Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 august 2020. Capricornii se detașează sentimental

Publicat: 09/08/2020 | 19:58
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 august 2020. Capricornii se detașează sentimental

Horoscopul zilei de 10 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 august 2020 spune că nativii din zodia capricorn simt nevoia de a se detașa sentimental de o situație de cuplu sau de un partener.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de discuții pe teme financiare. Unele vor fi mai tensionate și mai greu de aplanat, mai ales dacă sunt cu superiorii, în timp ce altele vor viza modul în care nativii își câștigă veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă determinare în stabilizarea situației financiare și chiar în obținerea unui job suplimentar.

Horoscop zilnic Taur

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia unui răgaz, unor momente în care să se poată calma și liniști, să se poată relaxa și odihni. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de unele provocări venite din partea familiei sau care vizează o situație locativă, casa, un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se pot întoarce cu gândul la ipostaze din trecut pentru a le reanaliza și a le reclasifica. Nativii se simt nesiguri pe ei și în incapacitatea de a lua decizii importante. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi poate ajuta pe nativi să găsească răspunsuri la întrebări, să se lămurească cu privire la o experiență trăită.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac fac un efort considerabil pentru a nu se certa cu cineva din anturaj. Relațiile de prietenie sunt un punct sensibil și nativii, cel mai probabil, vor prefera să tacă, să se facă că nu au văzut, nu au auzit ceva pentru a evita tensiunile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia unora de a se implica într-o acțiune umanitară.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au tendința de a intra în conflicte și dialoguri contradictorii doar pentru a demonstra că ei au dreptate și că merită să fie nu doar ascultați, ci și urmați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că imaginea lor poate avea de suferit dacă vor exagera cu această atitudine autoritară. Atenție la cuvintele care „înțeapă” și atacă. Nu le aduc valoare acum.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea vedea nevoiți să-și schimbe niște proiecte avute, fie personale, fie profesionale, din cauza unor situații exterioare și care nu pot fi controlate de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie prudenți în călătorii și deplasări și să nu caute ineditul, nonconformismul în acțiuni.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se pare că apelează la alte metode decât cele de până acum pentru a obține un avantaj financiar sau pentru a rezolva o chestiune financiară care vizează un credit, moștenire, partaj, litigiu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă încredere în ideile inedite care pot veni din partea celor din jur.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente inedite, plăcute, palpitante și emoționante în cuplu. Nativii singuri se lasă cuceriți de tot ce este altfel, diferit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot avea parte de unele obstacole legate de sectorul profesional, în sensul în care au o tangență cu o instituție a statutului sau cu o autoritate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o zi mai puțin plăcută la locul de muncă, chiar destabilizatoare din multe puncte de vedere, fie legate de sarcini, fie de remunerație, fie de program. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite deciziile radicale și înflăcărate și să aștepte un moment mai calm pentru a discuta nemulțumirile.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să simtă nevoia de distanțare afectivă, de detașare emoțională, de îndepărtare față de un partener. Nativii caută libertatea în dragoste mai mult ca oricând. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi poate pune în anumite ipostaze mai puțin plăcute din punct de vedere relațional. Interesele lor pot fi puse la încercare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de conflicte destul de dure cu părinții sau cu rudele apropiate, mai ales dacă locuiesc sub același acoperiș. Posibile schimburi de replici dure și acide. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să dea dovadă de mai multă empatie și înțelegere față de cei dragi, mai ales dacă sunt în vârstă.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să pună la îndoială niște informații și să acționeze în consecință. Posibile vești destabilizatoare, afirmații nefondate și acuze, reproșuri care să le ajungă la ureche. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atebționează că pot intra în conflicte serioase cu prietenii. Posibil să fie mințiți de cei din anturaj.