Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 24 iunie 2021. Lună Plină în zodia Capricorn

Horoscop zilnic 24 iunie 2021. Lună Plină în zodia Capricorn

De: Madalina Manole 24/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 24 iunie 2021. Lună Plină în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 24 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn au parte de formarea aspectului de Lună Plină în zodia lor.

Astăzi se formează o Lună Plină în zodia Capricorn, un moment intens și impactant care vine, la modul general, cu energia încheierilor. În unele cazuri poate fi vorba de culegerea roadelor muncii noastre, acțiunilor noastre, iar în alte cazuri poate fi vorba de încheierea unei etape din viața noastră. Acest moment de Lună Plină este strâns legat de momentul de Lună Nouă din Capricorn care s-a petrecut în ianuarie 2021, deci s-ar putea ca niște semințe plantate atunci să rodească acum.

Luna Plină din Capricorn ne cere să facem reanalize în legătură cu aspirațiile noastre cele mai înalte, să vedem care sunt nevoile noastre profesionale, și nu numai, și ce este de făcut practic pentru a ni le atinge. Emoțiile noastre sunt mai puternice acum decât spiritul și am putea realiza care sunt fricile care ne țin în loc pe calea ascensiunii profesionale. Nevoia de a ne atinge niște obiective este mare, însă pentru a reuși trebuie să ne debarasăm de dorința de siguranță pe care o imprimă Soarele în Rac (și care în unele cazuri poate fi o capcană) sau… să găsim calea de mijloc. O altă temă a lunației este găsirea echilibrului între carieră și familie, între viața personală și cea profesională. Dacă acesta nu este atins, s-ar putea să resimțim mari frustrări odată cu această Lună Plină.

Pe de altă parte, astrograma momentului de Lună Plină în Capricorn are un ascendent tot în Capricorn care vorbește, alături de alte aspecte ale hărții, de singurătate, de retragere. Practic, ne ascundem în noi. Capricornul este prin definiție o zodie rece, iar Luna Plină va accentua foarte mult această trăire, va intensifica nevoia de interiorizare și introspecție și ne va arăta unde de autosabotăm, unde ne facem rău singuri. Nu este exclus ca anumite probleme de sănătate să ne sperie mai mult acum, însă asta ne poate ajuta să vedem cauzele lor ascunse, spirituale.

În această perioadă ne putem simți mai singuri, mai anxioși și mai triști, însă soluția o aduce Jupiter retrograd din Pești care ne cere să ne reconectăm la spiritualitate, la credință și la resursele inepuizabile din interiorul nostru. Pentru a ieși din starea apăsătoare, pentru a depăși temerile este nevoie să apelăm la tehnici de evoluție spirituală, indiferent care sunt acestea. Putem folosi starea de interiorizare de acum pentru a crește pe interior. Putem practica rugăciunea, meditația, yoga și putem avea momente de conștientizare incredibile.

Luna Plină din Capricorn va avea impact puternic în următoarele două săptămâni, dar influența sa va fi resimțită jumătate de an de acum înainte. Cele mai impactate zodii sunt cele cardinale, Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, în special cei născuți în preajma zilei de 24. De asemenea, persoanele care au ascendentul în aceste zodii sau au planete importante în astrograma natală în jurul gradului 3 cardinal, vor resimți puternic această lunație.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Plină chiar în sectorul carierei și al imaginii publice, al aspirațiilor înalte. Aici se poate încheia un capitol, cu lauri sau nu. Astfel, unii nativi își pot atinge niște obiective profesionale, pot culege roadele muncii lor din ultima perioadă, în timp ce alții pot încheia cu mult curaj o carieră care le-a adus frustrări și pot intra pe o nouă direcție profesională. Poate fi vorba inclusiv de încheierea unui capitol cu un statut, pentru a păși pe o nouă treaptă, de exemplu o nouă funcție. Oricum, își conștientizează foarte bine aspirațiile și scopurile și traseul până acolo.  Horoscopul de azi le cere să facă tot posibilul să găsească un echilibru între carieră și familie, între viața personală și cea profesională, pentru a fi împliniți.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Plină în sectorul străinătății, al călătoriilor, al covingerilor și filozofiilor de viață, al studiilor înalte. În aceste zone se petrece o încheiere care, însă nu trebuie privită ca fiind ceva negativ. Astfel, poate fi vorba de culegerea roadelor a ceea ce au învățat și punerea în practică a unei diplome. Poate fi vorba de convingeri spirituale care se schimbă, care se întăresc spre evoluția lor, mai ales că pot întâlni ghizi spirituali acum. Poate fi vorba de o deschidere mai mare către alte culturi, alte credințe, persoanele de altă naționalitate pot juca un rol important în viața nativilor. Pot planifica o călătorie acum peste hotare. Pe de altă parte, pot conștientiza foarte bine care sunt cele mai înalte idealuri pe care le au și se pot îndrepta către acolo, mai ales că au sprijin din partea altora. Un vis poate deveni realitate pentru Tauri.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de Luna Plină din Capricorn în sectorul financiar, un sector al banilor deținuți cu alții, un sector care vorbește despre resursele altora, de exemplu, credite, împrumuturi, investiții, pensii, asigurări, taxe, impozite, moșteniri, partaje. Nativii pot culege roade în acest sens sau pot încheia un astfel de capitol din viața lor. Pe de altă parte, este un sector care vorbește despre intimitate, viață sexuală, fidelitate, putere, manipulare și ceva ajunge la apogeu aici și se încheie. Posibil ca un secret să iasă la suprafață, posibil ca Gemenii să treacă prin transformări interioare care să-i determine să evolueze. Sunt susținuți să încheie o etapă karmică, să renunțe la o dependență (emoțională sau financiară), la un viciu ascuns, la o relație secretă. Pot vedea care sunt fricile care îi țin pe loc, care sunt traumele emoționale și se pot desprinde de ele. Teama de abandon poate fi vindecată. Jupiter retrograd îi poate ajuta arătându-le valoarea lor în fața lumii, susținându-i să-și îmbunătățească imaginea și să-și atingă niște obiective (posibil profesionale, posibil ajutor de la persoane cu funcție).

