Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 august 2018. Fecioarele intră în conflicte cu cei dragi

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 august 2018. Fecioarele intră în conflicte cu cei dragi

De: Cancan 16/08/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 august 2018. Fecioarele intră în conflicte cu cei dragi

Horoscopul zilei de 17 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară intră în conflicte cu cei dragi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec pot fi dezamăgiți de un prieten pe care se bazau pentru finalizarea unui plan, iar acest aspect le poate strica toată buna dispoziție. Nativii trebuie să fie atenți cu cine se asociază deoarece riscul de a pierde o sumă de bani este destul de mare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere acestora să nu lase dialoguri nefinalizate, iar acolo unde este nevoie să pună punctul pe i fără teamă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Taur pot fi ușor dezamăgiți de prieteni sau de o persoană dragă, iar contextul astral creat poate favoriza conflictele și rupturile de relație în această zonă. Nativii trebuie să se ferească de cei în care nu au încredere și care acum pot deveni periculoși pentru imaginea și statutul Taurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere acestora prudență în transmiterea informației.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se pot confrunta astăzi cu dureri la nivelul capului, infecții dentare, otite, dar și viroze respiratorii. Pe de altă parte, configurația astrală a zilei favorizează afecțiunile genito-urinare, prin urmare se cere prudență în activitățile desfășurare și eliminarea posibililor factori declanșatori. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor să încerce să se detașeze de stresul cotidian.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Rac care lucrează în domeniul artistic pot avea parte astăzi de oportunități de a se face remarcați și apreciați și ar trebui să profite din plin de acestea. Pe de altă parte, contextul astral favorizează rememorarea unor amintiri și a unor secvențe de viață din trecut, aspecte care pot răscoli sentimentele actuale ale nativilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Leu trebuie să aibă grijă la persoanele din anturaj și la toți cei cu care intră în contact astăzi deoarece contextul astral creat prevede posibilitatea de a fi înșelați. Nativii nu trebuie să-și ofere încrederea pe tavă și nici să dea prea multe informații despre situația lor, în special despre cea financiară, care acum ar putea fi afectată.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința astăzi de a fi mai irascibili cu toți cei din jur, în special cu cei pentru care au antipatii mai vechi. Nativii spun întocmai ceea ce gândesc și acest aspect le poate aduce înapoi critici dure și chiar rupturi de relații, segment destul de încercat în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe aceștia să poarte dialoguri calme și să dea dovadă de respect pentru a nu compromite și mai mult legăturile cu cei apropiați.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță au parte de niște nereguli bănești, posibil ca nativii să fie păcăliți sau înșelați într-o plată. Cu toate că nu este vorba de o sumă foarte mare, situația va fi suficientă cât să-i forțeze să renunțe la un plan avut. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează pe nativi asupra unei persoane din anturaj care-i poate dezamăgi și îi poate face să sufere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion încearcă să rezolve o problemă legată de bani, de salariu, de un bonus pe care urmează să-l primească sau de o remunerație pe care urmează să o încaseze ca urmare a unei colaborări extra. Pe de altă parte, continuă să se manifeste interesul pentru activitățile gospodărești sau legate de locuință, ceea ce poate implica și plata facturilor sau alte treburi administrative.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o etapă de stres interior, de frământări și neliniști cauzate de un dialog cu o rudă sau cu o persoană foarte apropiată. Nativii pot fi acuzați de ceva ce nu au făcut sau li se pot pune vorbe în gură. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător crează un context de disconfort, în special celor care se află departe de casă, plecați într-o vacanță sau excursie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se confruntă cu stări de oboseală și o somnolență accentuată, cauzate în special de niște probleme personale cărora nu reușesc să le găsească o soluție. Nativii pot fi mințiți sau păcăliți de un prieten sau o promisiune făcută acestora poate fi încălcată, prin urmare se cere atenție la persoanele cu care intră în contact. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn aduce niște obstacole în obținerea unei sume de bani.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi afectați de niște vorbe auzite la locul de muncă sau pot deveni ținta bârfelor colegilor. Configurația astrală defavorizează imaginea și statutul, iar nativii pot fi afectați în această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere acestora să fie foarte atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor și să nu evite să intervină acolo unde este cazul pentru a se apăra.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 august 2018

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de vise premonitorii, stări telepatice și pot trăi deja-vu-uri care să le evidențieze calea într-un impas avut. Nativii dau dovadă de o intuiție excepțională și se pot baza cu încredere pe aceasta pentru luarea decizilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești oferă un context prielnic pentru a afla un adevăr, o informație prețioasă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SAPTAMANAL 13-19 AUGUST 2018. LEII ÎȘI POT SCHIMBA LOCUL DE MUNCĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2018

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu avionul și...”
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte ieftină, dar mulți români evită s-o cumpere
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte...
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce a putut spune despre Adrian Mutu
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din adâncuri au uimit pe toată lumea. Puțini știu unde se află
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din...
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie, dar puțini știu la ce este bună
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie,...