Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 februarie 2019. Capricornii pot deveni geloși

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 februarie 2019. Capricornii pot deveni geloși

De: Cancan 10/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 februarie 2019. Capricornii pot deveni geloși
Horoscopul zilei de 11 februarie spune că Capricornii pot deveni geloși

Horoscopul zilei de 11 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot deveni excesivi de geloși și posesivi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de zona financiară. Nativii se agită și întreprind toate demersurile necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani, posibil provenită dintr-un câștig neașteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a începe o nouă colaborare care să le îmbunătățească veniturile și sunt sfătuiți să nu refuze ofertele care vin spre ei.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur se bucură de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor. Nativii se vor simți mai bine din toate punctele de vedere, vor fi mai calmi, mai liniștiți și mai stabili din punct de vedere psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să gândească mult mai logic și mai rațional, să alunge sentimentele și emoțiile negative și să reinstaleze armonia între trup și minte.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni nu se vor simți în apele lor și tendința generală va fi de retragere din contextul social, de meditație și introspecție. O serie de nativi se pot confrunta cu probleme de sănătate, răceli, viroze sau afecțiuni ORL, însă vor reuși să le vindece relativ ușor și rapid. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să apeleze la remedii naturiste pentru întărirea imunității.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor petrece timp de calitate alături de prieteni. Nativii vor simți nevoia de consolidare a relației cu cei din anturaj și nu este exclus să fie ajutați de prieteni într-un anume context. În orice caz, vor avea parte de sprijinul și susținerea morală a acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează dorința de stabilitate a nativilor în acest sector de viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia de consolidare a statutului profesional. Nativii vor deveni mult mai conștiincioși în exercitarea funcției și a responsabilităților ce le revin prin prisma profesiei, iar atitudinea acestora va fi una stabilă și excesiv de morală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă oportunitatea de a-și pune într-o lumină favorabilă imaginea creată la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară vor simți nevoia de a-și consolida niște idei în baza unor evenimente și experiențe de viață trăite. Unii nativi vor căuta lecția de viață pe care să o învețe, în timp ce alții vor dori să devină mai morali, mai decenți și mai statornici în anumite sectoare de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate crește interesul pentru studiu și călătorii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor simți nevoia să pună un ban deoparte, să facă niște economii în vederea obținerii unei stabilități (uneori închipuite) financiare. Nativii vor părea zgărciți la prima vedere, însă planul lor va căpăta amploare cu cât vor observa necesitatea acestei rezerve financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce discuții legate de moșteniri și nativii își pot revendica cu mult curaj un drept care li se cuvinte în urma unui partaj.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor purta discuții cu partenerii de afaceri cu scopul de a consolida o legătură. Nativii vor simți nevoia să fie stăpâni și siguri pe o colaborare și pot cere dovezi suplimentare în acest sens din partea asociaților. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să dea dovadă de moralitate și integritate în decizii și acțiuni.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea tendința de a fi impulsivi, arțăgoși și încăpățânați la locul de muncă. Nativii cu greu își vor menține calmul în discuții și pot deveni excesiv de autoritari, chiar posesivi în relațiile cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să abordeze cu diplomație provocările care pot apărea în zona profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor simți nevoia de a-și consolida relația cu persoana iubită, însă se cere atenție deoarece tendința generală va fi de posesivitate. Nu sunt excluse crizele de gelozie, în unele cazuri absolut nefondate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a se deschide în fața partenerului de cuplu și de a-și exprima cu mai mult curaj sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor dori să-și petreacă mai mult timp alături de membrii familiei și, totodată, să-și consolideze relațiile cu aceștia. Nativii resimt din plin nevoia de stabilitate emoțională și de sprijin moral. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu devină impulsivi, colerici la reproșurile celor dragi și să înțeleagă că aceștie le vor vrea întotdeauna binele.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de un context favorabil procesului de învățare și vor reuși cu ușurință să-și întipărească în memorie cunoștințele captate acum. Comunicarea va fi ușor autoritară și nativii vor avea tendința de a acapara dialogul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți și prudenți la orice tip de deplasare întreprind, indiferent că se realizează pe jos sau cu un autovehicul.

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat cu MasterChef și s-a întors la PRO TV
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Toomaj Salehi, condamnat la moarte pentru un cântec
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”
Gheorghe Turda l-a făcut praf pe Constantin Enceanu: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...