Acasă » Trending » Horoscop zilnic 2 iulie 2021. Săgetătorii au nevoie de iubire și atenție

Horoscop zilnic 2 iulie 2021. Săgetătorii au nevoie de iubire și atenție

De: Madalina ManoleMarie Călin 02/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 2 iulie 2021. Săgetătorii au nevoie de iubire și atenție
Săgetătorii au nevoie de iubire și atenție (sursa foto Shutterstock)

Horoscopul zilei de 2 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător au nevoie de mai multă atenție și simt să-și ofere iubirea fără nicio restricție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Luna traversează astăzi zodia Berbec, iar nativii sunt plini de energie, determinare și motivați să iasă în față și să se afirme. Totuși, este important, dat fiind contextul momentului, să o facă cu prudență și să lase deoparte orgoliile. Totodată, nativii ar trebui să ia în calcul și nevoile personale, dar și dorințele familiei. Este vineri totuși. Nu ar strica puțină distracție!

Horoscop Taur

Taurii au parte de o zi destul de agitată la nivel mental și starea interioară poate fi oscilantă. Posibil ca niște amintiri din trecut să-i încarce emoțional și de aici să izvorască și tensiunea lăuntrică. În alte cazuri poate fi vorba de migrene și insomnii provenite din prea multă oboseală acumulată. Horoscopul de azi le cere să se retragă în sânul familiei pentru a se liniști.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a cere prea mult de la cei din jur, în special, în prima parte a zilei, de la cei cu care colaborează într-un proiect comun, iar în a doua parte a zilei, de la prieteni. Nevoia lor de a ieși din casă și a se detensiona este mare, însă nu toți cei invitați de nativi vor fi disponibili. Din grabă sau lipsă de atenție, nativii pot spune lucruri pe care apoi să le regrete sau pot semna contracte fără să citească toate detaliile.

Horoscop Rac

Nativii Rac resimt destul de benefic tranzitul Lunii, guvernatoarea lor, prin sectorul carierei, ața că nevoia de afirmare poate crește, mai ales dacă li se pun la dispoziție mijloace prin care-ți pot manifesta propriile lor talente. Tot acest context poate avea repercusiuni financiare pozitive și nu este exclus ca cei mai norocoși dintre ei să obțină un bonus. Pentru alți Raci, aprecierea șefilor valorează cât tot aurul din lume.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu resimt și astăzi efectele opoziției care le-a adus blocaje în multe din actvitățile întreprinse, însă de data aceasta au susținerea Lunii pentru a le face față emoțional și a nu se lăsa copleșiți, posomorâți. Nativii au perspective noi și sunt deschiși în evoluție, fie personală, fie profesională. Horoscopul de azi îi sfătuiește să fie mai atenți la dorințele celorlalți. O ieșire cu prietenii le poate aduce noi cunoștințe, dar și noi viziuni asupra unor contexte cu care se confruntă.

Horoscop Fecioară

Fecioarele simt nevoia de a-și cerceta universul interior, de a se coborî în profunzimile ființei lor pentru a face o analiză a acelor aspecte care le creează temeri și care le blochează evoluția. Dincolo de frustrări emoționale, poate fi vorba și de anumite atașamente și chiar dependențe care au devenit apăsătoare. Horoscopul zilei le cere să evite investițiile riscante. Azi există riscul de a pierde bani.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor depune un efort considerabil astăzi pentru a-și echilibra viața de cuplu. Luna trece prin sectorul relațiilor lor și le canalizează foarte mult atenția asupra partenerului de viață, iar acolo unde au fost neînțelegeri, apar căi de împăcare acum. Totodată, ar fi bine să evite tensiunile cu superiorii, iar adcă aceștia se impun, să zâmbească și să meargă mai departe. Nu este exclusă o atracție față de cineva din anturaj.

Horoscop Scorpion

Șansele ca Scorpionii să fie apreciați de șefi sunt foarte mari astăzi, dar și efortul lor va fi pe măsură. Totuși, nativii trebuie să țină cont că pot apărea obstacole la locul de muncă care să-i împiedice să-și desfășoare sarcinile așa cum și-ar dori. O frână le este necesară, maia les că începe weekend-ul și ar trebui să înceapă și pentru ei.

Horoscop Săgetător

Luna tranzitează sectorul iubirii Săgetătorilor și acest aspect nu poate decât să-i bucure, atât pe cei singuri, care sunt mai dornici de flirt și aventură, cât și pe cei care sunt parte a unui cuplu, pentru că își exprimă mai ușor sentimentele și sunt mai dornici să-și răsfețe partenerul. Dacă în prima parte a zilei se axează pe exprimarea creativității, seara este momentul perfect să-și amintească cum este să fii fericit și binedispus.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au nevoie să se reconecteze la familie, la tradiții și să se întoarcă, chiar și cu gândul, la copilărie. Partenerul de viață s-ar putea să le înțeleagă mai greu starea emoțională, de aceea familia, părinții devin acum un real sprijin emoțional pentru nativi. Cei care se preocupă de casă și au nevoie de bani pot primi ajutor din partea unei persoane apropiate.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vorbesc mult astăzi și asta nu ar fi o problemă, însă au tendința de a spune și lucruri pe care ar trebui să le țină pentru ei. Pe de altă parte, pot deveni iscoditori cu cei din jur și pot să-i bombardeze pe aceștia cu întrebări, iar partenerul de viață s-ar putea simți mai puțin confortabil. Este păcat să nască o furtună într-un pahar cu apă, mai ales că este vineri ți începe weekend-ul.

Horoscop Pești

Cei născuți în semnul Pești s-ar putea să aibă parte de niște nemulțumiri financiare sau cheltuieli neplanificate care să le strice niște planuri de distracții. Sunt și nativi care trebuie să facă niște plăți pentru copii, însă trebuie să aibă grijă să nu se lase manipulați emoțional. Horoscopul zilei le cere să nu facă nici ei cumpărături de fond emoțional sau pentru a-și demonstra statutul. Nu ar trebui să uite că nu banii ne fac mai valoroși.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...