iubirile lui Denise Rifai! Dezvăluiri GRELE. Ce nu se vede la TV când apare sexy-prezentatoarea
Mirel Joacă Bine a fost ucis în timp ce comitea un jaf în Italia. Românul a fost împușcat de proprietarul unui magazin
Mirel Joacă Bine a fost ucis în timp ce comitea un jaf în Italia. Românul...
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
BANCUL ZILEI – Două blonde fac nudism. La un moment dat apare un taur…
El e vinovatul în cazul morții directorul de imagine Halyna Hutchins. Nu este la primul incident de acest fel
El e vinovatul în cazul morții directorul de imagine Halyna Hutchins. Nu este la primul...
Lovitură de stat! Premierul a fost arestat!
Lovitură de stat! Premierul a fost arestat!
Doliu național imens în România. Un mare actor s-a stins din viață. A jucat în peste 80 de filme
Doliu național imens în România. Un mare actor s-a stins din viață. A jucat în...
Durere mare în FAMILIA lui Borcea. A AJUNS URGENT la SPITAL. Toată viața i-a fost dată peste cap
Durere mare în FAMILIA lui Borcea. A AJUNS URGENT la SPITAL. Toată viața i-a fost...
Pfizer a luat o decizie mondială. Cât va fi valabil vaccinul? E definitiv
Pfizer a luat o decizie mondială. Cât va fi valabil vaccinul? E definitiv
Cinci produse atractive aflate acum la reducere la Altex, eMAG și alte magazine
Cinci produse atractive aflate acum la reducere la Altex, eMAG și alte magazine
ȘOC! Ce a făcut Denise Rifai după ce a fost oprită pentru viteză de un polițist: ‘Nu mi-a venit să cred’
ȘOC! Ce a făcut Denise Rifai după ce a fost oprită pentru viteză de un...
Un altfel de anunţ pentru job. Un bărbat a postat pe TikTok cererea sa inedită. Video viral
Un altfel de anunţ pentru job. Un bărbat a postat pe TikTok cererea sa inedită....
Cum intră Șoșoacă în restaurant, fără certificat verde. Chelneriței nu i-a venit să creadă
Cum intră Șoșoacă în restaurant, fără certificat verde. Chelneriței nu i-a venit să creadă
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Câți oameni mor de Covid, de fapt! Mărturisire în exclusivitate
Câți oameni mor de Covid, de fapt! Mărturisire în exclusivitate
Apariție scandaloasă pentru o vedetă: lumea a crezut că nu poartă nimic pe sub lanțurile aurii. Cum arată
Apariție scandaloasă pentru o vedetă: lumea a crezut că nu poartă nimic pe sub lanțurile...
A petrecut seara în bar și a doua zi a văzut că are o înțepătură în picior! A aflat un lucru șocant și a mers instant la spital
A petrecut seara în bar și a doua zi a văzut că are o înțepătură...
Alexandru Rafila anunt ingrijorator despre valurile 5 și 6 ale pandemiei de COVID-19: „Spitalele vor fi suprasolicitate”
Alexandru Rafila anunt ingrijorator despre valurile 5 și 6 ale pandemiei de COVID-19: „Spitalele vor...
Ţara din Europa care caută cu disperare angajaţi şi nu găseşte. Salariile sunt uriaşe
Ţara din Europa care caută cu disperare angajaţi şi nu găseşte. Salariile sunt uriaşe
Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să ştie clienţii
Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să ştie clienţii
Carmen de la Sălciua, replică acidă pentru femeia care o acuză că i-a spart familia. Ce spune artista
Carmen de la Sălciua, replică acidă pentru femeia care o acuză că i-a spart familia....
Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l oprească
Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l...
'De ce nu te-ai vaccinat, mamaie?'- Răspunsul incredibil dat de o bătrânică de 80 de ani medicului de la Urgențe
'De ce nu te-ai vaccinat, mamaie?'- Răspunsul incredibil dat de o bătrânică de 80 de...