Preşedintele muzicii uşoare româneşti, Jolt Kerestely: "Muzica m-a scos la lumină"
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Stiri » Horoscop zilnic 20 iunie 2021. Jupiter retrograd în zodia Pești

Horoscop zilnic 20 iunie 2021. Jupiter retrograd în zodia Pești

De: Madalina Manole 20/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 20 iunie 2021. Jupiter retrograd în zodia Pești

Horoscopul zilei de 20 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești au parte de retrogradarea lui Jupiter în zodia lor.

Jupiter este Marele Benefic al astrologiei, planeta expansiunii și a progresului, iar de astăzi va intra în mers retrograd pentru aproximativ patru luni, întâi în Pești, zodia sa de domiciliu secundar, și ulterior, din 28 iulie, în Vărsător. Cu Jupiter retrograd în Pești, prima dată după 12 ani, optimismul se va mai domoli, iar expansiunea va fi mai mult interioară. Este o perioadă favorabilă să ne întoarcem către credință și spiritualitate, dar și un timp benefic să revenim la moralitate și corectitudine, să aplicăm spiritul justițiar, în primul rând cu noi înșine.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14 – 20 IUNIE 2021. LEII POT AVEA PARTE DE DEZILUZII)

Horoscop Berbec

Cu Jupiter retrograd în Pești, Berbecii au ocazia să facă, într-adevăr curățenie în trecutul lor. Cât Jupiter a fost în mers direct, cu siguranță în multe cazuri a amplificat niște trăiri interioare, poate amintiri, iar acum pot apela la convingerile lor, la credința lor pentru a se detașa de tot ce nu-i mai ajută în evoluția personală, spirituală. Este o perioadă bună să-și revizuiască niște filozofii de viață, niște principii pe baza cărora se ghidează. Acolo unde Jupiter a amplificat niște probleme de sănătate, acum ar fi indicat să le acorde mai multă atenție. Horoscopul zilei le atrage atenția nativilor care nu sunt mulțumiți de direcția profesională avută că este o perioadă în care pot descoperi ce anume vor să învețe, să studieze pe mai departe.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur pot profita de această retrogradare a lui Jupiter în Pești pentru a-și reevalua prietenii și anturajul. Nativii se pot îndepărta de cei cu care nu mai rezonează și trebuie să aibă mai multă grijă la intențiile pe care le au ceilalți vizavi de ei. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a-și reorganiza viața intimă, dar și resursele financiare astfel încât să fie la zi cu datoriile, creditele, etc. În următoarea perioadă ar trebui să-și reorganizeze proiectele și să-și canalizeze atenția într-un mod mai profund asupra planurilor de viitor pe care le au.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de retrogradarea lui Jupiter în sectorul carierei și pentru nativi începe o perioadă în care este nevoie de o revizuire a aspirațiilor profesionale, dar și de o refacere a strategiilor prin care vor să-și atingă niște obiective. Dacă în mersul direct al planetei și-au dorit să obțină o funcție, să intre pe o direcție profesională și nu au reușit, acum pot vedea și cauzele reale. Totodată, Jupiter este guvernatorul relațiilor nativilor, iar acum pot avea revelații importante despre cei care le sunt alături și despre intențiile lor, pot vedea cu cine merită să meargă mai departe și cu cine nu. Cei care au relații de lungă durată pot trece printr-un proces de introspecție și pot decide dacă să oficializeze sau nu legătura.

Horoscop Rac

Cu Jupiter retrograd în Pești, cei născuți în zodia Rac au ocazia să-și reanalizeze convingerile, credințele și principiile de viață pe baza cărora se ghidează în progresul lor, personal sau profesional. Cum Jupiter le guvernează munca și sănătatea, este o perioadă foarte bună pentru nativii care sunt nemulțumiți de jobul avut să reia niște cursuri, să obțină o diplomă sau să se folosească de un atestat în evoluția lor. Un context legat de străinătate poate fi revizuit acum. Totodată, nativii pot să aducă schimbări în stilul de viață, pot să-și reorganizeze rutina zilnică și să se reapropie de anumite idealuri pe care le au și pe care le-au abandonat.

