Home » Horoscop » Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

De: Madalina Manole 22/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

Horoscopul zilei de 22 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară se bucură de intrarea lui Venus în zodia lor, în timp ce Leii deschid porțile pentru a-și primi guvernatorul, pe Soare, acasă.

Astăzi avem parte de două aspecte astrologice importante și anume două planete își schimbă zodiile, deci și energiile. Soarele va intra în domiciliul său, în zodia Leu, ipostază din care ne aduce vitalitate, poftă de viață și chef de aventură, punând totodată iubirea la rang înalt, iar Venus, planeta iubirii, intră în Fecioară. Acest tranzit al lui Venus ne domolește foarte mult, mai ales după conjuncția cu Marte pe care a făcut-o în zodia Leu și care ne-a dus entuziasmul pe culmi. De azi devenim mai analitici și mai rigizi sentimental, mai atenți la detalii dacă intăm într-o relație, și mai sobri în manifestările amoroase.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii. Pentru nativi începe o perioadă în care își canalizează energia pentru a cuceri pe cineva, pentru a se îndrăgosti și pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. Cheful de distracție și aventură crește, iar creativitatea este la ea acasă. În cuplu sunt mai serioși și-și doresc consolidarea relației. De asemenea, cu Venus în Fecioară, muncesc cu drag, își eficientizează munca și aduc îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au toate motivele să se bucure de intrarea lui Venus în Fecioară, deoarece le activează ssectorul sentimental și astfel șansele de a se îndrăgosti, de a începe o nouă poveste de dragoste sau de a-și îmbunătăți actuala relație cresc exponențial. Creativitatea crește, iar relația cu copiii devine mai apropiată. Pe de altă parte, cu Soarele în Leu, atenția nativilor se focusează asupra casei și familiei și pot rezolva ceea ce până acum nu au reușit în aceste direcții.

Horoscop Gemeni

Cât timp Soarele va tranzita Leul, Gemenii vor fi mai comunicativi și se vor exprima într-un mod pătimaș. Chiar dacă nu vor spune mereu ceea ce le trece prin minte sau își vor impune prea mult ideile, nativii pot face o adevărată artă din discursul lor. Sunt foarte bine susținuți în negocieri și în rezolvări ce țin de acte. Cu Venus în Fecioară au tot sprijinul necesar pentru a-ți îmbunătăți relația cu familia și pentru a spori confortul casei. Poate fac o renovare sau reamenajare a locuinței.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de intrarea Soarelui în sectorul lor financiar, aspect care susține nativii să-și reorganizeze cheltuielile și bugetul. Mare parte din energia lor va fi canalizată către creșterea veniturilor, iar Venus în Fecioară îi susține să negocieze în favoarea lor. Totodată, pot străluci prin talentele pe care le au și faptul că le pun în lumină le poate aduce beneficii. Horoscopul de azi le oferă ocazia ca pe parcursul tranzitului venusian să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur și să lege mai ușor relații de prietenie. Perioadă foarte bună și pentru studiu.

Horoscop Leu

Leii sunt din nou în prim-planul contextului astrologic, dat fiind că Soarele, care le este guvernator, intră în zodia lor și le potențează strălucirea. Nativii se bucură de o perioadă energică, sunt motivați să-și atingă scopurile și sunt foarte creativi și dornici de exprimare. Dacă nu au fost în apele lor până acum sau au avut neplăceri legate de sănătate, acum își recapătă vitalitatea. Pe de altă parte, Venus va intra în sectorul financiar și le va aduce ocazia să-și îmbunătățească veniturile, să câștige bani mai mulți. Horoscopul de azi le cere să nu facă cheltuieli majore doar pentru a se simți în vârf.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au toate motivele să se bucure de intrarea lui Venus în zodia lor pentru că le va crește farmecul și dorința de a se preocupa de imaginea lor, de a se răsfăța. Totodată, viața personală, relațională și sentimentală se bucură de atenție și îmbunătățiri. În schimb, tranzitul Soarelui prin Leu nu-i avantajează prea mult și sunt sfătuiți să se preocupe de sănătatea lor, să se odihnească mai mult și să nu treacă cu vederea reapariția unor simptome. Posibil ca o serie de temeri și amintiri să le dea târcoale acum.

