Home » Horoscop » Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

De: Madalina Manole 22/07/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 22 iulie 2021. Soarele intră în Leu și Venus în Fecioară

Horoscopul zilei de 22 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară se bucură de intrarea lui Venus în zodia lor, în timp ce Leii deschid porțile pentru a-și primi guvernatorul, pe Soare, acasă.

Astăzi avem parte de două aspecte astrologice importante și anume două planete își schimbă zodiile, deci și energiile. Soarele va intra în domiciliul său, în zodia Leu, ipostază din care ne aduce vitalitate, poftă de viață și chef de aventură, punând totodată iubirea la rang înalt, iar Venus, planeta iubirii, intră în Fecioară. Acest tranzit al lui Venus ne domolește foarte mult, mai ales după conjuncția cu Marte pe care a făcut-o în zodia Leu și care ne-a dus entuziasmul pe culmi. De azi devenim mai analitici și mai rigizi sentimental, mai atenți la detalii dacă intăm într-o relație, și mai sobri în manifestările amoroase.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii. Pentru nativi începe o perioadă în care își canalizează energia pentru a cuceri pe cineva, pentru a se îndrăgosti și pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. Cheful de distracție și aventură crește, iar creativitatea este la ea acasă. În cuplu sunt mai serioși și-și doresc consolidarea relației. De asemenea, cu Venus în Fecioară, muncesc cu drag, își eficientizează munca și aduc îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au toate motivele să se bucure de intrarea lui Venus în Fecioară, deoarece le activează ssectorul sentimental și astfel șansele de a se îndrăgosti, de a începe o nouă poveste de dragoste sau de a-și îmbunătăți actuala relație cresc exponențial. Creativitatea crește, iar relația cu copiii devine mai apropiată. Pe de altă parte, cu Soarele în Leu, atenția nativilor se focusează asupra casei și familiei și pot rezolva ceea ce până acum nu au reușit în aceste direcții.

Horoscop Gemeni

Cât timp Soarele va tranzita Leul, Gemenii vor fi mai comunicativi și se vor exprima într-un mod pătimaș. Chiar dacă nu vor spune mereu ceea ce le trece prin minte sau își vor impune prea mult ideile, nativii pot face o adevărată artă din discursul lor. Sunt foarte bine susținuți în negocieri și în rezolvări ce țin de acte. Cu Venus în Fecioară au tot sprijinul necesar pentru a-ți îmbunătăți relația cu familia și pentru a spori confortul casei. Poate fac o renovare sau reamenajare a locuinței.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de intrarea Soarelui în sectorul lor financiar, aspect care susține nativii să-și reorganizeze cheltuielile și bugetul. Mare parte din energia lor va fi canalizată către creșterea veniturilor, iar Venus în Fecioară îi susține să negocieze în favoarea lor. Totodată, pot străluci prin talentele pe care le au și faptul că le pun în lumină le poate aduce beneficii. Horoscopul de azi le oferă ocazia ca pe parcursul tranzitului venusian să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur și să lege mai ușor relații de prietenie. Perioadă foarte bună și pentru studiu.

Horoscop Leu

Leii sunt din nou în prim-planul contextului astrologic, dat fiind că Soarele, care le este guvernator, intră în zodia lor și le potențează strălucirea. Nativii se bucură de o perioadă energică, sunt motivați să-și atingă scopurile și sunt foarte creativi și dornici de exprimare. Dacă nu au fost în apele lor până acum sau au avut neplăceri legate de sănătate, acum își recapătă vitalitatea. Pe de altă parte, Venus va intra în sectorul financiar și le va aduce ocazia să-și îmbunătățească veniturile, să câștige bani mai mulți. Horoscopul de azi le cere să nu facă cheltuieli majore doar pentru a se simți în vârf.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au toate motivele să se bucure de intrarea lui Venus în zodia lor pentru că le va crește farmecul și dorința de a se preocupa de imaginea lor, de a se răsfăța. Totodată, viața personală, relațională și sentimentală se bucură de atenție și îmbunătățiri. În schimb, tranzitul Soarelui prin Leu nu-i avantajează prea mult și sunt sfătuiți să se preocupe de sănătatea lor, să se odihnească mai mult și să nu treacă cu vederea reapariția unor simptome. Posibil ca o serie de temeri și amintiri să le dea târcoale acum.

