S-A MÂNTUIT ÎN ÎNCHISOARE! Profesorul care L-A GĂSIT PE DUMNEZEU în temnițele din China
ALTCEVA cu ADRIAN ARTENE
Home » Horoscop » Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

De: Madalina Manole 22/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

Horoscopul zilei de 22 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară se bucură de intrarea lui Venus în zodia lor, în timp ce Leii deschid porțile pentru a-și primi guvernatorul, pe Soare, acasă.

Astăzi avem parte de două aspecte astrologice importante și anume două planete își schimbă zodiile, deci și energiile. Soarele va intra în domiciliul său, în zodia Leu, ipostază din care ne aduce vitalitate, poftă de viață și chef de aventură, punând totodată iubirea la rang înalt, iar Venus, planeta iubirii, intră în Fecioară. Acest tranzit al lui Venus ne domolește foarte mult, mai ales după conjuncția cu Marte pe care a făcut-o în zodia Leu și care ne-a dus entuziasmul pe culmi. De azi devenim mai analitici și mai rigizi sentimental, mai atenți la detalii dacă intăm într-o relație, și mai sobri în manifestările amoroase.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii. Pentru nativi începe o perioadă în care își canalizează energia pentru a cuceri pe cineva, pentru a se îndrăgosti și pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. Cheful de distracție și aventură crește, iar creativitatea este la ea acasă. În cuplu sunt mai serioși și-și doresc consolidarea relației. De asemenea, cu Venus în Fecioară, muncesc cu drag, își eficientizează munca și aduc îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au toate motivele să se bucure de intrarea lui Venus în Fecioară, deoarece le activează ssectorul sentimental și astfel șansele de a se îndrăgosti, de a începe o nouă poveste de dragoste sau de a-și îmbunătăți actuala relație cresc exponențial. Creativitatea crește, iar relația cu copiii devine mai apropiată. Pe de altă parte, cu Soarele în Leu, atenția nativilor se focusează asupra casei și familiei și pot rezolva ceea ce până acum nu au reușit în aceste direcții.

Horoscop Gemeni

Cât timp Soarele va tranzita Leul, Gemenii vor fi mai comunicativi și se vor exprima într-un mod pătimaș. Chiar dacă nu vor spune mereu ceea ce le trece prin minte sau își vor impune prea mult ideile, nativii pot face o adevărată artă din discursul lor. Sunt foarte bine susținuți în negocieri și în rezolvări ce țin de acte. Cu Venus în Fecioară au tot sprijinul necesar pentru a-ți îmbunătăți relația cu familia și pentru a spori confortul casei. Poate fac o renovare sau reamenajare a locuinței.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de intrarea Soarelui în sectorul lor financiar, aspect care susține nativii să-și reorganizeze cheltuielile și bugetul. Mare parte din energia lor va fi canalizată către creșterea veniturilor, iar Venus în Fecioară îi susține să negocieze în favoarea lor. Totodată, pot străluci prin talentele pe care le au și faptul că le pun în lumină le poate aduce beneficii. Horoscopul de azi le oferă ocazia ca pe parcursul tranzitului venusian să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur și să lege mai ușor relații de prietenie. Perioadă foarte bună și pentru studiu.

Horoscop Leu

Leii sunt din nou în prim-planul contextului astrologic, dat fiind că Soarele, care le este guvernator, intră în zodia lor și le potențează strălucirea. Nativii se bucură de o perioadă energică, sunt motivați să-și atingă scopurile și sunt foarte creativi și dornici de exprimare. Dacă nu au fost în apele lor până acum sau au avut neplăceri legate de sănătate, acum își recapătă vitalitatea. Pe de altă parte, Venus va intra în sectorul financiar și le va aduce ocazia să-și îmbunătățească veniturile, să câștige bani mai mulți. Horoscopul de azi le cere să nu facă cheltuieli majore doar pentru a se simți în vârf.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au toate motivele să se bucure de intrarea lui Venus în zodia lor pentru că le va crește farmecul și dorința de a se preocupa de imaginea lor, de a se răsfăța. Totodată, viața personală, relațională și sentimentală se bucură de atenție și îmbunătățiri. În schimb, tranzitul Soarelui prin Leu nu-i avantajează prea mult și sunt sfătuiți să se preocupe de sănătatea lor, să se odihnească mai mult și să nu treacă cu vederea reapariția unor simptome. Posibil ca o serie de temeri și amintiri să le dea târcoale acum.