Horoscop Balanță

Cum Venus le este guvernatoare și intră în sectorul trecutului, Balanțele pot simți nevoia de mai multă liniște și tendința va fi să se retragă, dar tranzitul Soarelui prin sectorul social le va aduce acel zvâc de care au nevoie pentru a nu cădea pradă anxietății și amintirilor. Este o perioadă care trebuie tratată cu atenție pentru că riscul unei pasiuni ascunse nu este deloc exclus. Totodată, nativii se pot desprinde de amintiri și relații toxice și pot ierta pe cineva, astfel îmbunătățindu-și și starea de spirit. Perioada le este favorabilă pentru a câștiga popularitate și a-și conduce proiectele la succes.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și pentru nativi începe o perioadă în care meritele le sunt recunoascute. Se pun în lumină mai mult, primesc aprecieri și au energia necesară pentru a-și atinge niște obiective. Pe de altă parte, Venus îi susține să-ți lărgească anturajul, să-și îmbunătățească relațiile de prietenie, să fie mai sociabili și mai ales să-și consolideze proiectele în care sunt implicați și să le structureze astfel încât să fie mai eficiente.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt dornici de călătorii și pot pleca într-o vacanță în străinătate în perioada ce urmează. Vor fi și nativi dornici să-și îmbogățească cunoștințele și să studieze ceva nou. Totodată, tranzitul Soarelui îi susțină să vadă dintr-o altă perspectivă o situație cu care se confruntă, iar Venus le activează sectorul carierei și le oferă șansa de a-și îmbunătăți imaginea și de a obține beneficii de pe urma statutului lor. În plus, pot veni fel și fel de oportunități profesionale și șanse de afirmare.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își pot consuma multă energie pentru rezolvarea unui context financiar ce ține de credite, investiții, bani și bunuri deținute împreună cu alții, în partaje, litigii. De asemenea, pot apărea tensiuni în cuplu care pleacă de la bani și de la viața intimă și nu este exclus ca secrete și infidelități să iasă la suprafață sau să se activeze frici, traume și obiceiuri toxice. Pe de altă parte, tranzitul lui Venus susține nativii să plece într-o călătorie sau să ajungă la viziuni comune de viitor cu partenerul în privința unor aspecte ce țin de traiul în doi. O serie de convingeri se pot schimba acum.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor și acest aspect îi ajută să-și focuseze atenția pe îmbunătățirea relației de cuplu, dar și pe îmbunătățirea a relațiilor profesionale. Cu Venus în Fecioară dorința de intimitate crește. Tensiuni vor exista și de preferat ar fi să găsească un echilibru între ei și ceilalți. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă să obțină niște beneficii materiale, să se bucure de o creștere a veniturilor partenerului sau să intre în posesia unui drept cuvenit, să rezolve situații ce țin de acte.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății și este o perioadă în care energia nativilor crește și-și pot desfășura cu spor sarcinile cotidiene. Totodată, starea de sănătate se îmbunătățește și își pot schimba rutina zilnică. Horoscopul de azi le cere să nu facă excese și să ajungă la suprasolicitare. Venus în Fecioară le activează sectorul relațiilor și le aduce ocazia să-și îmbunătățească viața de cuplu, iar celor singuri șansa de a cunoaște un posobil viitor partener. Pot veni beneficii profesionale, noi colaborări și contracte.

