Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 februarie 2020. Balanțele își pun în evidență un talent artistic

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 februarie 2020. Balanțele își pun în evidență un talent artistic

De: Cristian Blanuta 11/02/2020 | 19:40
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 februarie 2020. Balanțele își pun în evidență un talent artistic

Horoscopul zilei de 12 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță își pot evidenția o calitate artistică, un talent înnăscut.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Se întrevăd probleme serioase de dialog pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii nu doar că vor evita să comunice și să spună ce au pe suflet, ce-i deranjează la partenerii de afaceri, la partenerul de viață, ci vor bloca orice sfaturi sau sugestii vin către ei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă mai multă grijă la modul în care-și manifestă emoțiile și trăirile. Pot fi pătimași, iar spre seară se pot certa cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Starea de sănătate nu va fi un punct forte al zilei, iar cei născuți în zodia Taur se pot confrunta cu fel și fel de temeri, gânduri negative și frici legate de parteneriate și colaborări sau de locul de muncă. Va fi greu să relaționeze cu ceilalți fără să exegereze și fără să facă reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se odihnească mai mult și să-și caute un echilibru în viața personală și profesională.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni sunt creativi, inventivi și dornici de relaxare și distracție. Unii nativi pot aprecia din alt unghi o poveste de dragoste, în timp ce alții se pot arunca în flirturi și aventuri romantice. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le insuflă o dorință de libertate, de detașare de toți factorii de stres din ultimul timp.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac cu greu vor reuși să se dedice activităților curente, mai ales în ceea ce privește casa și familia. Nativii vor fi solicitați din exterior, de activitățile profesionale, de un proiect care nu mai suportă amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu se streseze, ci să încerce să vadă care sunt prioritățile momentului, fără a avea regrete pentru ceea ce nu pot face acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu se vor abține cu greu să nu intre în conflicte cu prietenii, să nu anuleze întâlniri și planuri, să nu încheie proiecte sub impulsul unui dezechilibru emoțional al momentului. Nativii nu vor avea un grad prea mare de îngăduință, motiv pentru care le poate fi greu să interacționeze cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să aibă grijă pentru că pot deteriora relații importante pentru ei și pentru activitatea lor profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Universul interior al celor născuți în zodia Fecioară poate fi marcat de multe frământări, în special în a doua parte a zilei. Cel mai probabil, nativii se vor lăsa afectați de unele situații de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce vești mai puțin plăcute legate ed unele schimbări profesionale care le pot afecta inclusiv veniturile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de o zi în care starea fizică și psihică este la cote înalte. Nativii, grație tranzitului Lunii prin semnul lor, vor fi delicați, blânzi, echilibrați, diplomați, cu poftă de manifestări artistice. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce pofta de a-și schimba look-ul sau garderoba. Moment bun pentru a pune în practică un talent personal.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Nu este o zi favorabilă pentru cei născuți în zodia Scorpion din punct de vedere al sănătății și stării de spirit. Nativii se vor simți obosiți, extenuați, cu moralul la pământ și chiar se pot confunta cu unele probleme de sănătate mai vechi, cronicizate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să apeleze la remedii naturiste pentru relaxare și inducerea somnului deoarece se pot confrunta cu insomnii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător devin îngăduitori, chiar indiferenți la o situație de viață care privește un prieten sau un colaborator, un partener de proiect. Nativii nu vor simți să facă reproșuri și nici să critice modul de acțiune al altora, chiar dacă îi afectează în mod direct. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie, totuși, atenți la modul subtil de manipulare al celorlalți.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă parte de unele constrângeri profesionale, care vizează cariera sau țin de modul în care-și exercită funcția. Cineva le poate pune piedici sau restricții, le poate denigra autoritatea, imaginea. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să apeleze la tactul și diplomația cu care au fost înzestrați pentru adepăși acest moment tensionat.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător se autoinvită la masa rotundă și pun în discuție, cânteresc profund și cu multă seriozitate niște convingeri de viață, niște principii și prejudecăți avute. Nativii vor fi destul de severi cu ceea ce doresc să mai păstreze în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a se elibera de niște tipare mentale care îi țin pe loc și le îndoctrinează viziunea de viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt agitați, confuzi, temători cu privire la o situație de viață, cel mai probabil de natură financiară sau sexuală. Nativii se vor preocupa excesiv pentru a așterne echilibrul în viața lor, însă le va fi destul de greu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că se pot extenua psihic și pot augmenta niște frici fără să găsească, însă, și o rezolvare pe moment.