Horoscop Balanță

Cum Venus le este guvernatoare și intră în sectorul trecutului, Balanțele pot simți nevoia de mai multă liniște și tendința va fi să se retragă, dar tranzitul Soarelui prin sectorul social le va aduce acel zvâc de care au nevoie pentru a nu cădea pradă anxietății și amintirilor. Este o perioadă care trebuie tratată cu atenție pentru că riscul unei pasiuni ascunse nu este deloc exclus. Totodată, nativii se pot desprinde de amintiri și relații toxice și pot ierta pe cineva, astfel îmbunătățindu-și și starea de spirit. Perioada le este favorabilă pentru a câștiga popularitate și a-și conduce proiectele la succes.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și pentru nativi începe o perioadă în care meritele le sunt recunoascute. Se pun în lumină mai mult, primesc aprecieri și au energia necesară pentru a-și atinge niște obiective. Pe de altă parte, Venus îi susține să-ți lărgească anturajul, să-și îmbunătățească relațiile de prietenie, să fie mai sociabili și mai ales să-și consolideze proiectele în care sunt implicați și să le structureze astfel încât să fie mai eficiente.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt dornici de călătorii și pot pleca într-o vacanță în străinătate în perioada ce urmează. Vor fi și nativi dornici să-și îmbogățească cunoștințele și să studieze ceva nou. Totodată, tranzitul Soarelui îi susțină să vadă dintr-o altă perspectivă o situație cu care se confruntă, iar Venus le activează sectorul carierei și le oferă șansa de a-și îmbunătăți imaginea și de a obține beneficii de pe urma statutului lor. În plus, pot veni fel și fel de oportunități profesionale și șanse de afirmare.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își pot consuma multă energie pentru rezolvarea unui context financiar ce ține de credite, investiții, bani și bunuri deținute împreună cu alții, în partaje, litigii. De asemenea, pot apărea tensiuni în cuplu care pleacă de la bani și de la viața intimă și nu este exclus ca secrete și infidelități să iasă la suprafață sau să se activeze frici, traume și obiceiuri toxice. Pe de altă parte, tranzitul lui Venus susține nativii să plece într-o călătorie sau să ajungă la viziuni comune de viitor cu partenerul în privința unor aspecte ce țin de traiul în doi. O serie de convingeri se pot schimba acum.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor și acest aspect îi ajută să-și focuseze atenția pe îmbunătățirea relației de cuplu, dar și pe îmbunătățirea a relațiilor profesionale. Cu Venus în Fecioară dorința de intimitate crește. Tensiuni vor exista și de preferat ar fi să găsească un echilibru între ei și ceilalți. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă să obțină niște beneficii materiale, să se bucure de o creștere a veniturilor partenerului sau să intre în posesia unui drept cuvenit, să rezolve situații ce țin de acte.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății și este o perioadă în care energia nativilor crește și-și pot desfășura cu spor sarcinile cotidiene. Totodată, starea de sănătate se îmbunătățește și își pot schimba rutina zilnică. Horoscopul de azi le cere să nu facă excese și să ajungă la suprasolicitare. Venus în Fecioară le activează sectorul relațiilor și le aduce ocazia să-și îmbunătățească viața de cuplu, iar celor singuri șansa de a cunoaște un posobil viitor partener. Pot veni beneficii profesionale, noi colaborări și contracte.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cei 5 oameni care vor provoca SFÂRȘITUL LUMII. Un matematician a aflat când și cum va avea loc Apocalipsa, de fapt
Cei 5 oameni care vor provoca SFÂRȘITUL LUMII. Un matematician a aflat când și cum...
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu cea mai bogată fată din ring! A pozat în trecut în reviste pentru adulți
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu cea mai bogată fată din ring! A pozat în trecut...