Parteneri
Ce face Zanni, de fapt, cu BANII câștigați la Survivor România: „Nu pot să îmi iau casă! M-ați …” A RECUNOSCUT:
Ce face Zanni, de fapt, cu BANII câștigați la Survivor România: „Nu pot să îmi...
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei››
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de...
ȘOC! Marga de la Clejani, în sânii goi la Splash! Vedete la apă. Colegii ei, șocați să vadă ce s-a întâmplat cu silicoanele vedetei
ȘOC! Marga de la Clejani, în sânii goi la Splash! Vedete la apă. Colegii ei,...
Reacție dură în familia lui Reghecampf, după ce antrenorul ar fi petrecut în Grecia cu o altă femeie! Fiica vitregă iese la atac: `Doar nu credeți că lua gura de canal în mașina familiei?`
Reacție dură în familia lui Reghecampf, după ce antrenorul ar fi petrecut în Grecia cu...
O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani:
O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Comoara ASCUNSĂ a României: O tonă se vinde cu 200.000 de EURO!
Comoara ASCUNSĂ a României: O tonă se vinde cu 200.000 de EURO!
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
Divorţ BOMBĂ în familia Clejanilor. Totul s-a întâmplat în mare secret. - Da, am băgat divorţ. Ion băga banii la păcănele -
Divorţ BOMBĂ în familia Clejanilor. Totul s-a întâmplat în mare secret. - Da, am băgat...
Avertizarea ISU: Dacă ai așa ceva în mașină, mergi ACUM și scoate-l! Este pericol mare
Avertizarea ISU: Dacă ai așa ceva în mașină, mergi ACUM și scoate-l! Este pericol mare
Reacția incredibilă a lui Irinel Columbeanu după ce s-a aflat că Monica Gabor S-A DESPARTIT de milionarul chinez! Fiica lui i-a spus TOT!
Reacția incredibilă a lui Irinel Columbeanu după ce s-a aflat că Monica Gabor S-A DESPARTIT...
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru adulți pe OnlyFans
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Ce salariu avea Nicolae Ceaușescu. Suma încasată de dictator, dezvăluită de fostul ministru al Finanțelor
Ce salariu avea Nicolae Ceaușescu. Suma încasată de dictator, dezvăluită de fostul ministru al Finanțelor
Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață la moarte
Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață...
Fiica Anamariei Prodan o face PRAF pe amanta lui Reghe! Ce a putut să spună despre femeie
Fiica Anamariei Prodan o face PRAF pe amanta lui Reghe! Ce a putut să spună...
Escrocheria prin care un bărbat din Galați a rămas fără mașină și fără 22.000 de euro. A primit, în schimb, un autoturism fără acte
Escrocheria prin care un bărbat din Galați a rămas fără mașină și fără 22.000 de...
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Cum au reacționat fanii cand Loredana și-a scos sânii COMPLET într-o fotografie: „Penibil, pt vârsta dumneavoastră! Sunteti o..
Cum au reacționat fanii cand Loredana și-a scos sânii COMPLET într-o fotografie: „Penibil, pt vârsta...
ULTIMA ORĂ: Tragedie uriașă în fotbalul din România! Toată țara e în stare de ȘOC TOTAL
ULTIMA ORĂ: Tragedie uriașă în fotbalul din România! Toată țara e în stare de ȘOC...
BOMBA zilei despre PFIZER! Decizia luată CHIAR ACUM de companie. NIMENI nu ar fi crezut așa ceva
BOMBA zilei despre PFIZER! Decizia luată CHIAR ACUM de companie. NIMENI nu ar fi crezut...
Pfizer și Moderna au dat cea mai mare lovitură lumii. Financial Times i-a dat de gol, giganții refuză să comenteze
Pfizer și Moderna au dat cea mai mare lovitură lumii. Financial Times i-a dat de...
ALERTĂ MAXIMĂ în România! Produsele care tocmai au fost restrase de la raft: Pericol uriaș de cancer
ALERTĂ MAXIMĂ în România! Produsele care tocmai au fost restrase de la raft: Pericol uriaș...
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă,...
Antonia și Alex Velea, AGRESORI în public! Povestea ȘOCANTĂ a tinerei care a fost scuipată și ÎNJURATĂ de cei doi îndrăgostiți
Antonia și Alex Velea, AGRESORI în public! Povestea ȘOCANTĂ a tinerei care a fost scuipată...
Krystsina Tsimanouskaya, atleta bielorusă care a criticat public regimul şi oficialii sportivi, dusă cu forţa la aeroport în mijlocul JO. S-a încercat deportarea ei de la Tokyo
Krystsina Tsimanouskaya, atleta bielorusă care a criticat public regimul şi oficialii sportivi, dusă cu forţa...
A venit și reacția ei! Monica Gabor, tranșantă după despărțirea de Mr. Pink: „Ai grijă...”
A venit și reacția ei! Monica Gabor, tranșantă după despărțirea de Mr. Pink: „Ai grijă...”
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la piscină
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la...
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum...
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a fost împușcat
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a...
Emily Ratajkowski, poză de 2 milioane de like-uri! Cum a fost surprinsă femeia cu cel mai frunos bust din lume
Emily Ratajkowski, poză de 2 milioane de like-uri! Cum a fost surprinsă femeia cu cel...
Rezultate Loto 6 din 49 duminica, 1 august 2021. Numerele extrase astazi- Jocker, Noroc LIVE
Rezultate Loto 6 din 49 duminica, 1 august 2021. Numerele extrase astazi- Jocker, Noroc LIVE
ATENŢIE! Mişcare fulger făcută de ANAF. Verifică AICI dacă te afli pe lista Fiscului
ATENŢIE! Mişcare fulger făcută de ANAF. Verifică AICI dacă te afli pe lista Fiscului
Povestea unui brand legendar, pe care mulţi îl asociază cu pasta de dinţi. Ce produs a adus de fapt faima companiei Colgate
Povestea unui brand legendar, pe care mulţi îl asociază cu pasta de dinţi. Ce produs...
Alex Bodi le-a dat clasă milionarilor la Mamaia cu bolidul său de 500.000 de euro!
Alex Bodi le-a dat clasă milionarilor la Mamaia cu bolidul său de 500.000 de euro!
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Președintele țării șochează: „Nu-mi pasă dacă muriți de COVID”
Președintele țării șochează: „Nu-mi pasă dacă muriți de COVID”