Horoscop Rac

Soarele se află în zodia Rac, fiind parte integrată a Lunii Pline din Capricorn, ceea ce înseamnă că nativii sunt expuși direct lunației, mai ales că Luna le este guvernatoare. Este momentul să culeagă roadele unor colaborări și parteneriate, dar și să încheie acele asocieri cu care nu mai rezonează și care sunt o piedică în evoluția lor profesională. Relațiile cu persoanele cu care nu împărtășesc aceleași convingeri și principii de viață pot fi date deoparte, dar totodată pot apărea în viața lor persoane ale căror credințe sunt de ajutor nativilor, devin o cale de evoluție, un fel de ghizi spirituali. Totodată, relația de cuplu intră în vizor și se văd roadele a ceea ce au plantat de la începutul anului și până acum. Sunt vizați cei născuți în jurul datei de 24, plus/minus 3 zile, iar aceștia pot chiar încheia o relație, o căsnicie, dacă nu reușesc să ajungă la o viziune comună de viitor cu partenerul.

Horoscop Leu

Pentru Lei, Luna Plină din Capricorn se produce în sectorul muncii și al sănătății. Astfel, unii nativi pot culege roadele muncii lor, pot trece la alt nivel la locul de muncă, pot încheia un capitol, pot renunța la un job care le consumă prea multe resurse interioare, iar Jupiter retrograd din Pești îi susține. Totodată, pentru alți nativi această lunație vine cu încheieri sau cu schimbări la job care să-i determine să-și reorganizeze programul, să-și modifice activitățile sau modul în care-și desfășoară sarcinile. Însă, impactul cel mai mare îl poate avea asupra sănătății, în sensul că au nevoie să-și canalizeze atenția asupra unei probleme de sănătate pe care o au și care se cere vindecată, din nou având susținerea Marelui Benefic, Jupiter. Poate fi vorba inclusiv de o traumă emoțională, de pierderea cuiva sau de pierderea a ceva, de o relație ascunsă sau un secret.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Plină în sectorul iubirii, al creativității și al copiilor. O etapă sentimentală se poate încheia și se pot culege roadele. Poate fi vorba de oficializarea unei relații, de a o conduce la un nivel superior sau, în alte cazuri, nativii pun punct unei povești fără viitor. Momentele de conștientizare sentimentală sunt cele care ajută în deschiderea unei noi direcții în iubire. De asemenea, o problemă cu copiii se poate rezolva sau pot avea o revelație vizavi de maternitate/paternitate. Pe de altă parte, pot culege roadele unui proiect artistic, creativ, pot conduce la apogeu o apsiune, un hobby și pot avea nevoie de mai mult timp liber, pot simți că a venit momentul unei reorganizări în acest sens.