Tags:
Parteneri
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă la botezul micuței Josephine
N-au dat bani la botez! Ce i-au rugat Gina și Smiley pe invitați să aducă...
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele pe acest pământ”
Feli își dorește să adopte un copil! Cântăreața e decisă. “Este una din misiunile mele...
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a putut spune despre Denise Rifai
Cabral a comis-o și șefii de la PRO TV sigur se vor enerva. Ce a...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de la Pro TV, în ziua în care prezentatorul a lipsit
Surpriză mare în audiențele TV din România. Ce s-a întâmplat cu emisiunea La Măruță de...
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de la primul soț. S-a recăsătorit la opt luni de la deces cu Florentin Pandele
Gabriela Firea nu se mai ascunde! A dezvăluit că încă poartă inelul de logodnă de...
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea vizată! Ce-a putut să spună despre artistă: „Nu-i zici tu, mă, lu’ nevastă-ta că e…”
Alex Velea, încă un atac la adresa lui Cătălin Măruță! Andra a fost și ea...
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de transplant
Ce se întâmplă dacă iei antiinflamatoare prea des. Ai putea ajunge să ai nevoie de...
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Știrea momentului: Vaccinul Pfizer provoacă o boală rară de sânge
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela Firea
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela...
Prințul William a umilit-o crunt pe Meghan Markle! Lovitură imensă. Ce i-a făcut?
Prințul William a umilit-o crunt pe Meghan Markle! Lovitură imensă. Ce i-a făcut?
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Horoscop SPECIAL pentru joi! E mare PERICOL DE CONFLICTE pentru aceşti nativi. Atenţie mare!
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Vibraţia Zilei, 24 iunie. Ziua în care visele se îndeplinesc
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
Reghe a plănuit divorțul de Anamaria Prodan! Cearta cu Gigi Becali a umplut paharul
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar fi putut acoperi mai mult”
Ups! Antonia, într-un slip minuscul. Ce s-a văzut? Fanii au taxat-o imediat pe artistă: Ar...
TRĂDAREA supremă în politică! Lovitură totală pentru Florin Cîțu. NIMENI nu ar fi crezut
TRĂDAREA supremă în politică! Lovitură totală pentru Florin Cîțu. NIMENI nu ar fi crezut
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Șoc în showbiz: Are CANCER în stare avansată! Vestea care i-a îndurerat pe fani
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi. E uluitor ce se...
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după ce l-a părăsit (exclusiv)
Vești bune pentru Florin Piersic! Cine se întoarce în România, la 35 de ani după...
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în libertate
Bărbatul care a atacat un şofer cu o crosă de golf va fi cercetat în...
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar nu a venit, deși sunt prieteni buni!
Marele absent de la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol! L-au chemat, dar...
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice pentru că arată așa
FOTO. Cât de mult a slăbit Oana Roman! Acum vrea să apeleze la operații estetice...
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el au facut inconjurul lumii
Bebelusul care a devenit viral imediat dupa nastere! Motivul incredibil pentru care pozele cu el...
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă
Antonia s-a dezbrăcat, dar a fost pusă la zid: „Deștept soț, te exploatează! Ești penibilă"!...
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce va face din toamnă
Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce...
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa banii
Este oficial: 45.000 de lei de la stat să vă schimbaţi maşina. Cum puteţi accesa...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la zero cel mai mare lanţ de farmacii din România, evaluat la peste un miliard de euro
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
Anamaria Prodan, ultimul avertisment! „E stop-joc! Dacă am tăcut foarte muți ani...”
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat celebru
A ajuns POLIȚIA acasă la Anamaria Prodan! Reghe a luat foc din cauza unui bărbat...
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore!  Polițiștii au rămas fără cuvinte! Suma este enormă
Câți bani face un cerșetor în România în doar 3 ore! Polițiștii au rămas fără...
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi lasă fără replică pe șoferii agresivi
Ce trebuie să faci în momentul în care ești șicanat în trafic. Mișcarea care îi...