Horoscop Balanță

Cum Venus le este guvernatoare și intră în sectorul trecutului, Balanțele pot simți nevoia de mai multă liniște și tendința va fi să se retragă, dar tranzitul Soarelui prin sectorul social le va aduce acel zvâc de care au nevoie pentru a nu cădea pradă anxietății și amintirilor. Este o perioadă care trebuie tratată cu atenție pentru că riscul unei pasiuni ascunse nu este deloc exclus. Totodată, nativii se pot desprinde de amintiri și relații toxice și pot ierta pe cineva, astfel îmbunătățindu-și și starea de spirit. Perioada le este favorabilă pentru a câștiga popularitate și a-și conduce proiectele la succes.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și pentru nativi începe o perioadă în care meritele le sunt recunoascute. Se pun în lumină mai mult, primesc aprecieri și au energia necesară pentru a-și atinge niște obiective. Pe de altă parte, Venus îi susține să-ți lărgească anturajul, să-și îmbunătățească relațiile de prietenie, să fie mai sociabili și mai ales să-și consolideze proiectele în care sunt implicați și să le structureze astfel încât să fie mai eficiente.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt dornici de călătorii și pot pleca într-o vacanță în străinătate în perioada ce urmează. Vor fi și nativi dornici să-și îmbogățească cunoștințele și să studieze ceva nou. Totodată, tranzitul Soarelui îi susțină să vadă dintr-o altă perspectivă o situație cu care se confruntă, iar Venus le activează sectorul carierei și le oferă șansa de a-și îmbunătăți imaginea și de a obține beneficii de pe urma statutului lor. În plus, pot veni fel și fel de oportunități profesionale și șanse de afirmare.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își pot consuma multă energie pentru rezolvarea unui context financiar ce ține de credite, investiții, bani și bunuri deținute împreună cu alții, în partaje, litigii. De asemenea, pot apărea tensiuni în cuplu care pleacă de la bani și de la viața intimă și nu este exclus ca secrete și infidelități să iasă la suprafață sau să se activeze frici, traume și obiceiuri toxice. Pe de altă parte, tranzitul lui Venus susține nativii să plece într-o călătorie sau să ajungă la viziuni comune de viitor cu partenerul în privința unor aspecte ce țin de traiul în doi. O serie de convingeri se pot schimba acum.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor și acest aspect îi ajută să-și focuseze atenția pe îmbunătățirea relației de cuplu, dar și pe îmbunătățirea a relațiilor profesionale. Cu Venus în Fecioară dorința de intimitate crește. Tensiuni vor exista și de preferat ar fi să găsească un echilibru între ei și ceilalți. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă să obțină niște beneficii materiale, să se bucure de o creștere a veniturilor partenerului sau să intre în posesia unui drept cuvenit, să rezolve situații ce țin de acte.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății și este o perioadă în care energia nativilor crește și-și pot desfășura cu spor sarcinile cotidiene. Totodată, starea de sănătate se îmbunătățește și își pot schimba rutina zilnică. Horoscopul de azi le cere să nu facă excese și să ajungă la suprasolicitare. Venus în Fecioară le activează sectorul relațiilor și le aduce ocazia să-și îmbunătățească viața de cuplu, iar celor singuri șansa de a cunoaște un posobil viitor partener. Pot veni beneficii profesionale, noi colaborări și contracte.