Primul pod din Europa construit într-o curbă are peste 160 de ani și se află în România. Unde este situat
Primul pod din Europa construit într-o curbă are peste 160 de ani și se află...
2023: Se poate circula cu o copie după permisul auto? Ce se întâmplă dacă prezinți polițistului o copie xerox
2023: Se poate circula cu o copie după permisul auto? Ce se întâmplă dacă prezinți...
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
Poze interzise cu Simona Trașcă! Cum s-a fotografiat blondina
ANAF vinde un apartament cu 3 camere în Timişoara. Prima dată nu l-a vrut nimeni cu 110.000 euro
ANAF vinde un apartament cu 3 camere în Timişoara. Prima dată nu l-a vrut nimeni...
EXCLUSIV Raiul drogurilor din centrul Capitalei
EXCLUSIV Raiul drogurilor din centrul Capitalei
BANCUL ZILEI. Rozi: Auzi mă, Gheorghe! Avem două fete frumoase, iar vecinu’ Săndel trage cu ochiul la ele!
BANCUL ZILEI. Rozi: Auzi mă, Gheorghe! Avem două fete frumoase, iar vecinu’ Săndel trage cu...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de Necazurile din Viața Ta și Casa Ta!'”
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...
SMART TV LED cu diagonala de 81 cm la preț tentant la Dedeman
SMART TV LED cu diagonala de 81 cm la preț tentant la Dedeman
ORAȘUL din România cu CELE MAI MULTE BISERICI! Aici este cu adevărat RAIUL pe...
ORAȘUL din România cu CELE MAI MULTE BISERICI! Aici este cu adevărat RAIUL pe...
Ce a făcut Anamaria Prodan cu rochia pe care e pictat chipul lui Laurențiu Reghecampf, după divorț
Ce a făcut Anamaria Prodan cu rochia pe care e pictat chipul lui Laurențiu Reghecampf,...
„Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer
„Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor...
Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său
Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi...
UPDATE/VIDEO - Ultimele imagini cu DJ Lalla! Cum a fost surprinsă tânăra cu doar două ore înainte de a fi găsită decedată pe plajă
UPDATE/VIDEO - Ultimele imagini cu DJ Lalla! Cum a fost surprinsă tânăra cu doar două...
"Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă
VIDEO.  Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața. Ultimele imagini cu tânăra
VIDEO. Cum a fost surprinsă DJ Lalla, înainte de a-și pierde viața. Ultimele imagini cu...
MOARTEA lui VIOREL LIS! Oana Lis e în lacrimi: Cu Dumnezeu...
MOARTEA lui VIOREL LIS! Oana Lis e în lacrimi: Cu Dumnezeu...
Anamaria Prodan a luat decizia la care nu se aștepta nimeni. Apel de urgență pentru Reghe: "Nu au nicio vină copiii"
Anamaria Prodan a luat decizia la care nu se aștepta nimeni. Apel de urgență pentru...
Asta, DA, răsturnare de situație în showbiz! S-au ÎMPĂCAT după un an în care n-au mai vrut să audă unul de celălaltȘi-au dat seama că încă SE IUBESC și formează, din nou, un cuplu
Asta, DA, răsturnare de situație în showbiz! S-au ÎMPĂCAT după un an în care n-au...
Marvel’s Spider-Man 2 – Be Greater Together Trailer
Marvel’s Spider-Man 2 – Be Greater Together Trailer
,,E prea târziu pentru Abrams. Tancurile americane au devenit acum vulnerabile la dronele ruseşti
,,E prea târziu pentru Abrams. Tancurile americane au devenit acum vulnerabile la dronele ruseşti", avertizează...
Doliu în PSD! A murit marele lider: Dumnezeu să-l ierte
Doliu în PSD! A murit marele lider: Dumnezeu să-l ierte
Kate, două gafe de proporții. A încălcat grav protocolul
Kate, două gafe de proporții. A încălcat grav protocolul
Ora de IARNĂ 2023. Lista țărilor care au renunțat la schimbarea orei. Ce se întâmplă în România
Ora de IARNĂ 2023. Lista țărilor care au renunțat la schimbarea orei. Ce se întâmplă...
Decizia dureroasă luată de Leonard Doroftei, după ce a fost umilit şi numit cerşetor în România
Decizia dureroasă luată de Leonard Doroftei, după ce a fost umilit şi numit cerşetor în...
Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste în săptămâna 2-8 octombrie 2023. Ce ne spun astrele
Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste în săptămâna 2-8 octombrie 2023. Ce ne...