Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018. Taurii destăinuie secrete

Publicat: 14/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor face destăinuiri și își vor mărturisi secretele.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor prefera să se retragă din agitația cotidiană și să-și refacă forțele prin somn și activități relaxante. Nativii sunt calmi, împăciuitori și visători. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfăuiește să profite de aspectele astrologice și să se odihnească. Moment bun pentru punerea în ordine a ideilor și gândurilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur își petrec ziua în compania prietenilor. Nativii simt nevoia de a fi ascultați, de a povesti și a face destăinuiri, dar simt și nevoia fizică de apropiere, de îmbrățișari. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate un profund interes față de zona spirituală și energetică a vieții. Nu sunt excluse trăirile extrasenzoriale. Atenție la secretele dezvăluite!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au șansa de a primi o decorație, un premiu onorific, o diplomă, o distincție pentru activitatea depusă într-un anume sector de viață. Vor fi favorizați în special nativii care au parte de activități în public, activități artistice sau de creație. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să aibă încredere în propriile forțe și să-și manifeste cu curaj talentele cu care au fost înzestrați.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au șansa astăzi de a-și îndeplini un vis, de a-și atinge un scop, un țel, un obiectiv mai vechi. Nativii sunt mai determinați, dar și mai idealiști decât de obicei, însă acest ultim aspect îi va ajuta în ascensiune de această dată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă motivația necesară pentru a încheia cu succes un proiect.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu sunt mai generoși, mai caritabili și mai emotivi decât de obicei. Nativii pot face cadouri sau, la rândul lor, pot primi daruri, aprecieri, dar și ajutor din partea celor din jur pentru a-și îndeplini un vis. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să primească tot ceea ce vine spre ei și să lase mândria deoparte.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia de a se împăca cu persoana iubită și astfel de a așterne armonia în cuplu. Aspectul se conturează în mod favorabil și în cazul partenerilor de afaceri, colaboratporilor și asociaților. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să fie mai blânzi, mai buni, mai mărinimoși, dar și mai sinceri și onești cu cei din jur. Moment bun pentru gesturi de caritate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se simt bine atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Nativii se pot vindeca, pot ameliora o problemă de sănătate mai veche sau care le-a dat bătăi de cap în ultima perioadă. Moment bun pentru terapiile alternative, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie deschiși și către această zonă a medicinei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea avea parte de un amalgam de trăiri, emoții și sentimente mărețe, toate acestea cu impact pozitiv asupra psihicului. Nu este exclus ca stările să fie determinate de întâlnirea cu o persoană dragă, din trecut. În alte cazuri, arta și manifestările sale pot sta la baza acestor trăiri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să ia atitudine și să aibă inițiativă într-un astfel de context.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au șansa să-și petreacă timpul liber alături de membrii familiei. Nativii se pot împăca cu o rudă și pot consolida o relație cu cineva mai în vârstă sau, din contră, cu cineva mai tânăr. Momente de relaxare și împăcare sufletească. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să se preocupe de locuință și să rezolve niște sarcini, administrative sau gospodărești.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să plece într-o excursie, într-o deplasare cu scop recreativ și relaxant. În unele cazuri se preferă activitățile în aer liber, în timp ce în alte cazuri nativii vor alege să viziteze locuri dragi, locuri care le ridică vibrația, posibil locurile copilăriei, casa părintească. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie atenți la toate informațiile care vin spre ei. Pot afla niște răspunsuri. Moment bun pentriu a se împăca cu un vecin.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia de a rezolva o neînțelegere ce are legătură cu sectorul financiar. Nativii pot primi un răspuns favorabil în acest sens, cineva le poate returna o sumă de bani sau le poate oferi un bun material de folos. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe aceștia să nu renunțe la demersurile făcute cu scopul de a-și îmbunătăți situația financiară.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești dau dovadă de o stare de spirit foarte bună și se bucură de energie în toate activitățile întreprinse. Moment bun pentru trăiri spirituale intense și pentru înțelegerea unor credințe pe care până acum le-au refuzat. Pe de altă parte, nativii au ocazia să vindece niște sentimente mai vechi, niște frustrări, niște emoții engative. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să-și asculte mai mult intuiția și să lase inspirația de moment să îi călăuzească în decizii.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 DECEMBRIE 2018. BERBECII SE POT MUTA ÎN ALTĂ ȚARĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

 

Citește și...