Horoscop Leu

Pentru Lei retrogradarea lui Jupiter din Pești vine cu reevaluări legate de viața intimă, de sexualitate, dar și cu revizuiri și reorganizări financiare, fiind vorba de sectorul banilor deținuți împreună cu alții sau care provin de la alții, de exemplu credite,a sigurări, datorii, litigii, pensii. Cum Jupiter le guvernează viața sentimentală, în această perioadă își pot da seama dacă partenerul este ceea ce-și doresc cu adevărat, dacă le satisface nevoile, atât afective, cât și (în unele cazuri) financiare. O serie de dependențe față de oameni sau de bunuri materiale, o serie de traume emoționale și frici (frica de a pierde, frica de singurătate, teama de abandon, frica de a nu putea controla ceva/pe cineva) pot fi acum reanalizate și început un proces de detașare și, implicit, vindecare.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de Jupiter retrograd în Pești chiar în sectorul relațiilor, fie că sunt relații de cuplu, fie profesionale. Nativii pot să-și revizuiască niște principii în acest sens, niște atașamente emoționale, pot să-și reanalizeze relația în care se află din punct de vedere al principiilor care îi unesc pe parteneri, pot realiza dacă un contract, o colaborare le este benefică sau nu. Horoscopul zilei le poate aduce ocazia unei împăcări cupartenerul de viață, iar în alte cazuri poate aduce pe cineva din trecut în atenția lor. Este, totodată, o perioadă bună să-și refacă niște planuri vizavi de familie, să-și revizuiască ideea de cămin sau să reanalizeze posibilitatea întemeierii unei familii, mutării sau cumpărării unei locuințe.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Jupiter în Pești în sectorul muncii și al sănătății. Urmează o perioadă în care nativii sunt sfătuiți să-și reanalizeze aspirațiile profesionale, să-și regândească programul și rutina zilnică astfel încât să aducă îmbunătățiri stilului de viață și, implicit, stării de sănătate. Posibil ca în mersul direct al planetei să fi apărut nemulțumiri legate de job, schimbări la locul de muncă, iar acum este nevoie de o regândire a strategiilor menite să aducă progresul. Cum Jupiter leguvernează comunicarea, ar trebui să fie mai atenți la discuțiile cu colegii și, pe de altă parte, să mai învețe ceva ce îi poate ajuta să crească la locul de muncă.

Horoscop Scorpion

Jupiter este guvernatorul financiar al celor născuți în zodia Scorpion, iar retrogradarea sa prin sectorul iubirii și al creativității poate aduce nativii în ipostaza de a-și reanaliza niște talente, hobby-uri dintr-o altă perspectivă, astfel încât să poată scoate bani din ele. Totodată, de preferat ar fi să-și reorganizeze cheltuielile și să evite excesele, să evite să arunce banii pe distracții. Însă, partea cea mai intensă a retrogradării lui Jupiter în Pești are legătură cu zona sentimentală. Nativii își pot da seama acum dacă sunt sau nu în relația potrivită, care sunt scopurile reale pentru care stau într-o poveste, ce simt cu adevărat pentru partener sau ce simte acesta pentru ei. Totodată, o iubire din trecut poate reveni în viața lor, iar în alte cazuri își regândesc niște convingeri despre copii, maternitate/paternitate sau își revizuiesc relația cu cei mici, dacă sunt deja părinți.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de retrogradarea lui Jupiter, chiar guvernatorul lor, în Pești, în sectorul familiei și al locuinței. Pentru nativi începe o perioadă în care sunt sfătuiți să-și revizuiască modul de raportare la familie, la ideea de a avea o familie sau la implicarea lor în nevoile celor dragi. Atitudinea față de casă cere schimbări, poate perspectiva asupra unei mutări, a cumpărării/închirierii unei locuințe. Este o perioadă bună pentru reorganizarea vieții personale și intime, pentru regăsirea liniștii interioare și pentru a-și reașeza bazele emoționale pe care funcționează. Unii Săgetători pot realiza că traume din copilărie sau traume din trecutul lor stau acum la baza unor minusuri relaționale, mai ales în cazul celor necăsătoriți sau divorțați.

