Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019. Capricornii se ceartă cu părinții

Publicat: 13/01/2019 | 21:05

Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot avea parte de conflicte cu membrii familiei, în special cu părinții.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt energici și au inițiative la locul de muncă. Nativii sunt competitivi, își rezolvă sarcinile cu ușurință și rapiditate și dau dovadă de o bună putere de concentrare și asimilare a informațiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă o puternică determinare pentru a-și îndeplini obiectivele propuse, indiferent că este vorba de domeniul profesional sau personal.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur nu se află în cea mai bună condiție fizică și psihică. Nativii pot fi măcinați de gânduri, pot deveni triști, melancolici și se pot confunta cu dureri de cap, de dinți, insomnii și stări de agitație interioară. Risc de tensiuni între colegi și prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu ia decizii în zona sentimentală și să nu se implice în activități care îi pot solicita fizic, dar mai ales energetic.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă senzația că nu le ajunge timpul pentru ei înșiși, pentru a face ceea ce le place și pe bună dreptate să simtă asta având în vedere că tendința de a se implica în prea multe activități deodată este mare. Posibile tensiuni între prieteni și rude. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie diplomați în dialog și să încerce să se relaxeze mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac sunt activi și energici la locul de muncă și au capacitatea de a se implica în mai multe proiecte în același timp. Moment bun de concentrare și analiză. Nativii care dețin funcții pot înregistra succese, iar cei aflați la început de drum pot avea un debut remarcabil. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă posibilitatea de a se afirma în domeniul profesional.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu dau dovadă de foarte multă ambiție și determinare în atingerea unor scopuri înalte, chiar mult prea îndrăznețe pentru statutul lor actual. Nativii se vor impune cu curaj și încredere în fața celorlalți și își pot învinge rivalii cu foarte mare ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie prudenți în activitățile care implică riscuri, indiferent de natura lor. Moment bun pentru succes și afirmare profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se luptă să obțină niște drepturi materiale care, de la caz la caz, pot proveni dintr-o donație, moștenire sau partaj și mai rar în urma unor acțiuni proprii de îmbunătățire a veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot întâmpina dificultăți în primirea unei sume de bani (posibil credit) de la o instituție a statutului, de la o bancă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot întâmpina blocaje majore de comunicare, dificultăți în negociere și obstacole menite să amâne o tranzacție sau semnarea unui contract. Nativii pot trece prin situații tensionate, la limita răbdării, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie diplomați și calmi în dialog pentru a nu pierde beneficii ulterioare. Atenție la acte și documente oficiale. Se cere verificarea atentă a datelor și cifrelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o zi încărcată de tensiuni și divergențe cu colegii și superiorii. Nativii vor fi acaparați de sarcinile primite și în majoritatea cazurilor se vor revolta și vor spune fără perdea ce nemulțumiri au. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce dureri de cap, tulburările de tensiune, de vedere și auz, și îi atenționează asupra unor posibile lovituri în zona capului.

 Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor dori să facă impresie bună în cercul de prieteni și se vor expune cu nonșalanță celor mai riscante acțiuni, acceptând orice propunere inedită care vine spre ei. Nativii au chef de distracție, de petrecere și socializează mai mult ca niciodată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu exagereze în nicio privință. De la faimă la eșec este doar un singur pas.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de momente tensionate în familie. Nativii se pot certa la cuțite cu părinții sau cu persoanele mai în vârstă care pot încerca să se impună peste măsură în viața lor. Noi motive de ceartă pot apărea acum, mai ales în cazurile unde opiniile despre viață sunt total diferite. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și îndrepte atenția către locuință. Moment oportun pentru a face renovări și reamenajări (mai mult provocate de nevoia de a repara lucrurile stricate decât de dorința de a schimba stilul casei).

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a fi ironici și acizi în dialog. Nativii vor spune lucrurilor pe nume, vor spune verde în față ceea ce cred despre oamnei și situații și acest aspect le poate aduce dezavantaje. Totodată, pot da naștere unor conflicte cu persoane care reprezintă instituții (posibil ale statutului) și astfel își pot îngreuna niște sarcini pe care le au de îndeplinit. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie atenți la toate deplasările pe care le fac. Risc de accidentări.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de găsirea unor soluții de ultim moment pentru a-și reechilibra veniturile. Nativii sunt dezamăgiți de o plată primită și se pot afla în punctuș de a încheia o colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu facă mari cheltuieli sau investiții și să aibă grijă la portofel, la modul propriu. Risc de a pierde, de a li se fura o sumă de bani.

Citește și...