Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 13 – 19 aprilie 2020. Scorpionii trec prin transformări profunde

Horoscop săptămânal 13 – 19 aprilie 2020. Scorpionii trec prin transformări profunde

De: Cristian L. 10/04/2020 | 06:51
Horoscop săptămânal 13 – 19 aprilie 2020. Scorpionii trec prin transformări profunde
Horoscop săptămânal 13 – 19 aprilie 2020. Scorpionii trec prin transformări profunde

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 aprilie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 13 – 19 aprilie 2020 se numără și cea a Scorpionilor care trec prin transformări interioare profunde.

Evenimentul astrologic major al săptămânii 13 – 19 aprilie 2020 este ingresul Soarelui în zodia Taur, aspect care se petrece chiar în ultima zi a perioadei analizate, deci cu impact major în săptămâna ce urmează acesteia. Până atunci, în continuare, ne aflăm sub energia Berbecului, semn de acțiune, inovator și ambițios, chiar impulsiv.

De asemenea, săptămâna aceasta ne bucurăm de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Berbec și de un aspect favorabil pe care-l face cu Saturn, Marele Învățător, din Vărsător. Cu alte cuvinte, vom reuși să ne punem ordine în gândire, să ne stabilizăm și consolidăm niște idei și vom da dovadă de o mai bună putere de concentrare pe ceea ce avem de făcut. Zodiile cele mai impactate vor fi Berbecul, Gemenii, Fecioara, Capricornul și Vărsătorul.

Soarele din Berbec va face un aspect tensionat cu Jupiter, Marele Benefic, și Pluton, Tranformatorul, din Capricorn și este posibil, pe de o parte, să fim mai entuziaști și mai optimiști, să ne dorim să explorăm, să avansăm, să descoperim, iar pe de altă parte, s-ar putea să fim mai axați pe cunoașterea puterii interioare, a forței care zace în noi și de care avem nevoie pentru a face față contextului social, cu atât mai mult cu cât în această săptămână se sărbătorește Paștele și nu mulți vor reuși să fie aproape de cei dragi. Atenție! Pot apărea conflicte cu autoritățile din viața noastră din cauza unor ambiții duse la extrem! Zodii impactate: Berbec, Leu, Scorpion, Săgetător, Capricorn și Pești.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 6 – 12 aprilie 2020. Berbecii încheie relații și parteneriate)

Chiar în zilele de Paște suntem martorii unui aspect armonios între Mercur din Berbec și Venus, planeta iubirii, din Gemeni, iar contextul ne va stimula să vorbim, să comunicăm cu cei dragi, să ne împărtășim sentimentele, să facem declarații de dragoste în gura mare. S-ar putea să fim puțin mai superficiali în dragoste și mai tentați către flirturi și aventuri. Zodii amprentate vor fi Berbecul, Taurul, Gemenii, Fecioara și Balanța.

Contextul aventurilor se accentuează cu atât mai mult cu cât Marte, planeta acțiunii, din Vărsător face un aspect armonios cu Mercur din Berbec și ne stimulează să vorbim mai imprudent decât de obicei, să flirtăm în mediul online, să cucerim prin cuvinte mărețe și să ne lăsăm duși de val la nivel intelectual. Totodată, putem dezvolta și pune în practică soluții ingenioase la problemele cu care ne confruntăm, însă atenție la impulsul de a spune lucrurilor pe nume, de a fi prea direcți în exprimare. Zodiile cele mai impactate sunt Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion și Vărsător.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie prudenți la modul în care-și administrează finanțele în această săptămână. Cel mai bine ar fi să se asculte pe ei înșiși și nevoile lor personale și să nu se ia după sfaturile financiare ale altora. Nativii au energie, au o viziune deschisă către nou, optimistă și entiziasmul îi poate ajuta să se evidențieze, să se pună mai mult în valoare în zona profesională. Posibile transformări interioare cu impact pozitiv.

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Taur își vor canaliza mare parte din energie în sectorul sentimental. Nativii singuri pot trăi experiențe nemaîntâlnite, dar și în cuplu pot apărea situații neașteptate. Este o săptămână în care se pot lămuri aspecte care țin de viața sentimentală, însă nativii singuri sunt sfătuiți să nu se lase pradă flirturilor pentru a nu avea mai târziu de suferit. Pot apărea tensiuni în relațiile cu cei din jur, însă toate acestea pot fi urmarea unor așteptări prea mari pe care fie nativii le au de la ceilalți, fie ceilalți le au de la ei.

(VEZI ȘI AICI: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2020)

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au un mare apetit pentru comunicare, pentru interacțiune socială și chiar dacă nu se pot întâlni față în față, nativii vor fi foarte activi în mediul online. Pot flirta cu ușurință, pot cuceri din vorbe și nu este exclus să se înfiripeze o poveste de dragoste cu o persoană din anturaj, cu un prieten/prietenă. Totodată, este un bun moment să consolideze relațiile cu cei din jur prin dialog, indiferent că sunt relații sentimentale sau profesionale. Cei care-și caută un loc de muncă ar putea primi un răspuns în acaestă perioadă și chiar ar putea participa la un interviu de angajare.

