Acasă » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 august 2018. Capricornii pot pierde o sumă de bani

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 august 2018. Capricornii pot pierde o sumă de bani

De: Cancan 09/08/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 august 2018. Capricornii pot pierde o sumă de bani
Horoscopul zilei de 10 august 2018

Horoscopul zilei de 10 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot pierde o sumă de bani.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor fi încinați astăzi către aventură, distracție, jocuri și activități sportive pe care altă dată le-ar fi evitat Luna traversează sectorul sentimental, iar nativii pot deveni mai sensibili și mai emotivi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere acestora să nu pună la suflet tot ceea ce aud sau li se transmite.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de activități gospodărești, însă vor întâmpina dificultăți în rezolvarea sarcinilor. Luna se află în sectorul locuinței și familiei, prin urmare contextul astral care favorizează disputele cu membrii familiei poate continua și astăzi. Relațiile cu rudele devin tensionate, încinse. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să încerce să-și păstreze cumpătul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cu Luna în tranzit pe casa comunicării, cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de dialoguri intense, uneori tensionate, alteori încărcate de sentimentalism și emotivitate, iar nativii vor sta la cârma discuțiilor. Nu sunt excluse deplasările pe distanțe scurte, poate la rude sau la prieteni. O serie de nativi vor fi tentați acum să înceapă un curs de perfecționare profesională, îndă contextul asral nu neapărat va favoriza aceste gânduri și dorințe.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cu Luna pe casa banilor obținuți dn muncă proprie, cei născuți în zodia Rac vor avea parte de un avânt în cererea drepturilor care li se cuvin la locul de muncă. Nu este exclus ca aceștia să poarte discuții cu superiorii în vederea măririi salariului sau pentru a obține un bonus de performață, o primă pentru munca depusă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora prudență în dialog și negociere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de protecția Lunii în sectorul natal, iar nativii vor resimți o ușurare, o relaxare a stării generale. Atât la nivel fizic, cât și psihic. Cei care s-au confruntat cu disfuncții organice, probleme de sănătate sau disconfort, astăzi își vor reveni, vor avea chef de socializare, inițiativă și vor da dovadă de o voință de fier în atingerea scopurilor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a se suprasolicita astăzi, de a se dedica unor activități care presupun un efort fizic intens, fapt ce-i poate obosi și le poate favoriza stări de irascibilitate. Nu sunt excluse conflictele cu cei din jur. Luna pe axa sănătății poate aduce disconfort general, stări de tensiune, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară sfătuiește nativii care au afecțiuni cardiovasculare mai vechi să stea departe de situațiile tensionante.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cu Luna în tranzit pe casa prietenilor, cei născuți în zodia Balanță au ocazia să cunoască persoane influente, cu impact major asupra acestora. Nativii nu neapărat vor accepta cu ușurință contextul în care sunt puși și nici nu se vor simți privilegiați, ba din contră pot avea tendința de a a respinge ceea ce vine spre ei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să lase mândria și orgoliul deoparte și să socializeze mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cu Luna în tranzit prin sectorul socio-profesional, cei născuți în zodia Scorpion se implică în activități ce țin de carieră, imagine, statut. Nativii vor dori să iasă în evidență, să se facă remarcați la locul de muncă și nu vor fi deloc îngăduitori cu cei care încearcă să le pună bețe în roate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să dea dovadă de diplomație și tact în toate acțiunile întreprinse și să fie atenți la evenimentele importante care se desfășoară în jurul lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte astăzi de niște evenimente de natură să le pună la încercare moralitatea, integritatea și demnitatea, iar nativii trebuie să fie foarte conștienți și responsabili în tot ceea ce fac și în orice decizie iau. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să citească de doua ori un act, contract, înainte de a-l aproba, de a-l semna.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să fie foarte prudenți cu investițiile și cheltuielile pe care le fac, deoarece Luna în tranzit prin sectorul material, ar putea aduce situații mai puțin confortabile la capitolul financiar. Nativii nu trebuie să se arunce cu capul înainte, chiar dacă este vorba de evenimente planificate sau evenimente care par de încredere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Ce născuți în zodia Vărsător tind să fie mai dramatici ca niciodată vizavi de partenerul de cuplu și-i pot reproșa acestuia fapte și întâmplări banale cărora să le dea o conotație absurdă și ușor fantezistă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi previne pe nativi asupra unor conflicte iminente, dacă nu-și domolesc pornirile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 august 2018

