Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 mai 2019. Marte intră în zodia Rac

Publicat: 15/05/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 16 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, a războiului și determinării, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 2 iulie 2019.

Planeta Marte, atunci când tranzitează zodia Rac, nu are atâta putere pe cat poate manifesta, însă, în contextul astrologic al momentului, acest tranzit este deosebit de important și ne vorbește despre trecut, inclusiv despre trecutul karmic. Acum se pot activa toate amintirile, traumele și situațiile care ne-au marcat trecutul, copilăria, însă conotația va fi una pozitivă, de vindecare, conștientizare și asumare. La modul general, va fi vorba de schimbarea unor tipare comportamentale, emoționale, iar Marte ne va susține puternic în acest context. Ne vom dori să ne reconturăm personalitatea așa cum vrem noi și nu așa cum ne-au învățat părinții noștri, tradiția sau alți factori. Este vorba de puterea noastră interioară care trebuie remodelată.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul locuinței și al familiei. Nativii vor avea șansa de a clarifica situații mai vechi legate de cei dragi și chiar de casă, vor spune verde în față ce își doresc în viață fără să se mai gândească dacă familia, în special părinții, vor fi de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să discute despre tradiții și valori morale moștenite.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul comunicării și al învățării. La modul general, va fi o perioadă în care nativii se vor concentra pe propriile lor principii de viață, pe ceea ce sunt și vor să fie, iar în acest context vor avea multe de întrebat, de aprofundat, de învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să facă o selecție între credințele, ideologiile proprii, pe care și le-au însușit singuri și cele care au fost insuflate de alții.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Marte în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Pentru acești nativi va începe o perioadă în care se vor concentra mai mult pe economisirea finanțelor, pe chibzuirea cheltuielilor, decât pe obținerea unui venit în plus, însă șansele vor exista și în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se întoarcă în trecut, într-un context financiar, și să caute să rezolve o greșeală făcută.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității. În acest context astrologic al momentului, nativilor li se cere mai multă asumare a propriilor decizii, a propriei voințe, a propriei vieți. Poate a venit momentul să se pună ei pe primul loc în fața tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai mult curaj, mai multă impunere în fața celor din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte în sectorul subconștientului. Acești nativi vor începe un amplu proces de introspecție, dar și de interiorizare pentru a vedea ce este mai bine pentru viitorul lor. Vor trece printr-o serie de frământări, regrete, multe dintre acestea cu rădăcini în trecutul îndepărtat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă atenție și responsabilitate vizavi de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul prietenilor. Nativii vor avea ocazia de a rezolva niște situații conflictuale pe care le-au avut cu cei din anturaj. Pe de altă parte, contextul astrologic actual vorbește de asumarea unei relații, chiar relație de iubire, din trecut. Nu este exclus ca unii nativi să-și recunoască acum sentimentele pe care le au vizavi de o persoană din grupul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie atenți la entuziasmul afectiv pe care-l pot manifesta la extrem.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Marte în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi motivați să se afirme, să iasă în față și să spună ceea ce-și doresc în carieră sau de la funcția pe care o dețin. Va fi foarte important ce nuanță vor  da imaginii profesionale în aceatsă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai mult curaj și mai multă autoritate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul crezurilor și al idealurilor de viață, dar și al călătoriilor. Nativii vor lucra intens în zona principiilor, ce cred, ce-și doresc, ce vor să facă și chiar dacă vor fi înflăcărați și entuziaști la început, nu este exclus ca pe parcurs să se demotiveze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a pleca într-o călătorie spirituală impactantă pentru credințele lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul banilor deținuți împreună cu alte persoane. Vedem ca nativii să-și dea interesul pentru a pune pe picioare o afacere de familie sau să se lupte pentru a intra în posesia unei moșteniri. Este momentul să renunțe la acele vicii și dependențe care le iroseau banii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a lămuri o chestiune financiară legată de partenerul de viață. Poate fi vorba inclusiv de un partaj.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte în sectorul parteneriatelor și mariajului. Nativii pot reuși în această perioadă să pună la cale planuri de viitor legate de familie, de o căsătorie, de un trai în comun, chiar și de conceperea unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să renunțe la acele tipare mai vechi pe care și le-au creat în zona relațională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul muncii și sănătății. Nativii trebuie să fie mai responsabili la locul de muncă, să facă tot posibilul să fie mai eficienți pentru a nu lăsa stresul și oboseala să le mai afecteze sănătatea, capitol care va fi încercat acum și nu este exclus să iasă la suprafață afecțiuni mai vechi de care, probabil, nici nu erau conștienți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să abordeze un stil de viață echilibrat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Marte în sectorul sentimental și al activităților artistice și distractive. Nativii își pot descoperi acum un talent pe care să-l exploreze și care să le aducă succes în viitor. Pe de altă parte, tranzitul va putea aduce ocazia clarificării unor aspecte ce țin de persoana iubită, dar și de copii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să investigheze adânc care este relația pe care o au cu copiii sau atitudinea vizavi de acest aspect, pentru cei care încă nu sunt părinți.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13 – 19 MAI 2019. CAPRICORNII POT TRECE LA ALT NIVEL ÎN RELAȚIA DE CUPLU

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNILE ASTRALE DIN HOROSCOPUL LUNII MAI 2018

Citește și...