Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2020. Mercur intră în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2020. Mercur intră în zodia Berbec

De: Elena Nistor 10/04/2020 | 20:03
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2020. Mercur intră în zodia Berbec
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 aprilie 2020. Mercur intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 11 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec au parte de ingresul lui Mercur întocmai în zodia lor, cu impact asupra modului în care gândesc și comunică cu ceilalți.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și negocierilor, intră în impulsiva și agitata zodie a Berbecului chiar de la primele ore ale dimineții. Mercur va avea un tranzit-fulger prin acest semn zodiacal pe care-l va părăsi pe 27 aprilie 2020.

După o lungă perioadă în care planeta comunicării a tranzitat zodia Pești, o zodie în care nu s-a simțit deloc bine și nu și-a putut afirma calitățile așa cum și-ar fi dorit, și în plus a mai și retrogradat aici, fiind într-o mare măsură responsabilă cu propagarea la distanță a virusului Covid-19, iată că intră în zodia Berbec și perspectiva se schimbă, am putea chiar să spunem că instinctul va conduce rațiunea.

Mercur în Berbec ne aduce idei noi, istețime în gândire, conexiuni rapide, ingeniozitate, dar și o oarecare încăpățânare în susținerea argumentelor noastre. Comunicarea va înflori, chiar dacă nu va fi față în față, și vom avea toate șansele să rezolvăm conflicte pe parcursul tranzitului său accelerat, dar și să le dăm naștere, dacă suntem prea agresivi în comunicare. Atenție la imprudențele pe care le putem face în dialogul cu cei din jur!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, iar nativii vor fi activați mental, vor reuși să-și mobilizeze ideile, să le pună în practică. De asemenea, vor fi buni negociatori și pot reuși prin dialog să obțină ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a-și clarifica o serie de neînțelegeri în relațiile cu cei din jur, în special cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie frământați de fel și fel de gânduri legate de trecut, temeri legate de sănătate, însă nativii vor face față cu bine acestor momente de agitație psihică. Pe de altă parte, nu este exclus să reia legătura cu o persoană din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o mare putere de concentrare pe chestiunile profesionale și-și pot pune ordine în aspectele care vizează cariera.

Horoscop zilnic Gemeni

Mercur, întocmai guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, le va aduce acestora dialoguri cu prietenii, în alte condiții aș fi spus întâlniri și petreceri, dar acum mă rezum la video call-uri și povești interminabile la telefon. Totodată, nativii vor avea parte de idei legate de punerea în funcțioune, de demararea unor noi proiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le stimulează nevoia de a se informa, de a învăța sau studia ceva nou.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi puternic stimulați de Mercur în Berbec în sectorul carierei. Nativii pot avea idei ingenioase despre cum să facă față acestei perioade dificile, pot negocia cu încredere și avânt o funcție, un statut și pot comunica cu persoane înalte în acest scop. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce acestora sclipiri legate de administrarea finanțelor pe termen lung.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot fi stimulați de tranzitul lui Mercur prin Berbec să învețe lucruri noi, să se înscrie la cursuri și seminarii, să cerceteze noi domenii. Nativii pot trece printr-o etapă de analiză serioasă a unor filozofii și concepții de viață și s-ar putea să fie agitați din această cauză. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce idei bune, revoluționare și ingenioase despre cum să pună în practică un proiect.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, guvernatorul lor, le va aduce celor născuți în zodia Fecioară mult freamăt interior, multă dorință de a înțelege viața, situațiile din prezent cu care se confruntă și tot acest tumult interior, aceste dialoguri pe care le poartă cu ei înșiși pot aduce și transformări importante. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în negocieri și tranzacții financiare. Pot vinde ceva, pot valorifica o resursă.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur prin Berbec întocmai prin sectorul relațiilor și al parteneriatelor. Nativii vor fi stimulați să comunice mai mult cu cei din jur, vor avea ocazia să clarifice prin dialog o situație de cuplu, să lămurească o neînțelegere din trecut. Comunicarea se va îmbunătăți și ar trebui să profite de acest tranzit pentru a lega relații de lungă durată, solide. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a negocia cu tact o asociere, o colaborare profesională.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor reuși să se concentreze mai bine pe sarcinile pe care le au de îndeplinit la locul de muncă și, totodată, vor veni cu idei despre cum să-și desfășoare activitatea într-un mod cât mai eficient. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că acest tranzit îi poate surmena din punct de vedere psihic și se pot alege cu insomnii.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul lui Mercur prin Berbec întocmai în sectorul iubirii și al creativității. Nativii pot flirta cu ușurință, pot deveni cuceritori și pot avea un sex-appeal ieșit din comun. Totodată, cei care sunt parte a unei relații pot reuși prin dialog să o consolideze și să rezolve niște neînțelegeri și confuzii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce idei creative, inspiraționale. Sunt favorizați nativii care lucrează în domeniul artistic, publictate, PR, media și comunicare.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să lămurească odată cu acest tranzit mercurian o serie de neînțelegeri cu membrii familiei. Comunicarea în acest sens va fi destul de acidă în următoarea perioadă, dar cu calm și diplomație pot obține beneficii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a discuta despre regimul unei locuințe. Cei care fac tranzacții imobiliare în această perioadă sunt sfătuiți să fie prudenți și să apeleze la tact în negocieri.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur prin Berbec întocmai în sectorul comunicării și al negocierilor, iar nativii vor fi foarte bine susținuți în următoarea perioadă în acest sens. Este o perioadă favorabilă pentru învățare, pentru a da examene online, pentru a preda ceva altora. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce idei sclipitoare despre cum să-și consolideze un plan, proiect, chiar o relație.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești nu pot decât să se bucure că au scăpat de acest tranzit greoi și bulversant al lui Mercur prin semnul lor. Nativii vor reuși să-și limpezească ideile, să-și pună ordine mai bine în gânduri și chiar să aibă idei ingenioase despre cum să-și îmbunătățească veniturile în perioada imediat următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține în negocierile financiare și poate chiar pot primi o sumă de bani, un bonus, un comision mai mare în zilele viitoare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13 – 19 APRILIE 2020. SCORPIONII TREC PRIN TRANSFORMĂRI PROFUNDE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum pe oră
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie, dar puțini știu la ce este bună
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie,...
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și mai ieftină, sunt prețuri pentru toate buzunarele”
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce...
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...