Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018. Balanțele pot încheia o relație

Publicat: 11/12/2018 | 20:23

Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot încheia o relație.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de discuții în contradictoriu cu prietenii, în unele cazuri, acestea evoluând către ceartă. Nativii pot auzi niște cuvinte care să nu le facă plăcere, pot fi bârfiți și vorbiți pe la spate, motiv pentru care se vor răzvrăti contra acestor persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să nu acuze la întâmplare, ci să afle întocmai cine și ce a zis. Pot exista confuzii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de situații dificile, momente periculoase și dialoguri extreme cu partenerii de afaceri. Nu este exclus ca unele colaborări să se încheie acum, ba chiar nativii să renunțe la unele drepturi financiare ce decurg din contracte doar pentru a se debarasa de anumite persoane. Pot primi acuze (nefondate) și critici. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra stării generale care nu va fi una bună și nativii cu greu își vor putea exercita responsabilitățile la locul de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă foarte confuză legată de propriile lor principii și ideologii. Nativii sunt dezamăgiți de unele persoane, de unele interpretări date faptelor lor, se simt puși la colț și judecați. Posibile crize de identitate și revoltă interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor planuri care se pot prăbuși, fie din inițiativa nativilor, sătui de controverse, fie ca urmare a unor vorbe născocite de cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot fi tentați să-și îmbunătățească veniturile pe căi mai puțin ortodoxe. Nativii sunt sfătuiți să evite combinațiile financiare dubioase, care promit câștiguri rapide și mari, inclusiv jocurile de noroc, deoarece pot fi tentați să investească sume mari de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să respecte legea, indiferent de domeniul în care aceasta se aplică, chiar dacă la o primă vedere poate părea inofensivă o acțiune.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu pot intra cu ușurință în conflicte cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociații, dar și cu șefii. Nici relația cu persoana iubită nu va fi mai bună, prin urmare, nativii sunt sfătuiți să dea dovadă de tact și diplomație în dialog. Este posibil ca unele conflicte mai vechi sau chiar litigii, procese să fie reluate acum. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai selectivi cu persoanele din jurul lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte majore la locul de muncă, acuze și critice dure și într-un moment de furie pot lua decizia de a-și da demisia. Se cere mai multă prudență în dialog, dar și tact în rezolvarea situațiilor extreme. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra stării de sănătate. Nativii se pot lovi, pot suferi traumatisme și se pot afla în imposibilitatea de a se mișca. Persoanele în vârstă cu probleme de circulație trebuie să se protejeze de frig.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de situații dificile care privesc partenerul de viață sau copiii, acolo unde este cazul. Dialogurile pot fi ostile și pot apărea situații neprevăzute care să-i neliniștească pe nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează pe aceștia că pot deveni radicali și pot încheia, într-un moment de furie, o relație sentimentală.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot trece prin situații neprevăzute, neașteptate cauzate de rudele și membrii familiei. Nativii pot fi nevoiți să le acorde sprijin financiar, moral sau de altă natură. Unele planuri de familie pot fi date peste cap, anulate sau pot lua o altă întorsătură. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează asupra unor probleme de ordin casnic care pot să le solicite mai mult atenția, să le acapareze timpul mai mult decât s-ar fi așteptat.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător care trebuie să susțină interviuri, ședințe, discursuri în public sau într-un context oficial sunt sfătuiți să aibă mare grijă la ceea ce vorbesc. Pot isca controverse și pot da naștere conflictelor cu final iremediabil. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie atenți la drum, cu atât mai mult cu cât pleacă într-o deplasare, excursie, team-building.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn care lucrează cu actele și documentele oficiale sunt sfătuiți să aibă mare grijă, deoarece, din neatenție, pot face greșeli cu impact financiar. De asemenea, să fie atenți la plățile făcute, dar și la încasări. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce nemulțumiri legate de buget. Unii nativi nu sunt răsplătiți la nivelul muncii depuse.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Vărsător pot deveni mai degajați, mai relaxați, poate și mai veseli și mai bine dispuși, însă nu este exclus ca nativii să treacă de la o stare la alta din cauza situațiilor neprevăzute cu  care se pot confrunta, în special la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce rigiditate musculară, dureri osoase și persoanele cu reumatism sau osteoporoză sunt sfătuite să evite frigul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la starea de sănătate. Suprasolicitarea de la locul de muncă, sarcinile multiple cu dedline scurt, dialogurile obositoare cu colegii și superiorii pot favoriza stări majore de irascibilitate, încordare nervoasă, iar impactul nu va fi asupra celor din jur, ci asupra nativilor.  Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite stresul. O atenție majoră li se cere nativilor care se confruntă cu probleme cardiovasculare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 DECEMBRIE 2018. BERBECII SE POT MUTA ÎN ALTĂ ȚARĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Citește și...