Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 16 iulie 2021. Balanțele sunt împăciuitoare, dar nu iertătoare

Horoscop zilnic 16 iulie 2021. Balanțele sunt împăciuitoare, dar nu iertătoare

De: Alice ZottaMadalina Manole 15/07/2021 | 23:11
Horoscop zilnic 16 iulie 2021. Balanțele sunt împăciuitoare, dar nu iertătoare

Horoscopul zilei de 16 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești au imaginație, sunt mai poetici și mai romantici, dar și spirituali.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Descoperă: Horoscop săptămânal 12 – 18 iulie 2021. Un nou capitol în viața Leilor

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec caută armonia și pacea în relațiile cu ceilalți. Ar trebui să fie puțin mai atenți la nevoile partenerului de viață, iar dacă au existat animozități în cuplu să depună un efort mai mare pentru a se împăca cu perechea de viață. Horoscopul zilei le cere să evite discuțiile profesionale la primele ore ale dimineații deoarece pot fi mai tensionate.

Horoscop Taur

Taurii se simt bine astăzi, lucrează cu spor, iar starea de sănătate este destul de bună. Cei care așteaptă rezultatul unor analize se pot relaxa pentru că acesta este bun. Pe de altă parte, nativii se bucură de sprijinul colegilor în rezolvarea unor sarcini ce țin de locul de muncă. S-ar putea ca unele amintiri să le revină astăzi în minte și să le strice pentru moment starea.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt mai tăcuți și rezervați în exprimările sentimental-emoționale, însă reușesc să transpună totul în scris sau prin alte talente și pasiuni pe care le au. O zi bună pentru a se dedica hobby-urilor lor și pentru a se relaxa mai mult. Horoscopul zilei îi atenționează pe cei care pleacă în deplasări să fie mai atenți la drum și la acte.

Horoscop Rac

Racii caută astăzi liniștea interioară și vor să facă pace cu trecutul. Nevoia de a se retrage în confortul căminului sau în locurile copilăriei este destul de mare și nu vor tolera persoanele care intră abuziv în intimitatea lor, fie că sunt părinți sau soț/soție. Posibil ca unii nativi să fie nemulțumiți de un context profesional și să caute rezolvări interioare.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu pot fi destul de direcți în exprimare, mai ales dacă știu anumite dedesupturi ale unui context și până acum și-au reprimat stările interioare. O izbucnire poate fi destul de nocivă pentru relațiile lor cu ceilalți, dar eliberatoare pentru ei. Mai multă grijă la deplasări, maia les dacă se simt obosiți.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot scoate niște bani din buzunar la o ieșire cu prietenii, însă nu va fi vorba de o sumă prea mare și asta pentru că atenția lor se canalizează către găsirea unei soluții pentru o mai bună administrare a bugetului. Horoscopul zilei le poate aduce discuții mai tensionate acelor nativi care împart banii cu alții sau așteaptă o sumă de bani de la alții.

Horoscop Balanță

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, cei născuți în zodia Balanța sunt foarte atenți la nevoile personale și caută pacea și echilibrul interior. Nativii evită conflictele, chiar dacă în prima parte a zilei este posibil să intre în discuții contradictorii cu superiorii sau colegii de muncă. S-ar putea ca unii nativi să se gândească la un fost partener sau să caute să se îndepărteze de o persoană care i-a rănit.

Horoscop Scorpion

Scorpionii caută să se relaxeze mai mult, mai ales la nivel mental. O carte citită, o meditație ghidată sau un proces de introspecție sincer îi poate ajuta să-și redescopere pacea interioară. O problemă de sănătate, a lor sau a cuiva drag, se poate rezolva astăzi și pot primi vești bune. Totuși, odihna este recomandată mai mult.

Descoperă: Zodiacul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de unele discuții în contradictoriu cu prietenii sau cu cei cu care lucrează la un proiect de grup. Unele planuri comune pot să nu iasă la prima vedere sau să existe fel și fel de neînțelegeri, însă până seara contextul astrologic se schimbă și nativii au nevoie de mai multă socializare.

 Horoscop Capricorn

Capricornii fac tot posibilul să intre în grațiile superiorilor și reușesc să obțină laudele acestora. Este o zi bună din punct de vedere profesional, mai ales dacă vor să se afirme, să negocieze sau să obțină o colaborare. Horoscopul zilei le atrtage atenția că pot avea parte de unele discuții mai puțin plăcute cu familia, mai ales în cazurile în care sunt bunuri materiale de împărțit.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător evită să se contrazică cu cei din jur pe tema unor principii sau opinii politice, religioase, culturale. Nativii acceptă ideile și convingerile altora doar… de dragul lor. Horoscopul zilei le cere nativilor care pleacă astăzi în călătorii să se asigure că îndeplinesc toate condițiile necesare deplasării.

Horoscop Pești

Peștii se pot stresa suplimentar într-un context financiar, mai ales dacă suma de bani care este în joc nu le aparține sau este vorba de o datorie care trebuie returnată. Sunt nativi care apelează la partenerul de viață pentru susținere financiară. Urmează o perioadă în care se responsabilizează mai mult față de cheltuieli.

Află și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto: pixabay.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...