Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018. Berbecii pot avea probleme de sănătate

Publicat: 30/11/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 1 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Berbec se pot confrunta cu disconfort și neplăceri la capitolul sănătate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta cu probleme gastrointestinale. Nativii pot avea dureri de stomac, stări de greață, apetit scăzut sau, din contră, apetit crescut, iar cei care au intoleranțe alimentare trebuie să aibă mare grijă la ceea ce mănâncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să adopte o dietă sănătoasă și să nu facă excese de niciun fel.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi calmă, liniștită. Nativii își analizează sentimentele, fac un bilanț al trăirilor și sunt foarte temperați în acțiuni, dar și raționali în logică. Pot avea parte de momente creative, în care dau frâu liber talentului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe cai care au copii să fie mai deschiși în dialog cu aceștia și să petreacă mai mult timp împreună.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de casă. Nativii fac curățenie, reamenajează locuința, schimbă decorul. Pe de altă parte, sunt favorizați Gemenii care lucrează în domeniul imobiliar sau agricol. Aceștia pot face un bilanț financiar al tranzacțiilor sau al recoltei de anul acesta. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac își pot face planuri (uneori idealiste și greu realizabile) în legătură cu o călătorie, în special acei nativi care vor să studieze peste hotare sau să lucreze în străinătate. Contextul astral este favorabil învățării, nativii reușind să capteze și să înmagazineze foarte bine informațiile primite acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să primească niște răspunsuri mult așteptate într-un domeniu de viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu își fac calcule și socoteli și ajung la concluzia că este momentul să devină mai chibzuiți din punct de vedere financiar. Nativii pun bani deoparte și renunță la unele cheltuieli care nu sunt urgente, la unele achiziții. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă un context astrologic favorabil achitării unor datorii și reechilibrării bugetului.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de calm, de echilibru, de înălțare spirituală și nimic nu va reuși să-i scoată din această stare. Nativii sunt liniștiți, răbdători și împăcați cu deciziile și destinul lor. În unele cazuri devin mediatori într-un conflict.  Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă stabilitate emoțională și confort psihic.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță nu se simt în apele lor. Nativii se pot confrunta cu tulburări legate de tranzit intestinal, stări de greață, dureri de cap, iar cei care au gastrită sau ulcer, pe fond nervos, își pot agrava simptomele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă odihnă, eliminarea stresului, evitarea exceselor de orice fel și mai multă grijă la alimentație.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion petrec timp de calitate cu prietenii și reușesc să stabilească niște detalii legate de o călătorie, o vacanță sau un plan pe care-l au în comun. Nativii reușesc să fie mai echilibrați din punct de vedere psihic și emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să se detensioneze și să se relaxeze după o perioadă încărcată.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea avea parte de mici conflicte relaționate cu imaginea pe care și-au creat-o, cu atitudinea de care dau dovadă. Nu sunt excluse conflictele cu autoritățile, însă nu neapărat din cauza încălcării unor legi, ci mai degrabă din cauza unei comunicări dificile, din cauza unor informații eronate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie calmi în dialog.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn își dedică ziua studiului și perfecționării unor abilități. Nativii nu se simt pregătiți pentru o treaptă pe care o au de urcat în curând. Este posibil să manifeste un interes deosebit pentru informațiile care vin sau au legătură cu zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în demersuri și chiar le oferă ocazia de a se înscrie la cursuri de perfecționare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de legalizarea unor acte. Nativii întreprind acțiuni de natură administrativă și juridică, caută să obțină aprobări și semnături, însă și interesul pentru partea financiară rămâne activ. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie atenți la toate detaliile contractelor cu care au de-a face în această perioadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 1 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești trec printr-o etapă monotonă în relația cu partenerul de viață. Nativii sunt sătui să dea explicații, să se scuze, să-și explice intențiile și să răspundă solicitărilor, preferând să se retragă din dialoguri de acest gen. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce gânduri și dorințe legate de o altă persoană, un partener clandestin.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. VĂRSĂTORII POT ÎNCHEIA O RELAȚIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Citește și...