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Rac au marcaje deosebite pe sectorul carierei și nativii sunt sfătuiți ca în această săptămână să lase deoparte fricile și temerile și să iasă în față, să-și dorească mai mult de la profesia loc. Unii nativi vor reuși să-și atingă niște aspirații, niște țeluri. În plan relațional, partenerial, fie că este vorba de partenerul de viață, fie de partenerii de afaceri sau colaboratori pot interveni schimbări și Racii trebuie să știe că în perioada aceasta este un bun moment pentru a lua decizii importante și impactante pentru următorul an.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 aprilie 2020

Este o săptămână în care pot să apară foarte multe oportunități pentru cei născuți în zodia Leu și nativii ar trebui să fie deschiși la schimbare. Poate fi vorba de o nouă relație, un nou loc de muncă, o renegociere a sarcinilor și atribuțiilor, chiar o renegociere salarială, însă trebuie să lase fricile și temerile deoparte și să aibă mai multă încredere în propria lor persoană. Prietenii sau persoane din anturaj pot veni cu sfaturi sau pot să le ofere ajutorul în anumite situații. Unii Lei pot fi atrași de cursuri online sau pot obține o diplomă, pot să se înscrie la un seminar.

(NU RATA: MEGA-HOROSCOPUL LUI 2020)

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 aprilie 2020

Este o perioadă destul de încordată pentru cei născuți în zodia Fecioară și este posibil ca nativii să trebuiască să ia o decizie, să facă o schimbare de direcție legată de un sector de viață. Nativii au intuiție foarte bună în această săptămână și, totodată, raționamentul va fi bun, gândirea vigilentă și chiar pot face cele mai bune alegeri. S-ar putea ca cineva să pună presiune pe ei, însă vor trebui să lupte și să nu permită nimănui să le încalce autoritatea, teritoriul.

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Balanță pun foarte mult accent pe relații în această săptămână, fie că este vorba de relații de iubire, fie că este vorba de asocieri profesionale. O serie de nativi vor căuta să-și schimbe locul de muncă sau să obțină o nouă colaborare, în timp ce alții se vor axa pe dragoste, pe flirt și aventură. Totodată, cei care sunt parte a unui cuplu au șansa să rezolve niște conflicte și să lămurească niște înțelegeri.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion trec printr-o perioadă de transformări interioare în care nimic din ce este în jur nu le este pe plac. Nativii cu greu se adaptează locului de muncă, cu greu acceptă noul stil de viață și cel mai greu le este celor care sunt singuri sau care nu sunt împliniți în plan sentimental pentru că pot fi confuzi. Principii și filozofii de viață legate de planul iubirii se pot schimba. La locul de muncă pot, de asemenea, să aibă parte de schimbări care să-i obosească suplimentar.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător sunt tentați să trăiască la cote înalte și cum contextul social nu le prea permite s-ar putea ca mulți nativi să facă excese alimentare, bahice sau… să se dedice unor aventuri sentimentale, extraconjugale, care pot răni pe ceilalți. Pe de altă parte, sub impulsul de a câștiga mai mulți bani, mulți nativi pot munci peste măsură și se pot suprasolicita, se pot epuiza. Se recomandă odihnă mai multă și prudență în acțiuni.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de multă energie și mult curaj în acaestă săptămână. Nativii vor începe acțiuni noi, vor avea încredere în ei și în forțele lor și vor ieși învingători dacă sunt perseverenți și conștiincioși. Capricornii sunt sfătuiți să evite excesele alimentare, mai ales la masa de Paști, pentru a evita eventualele probleme de sănătate ce pot apărea ca urmare a acțiunilor impulsive. Pentru că este Săptămâna Patimilor, acești nativi chiar sunt sfătuiți să țină post pentru că le va prinde foarte bine, atât fizic, cât și psihic și emoțional.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 aprilie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi destul de conflictuali în această săptămână și pot exagera în dialog, pot spune lucrurilor pe nume și pot răni în jurul lor. Nativii au acumulat mult stres, multe neînțelegeri și acum, pe un fond de oboseală, le vor revărsa. La locul de muncă și în sectorul profesional este o perioadă bună pentru ca nativii să se pună în valoare prin creativitate și idei ingenioase.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 aprilie 2020

Este o săptămână foarte bună pentru cei născuți în zodia Pești care învață, care studiază sau care sunt pasionați de domenii noi pentru că nativii pot descoperi că, de fapt, dezvoltă o pasiune în acest sens. Mulți Pești au șansa să transforme un hobby într-o sursă de venit, într-o meserie. Pe de altă parte, este posibil ca o persoană din anturaj să-i susțină într-un demers personal, să încheie o colaborare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...