Horoscop Capricorn

Jupiter retrogradează în Pești, în sectorul comunicării Capricornilor, și este un moment favorabil pentru ca nativii să-și revizuiască modul în care negociază, în care poartă un dialog în urma căruia vor să primească câștig de cauză. Este o perioadă bună să reia discuții din trecut, inclusiv negocieri, să se împace cu cineva, să reia cursuri, să dea niște examene restante și să-și reanalizeze niște tipare de gândire, dar și modul în care discută cu cei din jur. Reorganizarea mentală este de bun augur pentru nativi

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de retrogradarea lui Jupiter în Pești în sectorul financiar și este mometul să-și revizuiască cheltuielile și să-și reorganizeze bugetul. Nativii pot fi tentați de speculații financiare și de cheltuit banii pe distracții, însă nu este momentul pentru că pot avea pierderi. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă să-și reanalizeze talentele și resursele personale pe care le au și să vadă care este cea mai bună modalitate să le crească și ei să crească odată cu ele. Jupiter le guvernează proiectele și planurie de viitor, iar acum poate fi un moment prielnic pentru ca nativii să-și reorganizeze strategiile de atingere a idealurilor, dar și timpul, energia acordată acestora.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Jupiter retrograd în zodia lor și până pe 28 iulie nativii trec printr-o perioadă de reevaluări și reorganizări ale stilului de viață. Peștii au ocazia să vadă care este direcția de viitor pe care trebuie să meargă și să se încadreze pe sensul potrivit. În primul rând trebuie să vadă dacă sunt fericiți cu ei înșiși și dacă nu care este motivul, iar în al doilea rând trebuie să acorde mai multă atenție sănătății, mai ales dacă au făcut excese în ultima perioadă. Este o perioadă de reevaluare personală, dar și profesională, dat fiind că Jupiter le guvernează cariera. Astfel, nativii pot lucra la îmbunătățirea imaginii, a reputației și la revizuirea modului în care-și manifestă puterea, autoritatea, la revizuirea modului în care-și manifestă, de exemplu, funcția. Posibil ca în viața personală să nu le aducă beneficii.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2021.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cea mai frumoasă gimnastă nu se mai ferește! A devenit milionară la 18 ani și pozează fără inhibiții!
FOTO. Cea mai frumoasă gimnastă nu se mai ferește! A devenit milionară la 18 ani...
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia - GALERIE FOTO
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia...
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20 de alimente toxice pentru ficat
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Adela Popescu revine în televiziune. Soția lui Radu Vâlcan a avut o pauză de aproape un an
Adela Popescu revine în televiziune. Soția lui Radu Vâlcan a avut o pauză de aproape...
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Veste cumplită pentru cei care au CASĂ LA CURTE! Este informația momentului în ROMÂNIA: Se folosește în toată țara
Veste cumplită pentru cei care au CASĂ LA CURTE! Este informația momentului în ROMÂNIA: Se...
Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani pentru o singură postare
Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani...
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie: Măicuță, am păcătuit!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina:  Aproximativ 170.000 de ruși au murit în timpul războiului din Ucraina. Rușii își mută atenția de la Bahmut spre Avdiivka și Kremina 
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina: Aproximativ 170.000 de ruși au murit în...
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi!
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea...
Rusia deţine arme secrete ce pot provoca cutremure?
Rusia deţine arme secrete ce pot provoca cutremure?
Informație pentru toți cei care au BULETIN! Devine OBLIGATORIU și în România. ORDIN de la Comisia Europeană
Informație pentru toți cei care au BULETIN! Devine OBLIGATORIU și în România. ORDIN de la...
Salarii de MINIMUM de 2.000 de euro. E CRIZĂ de OAMENI în acest DOMENIU
Salarii de MINIMUM de 2.000 de euro. E CRIZĂ de OAMENI în acest DOMENIU
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a găsit femeia acasă, după s-a întors de la serviciu!
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a...
Lidl va vinde un aspirator robot cu mop Silvercrest. Preț și disponibilitate
Lidl va vinde un aspirator robot cu mop Silvercrest. Preț și disponibilitate