Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 februarie 2019. Marte intră în zodia Taur

Publicat: 13/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 februarie 2019. Marte intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 14 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur se vor bucura de prezența lui Marte, planeta acțiunii, a determinării și a războiului, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Acest tranzit va influența toate zodiile și va dura până pe data de 31 martie 2019.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul planetei Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor face tot posibilul să-și suplimenteze veniturile în această perioadă și pot primi noi oferte de colaborare pe care sunt sfătuiți să le accepte. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra conflictelor care pot apărea pe tema banilor, în special a celor care provin din salariu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul planetei Marte, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor deveni energici, determinați, activi și vor prelua inițiativa în toate sectoarele de viață. Cei care și-au setat obiective vor avea șansa de a le atinge în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra conflictelor care pot lua naștere în cuplu ca urmare a impulsivității caracteristice, mult accentuată de acest tranzit. Sunt sfătuiți să nu ia decizii pripite și să nu acționeze sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul subconștientului. Nativii se vor simți cu energia scăzută, apatici și fără chef de viață. Pot avea parte de frământări emoționale și conflicte interioare puternice. Nu este exclus ca o persoană din trecutul lor să le reapară în cale și amintirile să-i răscolească peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să înceapă un proces de reevaluare personală și să vindece rănile sentimentale și traumele psihice pe care le au.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul prietenilor. Nativii vor alege să-și petreeacă timpul alături de grupul de cunoștințe, vor fi mult mai sociabili și mai deschiși către a primi și a oferi sfaturi. În plus, își pot face planuri de viitor și pot pune la cale proiecte alături de persoanele din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra unui conflict care poate lua naștere cu un prieten sau cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi determinați să-și consolideze cariera, să se facă remarcați la locul de muncă și să avanseze în funcție. Aceștia sunt sfătuiți să se folosească de toate oportunitățile care vin spre ei în acest sens. Moment al inițiativei și curajului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce conflicte cu partenerii de afaceri sau cu șefii și le cere să aibă grijă la statutul profesional. Nu este exclus ca cineva să încerce să le strice imaginea.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul călătoriilor, al studiilor și al principiilor de viață. Nativii își vor susține cu tărie ideile, vor fi determinați să învețe lucruri noi și vor fi trași de domenii noi de studiu. Nu este exclus să se înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce conflicte din cauza viziunilor și convingerilor de viață diferite. Șanse de a pleca într-o călătorie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul financiar, mai exact al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerii. Nativii vor fi mai determinați ca niciodată să lămurească o problemă financiară, posibil un partaj, să revendice un bun de patrimoniu. De asemenea, nu vor fi excluse conflictele pe teme financiare, inclusiv cu persoana iubită, și luptele pentru a intra în posesia unei sume de bani sau a unei moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu riște și să înceapă să facă economii. Totodată, o serie de nativi își vor concentra energia pentru a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul căsătoriei și al parteneriatelor. Nativii sunt determinați să încheie niște contracte care vizează zona profesională și își vor concentra toată atenția în acest scop. De asemenea, nu sunt excluse conflictele cu persoana iubită, care, pe un fond deja tensionat, pot lua amploare în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă celor care sunt singuri curajul, îndrăzneala de a flirta și de a cuceri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor observa că reușesc să-și îndeplinească cu mai multă ușurință sarcinile și responsabilitățile de la serviciu și vor fi mult mai determinați să-și atingă țelurile sau targetul, în funcție de context. Moment al succesului și recunoașterii. Pe de altă parte, vor deveni mult mai atenți la starea de sănătate și nu este exclus să facă niște analize sau un consult mai amănunțit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra conflictelor care pot lua naștere cu colegii de muncă și superiorii și îi sfătuiește să fie atenți la dialog și la modul în care-și exprimă părerile și ideile în toată această perioadă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul sentimental și al activităților artistice și recreative. Nativii își vor canaliza întreaga energie asupra persoanei iubite și vor face tot ce le stă în putință să reaprindă flacăra iubirii și a pasiunii în cuplu. Totodată, nu este exclus să intre în conflicte cu partenerul de viață. În această perioadă pot fi atrași de sport, pot începe un program de antrenamente, se vor dedica mai mult activităților distractive, dar și celor de natură să le pună în valoare talentele artistice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra conflictelor care pot lua naștere în relația cu copiii ca urmare a diferenței de viziune și gândire.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea parte de dialoguri în contradictoriu cu rudele, în special cu părinții, însă vor fi și mult mai determinați să lămurească neînțelegerile uzuale. De asemenea, își vor canaliza toată energia pentru a rezolva o situație ce vizează casa. Astfel unii vor căuta să se mute, să închirieze un imobil, să vândă un teren sau chiar, în funcție de harta natală a fiecăruia, să cumpere o casă. Moment de succes pentru agenții imobiliari. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate aduce un conflict cu membrii familiei legat de un bun de patrimoniu, un bun comun.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul planetei Marte în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor da dovadă de o bună capacitate de concentrare și memorare și pot asimila cu multă ușurință informațiile și cunoștințele. Perioadă bună pentru studiu și pentru pregătirea unei lucrări, unei teze. Pe de altă parte, dialogul cu cei din jur, în special cu membrii familiei, poate fi anevoios și încărcat de tensiuni și neînțelegeri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se grăbească, să nu se precipite, să nu fie agresivi și să nu se agite dacă pleacă la drum. Să conducă cu prudență și cu mare atenție.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 FEBRUARIE 2019. TAURII SUNT ACTIVI ȘI PLINI DE ENERGIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

 

 

Citește și...