Parteneri
Vlăduța Lupău, prinsă în brațele lui Jador. „Amanta”! Imaginea a ajuns pe internet
Vlăduța Lupău, prinsă în brațele lui Jador. „Amanta”! Imaginea a ajuns pe internet
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor...
Averea colosală pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara a moştenit o sumă ameţitoare de la mama ei
Averea colosală pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara a...
FOTO. Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Imaginile cu ea sunt uimitoare: a întinerit cu noul look!
FOTO. Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Imaginile cu ea sunt uimitoare: a întinerit cu noul look!
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Crima care a îngrozit Bucureștiul. A ucis-o și a tranșat-o. Ce a urmat este tulburător
Crima care a îngrozit Bucureștiul. A ucis-o și a tranșat-o. Ce a urmat este tulburător
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
Era de aşteptat...Anunţul trist despre Ion Iliescu
Era de aşteptat...Anunţul trist despre Ion Iliescu
„Mami, noi de ce nu locuim împreună, ca o familie?” Sofia, fetița Biancăi și a lui Victor, și-a întrebat părinții de ce s-au despărțit. Răspunsul Biancăi, halucinant
„Mami, noi de ce nu locuim împreună, ca o familie?” Sofia, fetița Biancăi și a...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Exclusiv! Ies la iveală 'jocurile' lui Clotilde Armand! Legături cu mafia italiană
Exclusiv! Ies la iveală 'jocurile' lui Clotilde Armand! Legături cu mafia italiană
Cea mai clară dovadă că Monstrul din Loch Ness există! Omul care-l vânează de 30 de ani povestește
Cea mai clară dovadă că Monstrul din Loch Ness există! Omul care-l vânează de 30...
Anca Pandrea, experiență înspăimântătoare la mormântul lui Iulie Darie: 'Am căzut cu capul pe marmură'
Anca Pandrea, experiență înspăimântătoare la mormântul lui Iulie Darie: 'Am căzut cu capul pe marmură'
Accident cumplit în Bacău, cu șapte morți, între care doi copii, după ce un autoturism și un microbuz s-au izbit frontal. S-a activat Planul roșu de intervenție
Accident cumplit în Bacău, cu șapte morți, între care doi copii, după ce un autoturism...
Ce au făcut soţii Ceauşescu în ultimul concediu de la mare
Ce au făcut soţii Ceauşescu în ultimul concediu de la mare
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
S-a dus tinerețea lui! La 53 de ani, kilogramele în plus l-au transformat total! Nici nu-l mai recunoști
S-a dus tinerețea lui! La 53 de ani, kilogramele în plus l-au transformat total! Nici...
Veste BOMBĂ pentru cei vaccinaţi cu PFIZER! Este răsturnare totală de situație. Cei cu ambele doze trebuie să știe
Veste BOMBĂ pentru cei vaccinaţi cu PFIZER! Este răsturnare totală de situație. Cei cu ambele...
Marele secret al lui Denise Rifai! Puţină lume îl ştie. Dezvăluirea momentului despre jurnalistă
Marele secret al lui Denise Rifai! Puţină lume îl ştie. Dezvăluirea momentului despre jurnalistă
România, în stare de șoc. 7 persoane au murit. VIDEO
România, în stare de șoc. 7 persoane au murit. VIDEO
Calendar Ortodox, 25 iulie 2021! O mare cuvioasă a Bisericii Ortodoxe. Zi importantă pentru credincioşi
Calendar Ortodox, 25 iulie 2021! O mare cuvioasă a Bisericii Ortodoxe. Zi importantă pentru credincioşi
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se întâmple
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se...
Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii
Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii
New York Times prezintă pe amplu povestea Larisei Iordache, gimnasta care ar putea recupera gloria de odinioară
New York Times prezintă pe amplu povestea Larisei Iordache, gimnasta care ar putea recupera gloria...
Un finalist Survivor, condamnat pentru pornografie infantilă! Ce au găsit polițiștii
Un finalist Survivor, condamnat pentru pornografie infantilă! Ce au găsit polițiștii
A mers la magazine de haine - Zara, H/M - și a intrat în cabinele de probă. A descoperit ceva incredibil
A mers la magazine de haine - Zara, H/M - și a intrat în cabinele...
Simona Halep, nuntă secretă cu Toni Iuruc! Avem imagini bombă, exclusive, de la petrecerea demnă de o prințesă | FOTO&VIDEO
Simona Halep, nuntă secretă cu Toni Iuruc! Avem imagini bombă, exclusive, de la petrecerea demnă...
Poza cu care Britney Spears a incendiat internetul! Aflată sub tutela tatălui, cântăreața a renunțat la haine
Poza cu care Britney Spears a incendiat internetul! Aflată sub tutela tatălui, cântăreața a renunțat...
Decizia luată de Clejani în plin scandal cu Fulgy! Ce au postat pe internet
Decizia luată de Clejani în plin scandal cu Fulgy! Ce au postat pe internet
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
Revin lockdown-urile: O mare Capitală întră din nou în lockdown după un număr record de infectări de COVID
Revin lockdown-urile: O mare Capitală întră din nou în lockdown după un număr record de...
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Pasiune nebună între Florin Salam și o Ispită! Imaginile vorbesc de la sine
Pasiune nebună între Florin Salam și o Ispită! Imaginile vorbesc de la sine
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Cât a ajuns să coste un șezlong la Mamaia! Turiștii au crezut că nu văd bine!
Cât a ajuns să coste un șezlong la Mamaia! Turiștii au crezut că nu văd...
Ce mașină și-a luat Simona Halep chiar înainte de a se căsători în secret? E prima din România!
Ce mașină și-a luat Simona Halep chiar înainte de a se căsători în secret? E...