Cei născuți în zodia Pești pot fi afectați de tranzitul Lunii în sectorul sănătate, impactată fiind, în special, axa cardiovasculară. Nativii pot avea dureri de cap, tensiune și pot resimți o oboseală majoră, nejustificată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să se odihnească mai mult și să evite activitățile suprasolicitante, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, iar la locul de muncă să caute să se detașeze de stres.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Caniculă supremă în România, zilele următoare! Temperaturi resimțite de 40 de grade Celsius în București, potrivit meteorologilor Accuweather
Caniculă supremă în România, zilele următoare! Temperaturi resimțite de 40 de grade Celsius în București,...
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Ileana Stana Ionescu, internată la spital: „A fost luată cu salvarea”
Ileana Stana Ionescu, internată la spital: „A fost luată cu salvarea”
Ce se întâmplă cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la 3 ani de la nuntă? „Deja observă lumea că ceva nu e bine”
Ce se întâmplă cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la 3 ani de la nuntă?...
România introduce salariul minim european în acest an. Ciolacu: Termenul este 15 noiembrie
România introduce salariul minim european în acest an. Ciolacu: Termenul este 15 noiembrie
Noua armă cu care Rusia a pus în alertă toată Europa: incendii misterioase și atacuri coordonate asupra infrastructurii UE și NATO
Noua armă cu care Rusia a pus în alertă toată Europa: incendii misterioase și atacuri...
Când se va circula pe autostradă între București și Sibiu? Informații despre viitoarea autostradă a României
Când se va circula pe autostradă între București și Sibiu? Informații despre viitoarea autostradă a...
Casa din „Singur Acasă” este scoasă la vânzare! Fanii sunt în lacrimi după ce au văzut cât costă și cum arată după ce a fost renovată complet
Casa din „Singur Acasă” este scoasă la vânzare! Fanii sunt în lacrimi după ce au...
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp...
Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian de această situație: „Recunosc și îmi asum că m-am controlat super greu.”
Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian...
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței:
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al...
Tinerii îmbrăţişaţi înainte să fie luaţi de ape, în Italia, sunt români. Patrizia, Bianca şi iubitul ei făceau fotografii când i-a surprins viitura
Tinerii îmbrăţişaţi înainte să fie luaţi de ape, în Italia, sunt români. Patrizia, Bianca şi...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă: - Bade, de ce nu are coarne vaca ta?
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
LEGĂTURA cu VENUS, PIERDUTĂ! De ce este aceasta importantă?
LEGĂTURA cu VENUS, PIERDUTĂ! De ce este aceasta importantă?
S-a aflat motivul pentru care Cristi Brancu nu o va invita niciodată pe Bianca Drăgușanu în emisiunea lui:
S-a aflat motivul pentru care Cristi Brancu nu o va invita niciodată pe Bianca Drăgușanu...
Băutura care te va scăpa de oboseală. E un adevărat energizant natural și îl poți consuma în loc de cafea dimineața
Băutura care te va scăpa de oboseală. E un adevărat energizant natural și îl poți...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 2 iunie 2024. Noroc la bani pentru Tauri, răsplată pentru Capricorni
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 2 iunie 2024. Noroc la bani pentru Tauri, răsplată pentru...
Românilor trebuie să li se dea BANII ÎNAPOI. Guvernul a dat lege: Banii în cont
Românilor trebuie să li se dea BANII ÎNAPOI. Guvernul a dat lege: Banii în cont
Monica Bîrlădeanu, anunț pe Instagram: Să fii tată sau mamă este cel mai mare act de curaj pe care îl poate face cineva!
Monica Bîrlădeanu, anunț pe Instagram: Să fii tată sau mamă este cel mai mare act...
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Evaziune fiscală: Bere de aproape 800.000 de euro importată şi vândută fără documente
Evaziune fiscală: Bere de aproape 800.000 de euro importată şi vândută fără documente
Interdicție pentru șoferi. Este interzis total să faci asta la volan
Interdicție pentru șoferi. Este interzis total să faci asta la volan
O româncă a fost vizitată de Michael Jackson. Discuție cutremurătoare avută de cei doi
O româncă a fost vizitată de Michael Jackson. Discuție cutremurătoare avută de cei doi
Bancul de sâmbătă | Șeful, angajatul și berea caldă
Bancul de sâmbătă | Șeful, angajatul și berea caldă
Ce i-a putut transmite vedeta mutilată cu ciocanul de soţ celui cu care şi-a refăcut viaţa şi care a cerut-o în căsătorie!
Ce i-a putut transmite vedeta mutilată cu ciocanul de soţ celui cu care şi-a refăcut...
Anunț de ultimă oră de la ANM! Temperaturile se apropie de pragul canicular. Unde se vor înregistra până la 36 de grade Celsius
Anunț de ultimă oră de la ANM! Temperaturile se apropie de pragul canicular. Unde se...
Andrei Aradits, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa. Nici eu pe ea și nici ea pe mine”
Andrei Aradits, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa. Nici...
Cine este bărbatul care i-a frânt inima Mirelei Vaida. S-a îndrăgostit de el și a fost părăsită fix când îi era lumea mai dragă
Cine este bărbatul care i-a frânt inima Mirelei Vaida. S-a îndrăgostit de el și a...
Comuna din România care va avea cel mai înalt pod suspendat din Europa. Are 2.476 de locuitori și puțini români au auzit de ea
Comuna din România care va avea cel mai înalt pod suspendat din Europa. Are 2.476...
Dacia pe care n-o poți cumpăra nici dacă ești milionar. Cum arată modelul fabricat special pentru război
Dacia pe care n-o poți cumpăra nici dacă ești milionar. Cum arată modelul fabricat special...
×