Horoscop Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță Luna Plină se formează în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot pune punct unei situații dificile cu cei dragi sau unui disconfort pe care-l au în legătură cu casa și bunurile patrimoniale. Asta poate însemna o mutare, poate chiar grație profesiei, poate însemna o renovare, un credit imobiliar. Poate fi vorba de un moment de conștientizare care are legătură cu ideea e construire a unui cămin. Unii nativi pot simți nevoia de a-și vizita locurile copilăriei, nevoia de a se reconecta la trecutul lor pentru a se vindeca de o traumă emoțională. O abordare spirituală a vieții îi poate ajuta în perioada aceasta, mai ales că lunație poate fi mai dureroasă pentru cei care se află departe de țară. Unele Balanțe se pot simți singure, chiar și fiind înconjurate de cei dragi și aici este vorba de lucrul cu sinele lor, cu propria lor persoană. Horoscopul zilei le cere să-și găsească un echilibru între casă și muncă, între viața personală și cea profesională pentru a fi liniștiți pe interior.

Horoscop Scorpion

Luna Plină din Capricorn le poate aduce celor născuți în zodia Scorpion o veste importantă, un mesaj, un răspuns, un dialog care să le schimbe viața sau viziunea. Posibil să fie vorba de o informație prețioasă sau de o veste ce încununează un context deschis/discutat la începutul anului. Sunt nativi care pot primi o declarație de dragoste, care pot avea un dialog sentimental lămuritor, dată fiind susținerea lui Jupiter retrograd din sectorul iubirii. Lunația luminează și sectorul fraților, rudelor, vecinilor, dar și sectorul învățării, astfel că pot fi nativi care finalizează acum un curs și obțin un atestat sau învață să facă ceva practic, dar ceva care le place, care îi pasionează. Posibile deplasări care vin cu mici bucurii sau întâlniri surprinzătoare. O negociere se poate încheia avantajos acum.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de Luna Plină din Capricorn în sectorul financiar, aspect care poate aduce culegerea roadelor, dar și încheierea unei surse de venit. Astfel, pot culege roadele unui plan de economii sau pot să-și valorifice talentele personale și să scoată bani din ele sau pot să-și conștientizeze valoarea pe care o au cu adevărat și astfel să-și recâștige stima de sine și încrederea în propria lor persoană. Poate fi un moment în care nativii fac mai multe cheltuieli sau achită o datorie care-i apasă, dar poate fi vorba și de un credit imobiliar sau pentru renovarea casei, însă poate fi vorba și de o plată afectivă, emoțională. Sunt Săgetători care pot decide acum să meargă la un loc de muncă mai bine plătit.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de Luna Plină chiar în zodia lor, pe casa personalității, a imaginii și sănătății, fiind mult mai impactați cei născuți în preajma zilei de 24, plus/minus 3 zile. Nativii încheie acum un capitol de viață și culeg roadele a ceea ce au semănat la începutul anului. Pot culege lauri sau roadele unor ambiții greșite, de la caz la caz. Nevoile personale sunt foarte importante, modul în care se prezintă și sunt văzuți de ceilalți, mai ales de partenerul de viață, iar ajutorul vine din partea lui Jupiter retrograd în Pești, adică prin comunicare. Pot negocia ceva în avantajul lor și pot avea revelații importante despre viața lor, pot avea conștientizări majore. Horoscopul de azi le atrage atenșia că se pot simți mai agitați, mai abătuți, mai vulnerabili și ar trebui să se odihnească corespunzător.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de Luna Plină din Capricorn într-un sector al subconștientului, al trecutului și interiorizării, astfel că este foarte probabil ca acum să treacă prin stări interioare copleșitoare, să aibă parte de o ciocnire cu propriile lor vise, iluzii și așteptări nerealiste. Nativii pot scoate secrete la suprafață, pot fi nevoiți să-ți rezolve o problemă de sănătate, a lor sau a celor dragi, sau o relație ascunsă poate fi demascată. Totodată, pentru cei preocupați de evoluția spirituală poate fi un moment al conștientizărilor și revelațiilor, un moment al creșterii încrederii de sine și ar trebui să asculte mesajele Universului, să fie atenți la vise, premoniții, la intuiție și deja-vu-uri.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot culege roadele unei relații de prietenie sau pot încheia o conexiune care nu-i ajută în evoluția spirituală. Totodată, pot culege roadele unor proiecte de grup, roadele unor asocieri, pot trece la o altă etapă profesională și își pot conștientiza mult mai clar care le sunt idealurile, aspirațiile. Poate veni sprijin din partea unor persoane importante. Activitățile caritabile pot fi de un real ajutor pentru câștigarea popularității, chiar dacă nu au urmărit asta. Sunt și nativi care culeg roadele unor proiecte de media, televiziune, online. Cum Soarele se află în sectorul iubirii, posibil să fie mai dificil de încadrat o relație, să fie dragoste sau prietenie, însă trebuie să-și asculte vocea interioară și intuiția. Cei care se află într-o relație trebuie să găsească un echilibru între timpul acordat prietenilor și cel acordat persoanei dragi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...