Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020. Mercur a intrat în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020. Mercur a intrat în zodia Vărsător

De: Alice Zotta 16/01/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020. Mercur a intrat în zodia Vărsător
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020. Mercur a intrat în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător au parte de ingresul lui Mercur în semnul lor, cu impact asupra personalității și asupra modului în care interacționează cu cei din jur.

Citește și: Horoscop săptămânal 20 – 26 ianuarie 2020. Vărsătorii își fac dreptate singuri

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și intelectului, a negocierilor și tranzacțiilor financiare, iar atunci când traversează zodia Vărsător energia sa este una foarte bună, pozitivă și înclinată către progres. În acest tranzit vom comunica excepțional cu cei din jur, vom avea idei îndrăznețe, ingenioase, chiar revoluționare, vom simți nevoia de libertate în gândire, însă va trebui să avem și grijă să nu spunem chiar tot ceea ce ne trece prin cap.

Citește și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Mercur va tranzita zodia Vărsător până pe data de 3 februarie, timp în care ne va face mult mai sociabili, mai deschiși către a lega noi prietenii și mai deschiși către implicări umanitare. Vom fi inventivi, dornici de a ieși din rutina zilnică și a ne face planuri pe termen lung. Pentru că nu vom fi de acord să ni se impună idei și ideologii, nici noi, la rândul nostru, nu ar trebui să le impunem celor din jur crezuri și credințe.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2020

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă de socializare, în care-și vor dori să iasă mai mult cu prietenii, să stea la povești și să pună țara la cale. În tot acest tranzit, nativii vor avea nenumărate ocazii de a lega noi prietenii și chiar de a începe o poveste de dragoste, dacă sunt singuri. Pe de altă parte, Berbecii vor fi foarte originali și inventivi și-și pot face planuri foarte îndrăznețe pe termen lung, având toată determinarea să le pună în aplicare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se implica într-un proiect nou, un proiect surpriză, iar acest aspect se va menține și în zilele următoare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor reuși să-ți îmbunătățească relația cu autoritatea din viața lor, indiferent care este aceasta. Inclusiv relația cu superiorii ierarhici va fi mai bună și nativii ar putea negocia în favoarea lor. Totuși, acest tranzit poate aduce și surpize și ar fi bine să fie pregătiți, pentru că pot fi deopotrivă plăcute și neplăcute. Ceea ce este important de punctat este că ideile care le vor trece acum prin cap în legătură cu ascensiunea lor profesională pot să pună lucrurile în mișcare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie mai diplomați în comunicare și să dea dovadă de mai mult tact în abordările delicate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Gemeni tranzitul guvernatorului lor, Mercur, prin Vărsător nu face decât să le deschidă noi orizonturi, să le aducă viziuni îndrăznețe și idei revoluționare despre cum să-și pună în practică planurile pe termen lung. În această perioadă, nativii pot primi vești din străinătate, pot pleca în călătorii peste hotare și pot fi luați prin surprindere de ceea ce aud de la cei din jur. Atenție, însă, la tendința de suprasolicitare nervoasă care poate apărea în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia să reia legătură cu o persoană străină sau care este plecată din țară sau să înceapă un curs nou, să se înscrie la un seminar de dezvoltare profesională.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de suprize legate de acte, de procese, de partaje și moșteniri sau pot comunica pe aceste teme, determinați fiind să obțină un avantaj financiar. Comunicarea în cuplu se va îmbunătăți, dar, pe de altă parte, nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de o aventură, să-i incite o persoană cu idei nonconformiste și libertine. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unor dialoguri pasionale, unor declarații intense în viața amoroasă.

Citește și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Leu acest tranzit va fi benefic (dar va veni și cu surprize) pentru reînnodarea unei relații sentimentale, pentru clarificarea unor probleme în cuplu, în căsnicie, mai ales că vor fi foarte determinați să ajungă la un consens cu partenerul. Cei care nu au făcut încă pasul cel mare spre altar pot discuta cu partenerul despre asta. În plan profesional vor negocia excepțional și pot obține contractele și parteneriatele pe care și le doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea mai multă libertate de exprimare partenerului de viață și să nu se impună în fața acestuia. De altfel, în toată această perioadă vor trebui să uite de autoritate pentru ca lucrurile să funcționeze în favoarea lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia pe întreg tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin semnul Vărsător să-și îmbunătățească relația, modul de comunicare cu colegii de muncă și cu superiorii. Unii nativi pot avea parte de surprize legate de muncă sau de un proiect profesional, însă ceea ce ei ar trebui să facă este să nu-și epuizeze rezervele psihice în direcții neconstructive. Cei care-și caută un nou loc de muncă, ar putea fi favorizați la interviuri și în negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se odihnească mai mult și dacă se simt slăbiți să facă un set de analize. Cel mai probabil este vorba de o carență de vitamine și minerale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul sentimental, iar în următoarea perioadă vedem ca nativii să fie mult mai deschiși către socializare, către flirt și aventură și pot cuceri cu ușurință pe cine își propun. Cei care sunt parte a unui cuplu, pot reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu persoana iubită. Totodată, nu vor lipsi discuțiile despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în toate activitățile creative, sportive, culturale și distractive. Întreaga perioadă, nativii pot da dovadă de idei sclipitoare care ar trebui valorificate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia în urnătoarea perioadă să-și îmbunătățească considerabil relația cu membrii familiei, deși nu vor lipsi surprizele în acest sens. Totodată, vor fi extrem de bine susținuți în toate activitățile care vizează o locuință, de la acte și documente și până la vânzarea/cumpărarea unei case, iar determinarea de a duce la bun sfârșit lucrurile nu le va lipsi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce unele dialoguri legate de mutare, de o schimbare de domiciliu.

Citește și: Mega-horoscopul lui 2020. Astrologul de la CANCAN.RO s-a ocupat în detaliu de fiecare zodie, iar informațiile sunt foarte utile

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, acest tranzit vine cu idei excepționale despre cum să progreseze în viață sau într-o situație. Nativii vor avea idei ingenioase, revoluționare, iar viziunea asupra viitorului se va îmbunătăți, va fi mai optimistă. În plus, nativii vor avea energie să-și pună în practică ideile. Singura atenționare este că, în cazul lor, fie un adevăr va ieși la suprafață acum, fie vor avea tendința de a se suprasolicita nervos. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia unei împăcări cu o rudă apropiată sau un vecin. Perioadă bună pentru deplasări și proiecte academice, dar și pentru obținerea unor aprobări, acte și documente, pentru promovare online și comerț.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi plini de idei despre cum să facă bani, despre cum să progreseze financiar și trebuie să ia în seamă că ceea ce le trece acum prin minte, mai ales dacă este ceva original, chiar le poate aduce șansa de a-țo îmbunătăți veniturile. În plus, nativii vor avea toată energia necesară pentru a-și pune în practică ideile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține puternic în (re)negocierea condițiilor salariale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, o perioadă foarte benefică pentru nativi din punct de vedere al socializării și comunicării cu cei din jur. Nu numai că vor atrage prin idei excentrice, nonconformiste și originale, chiar revoluționare, dar vor atrage noi persoane în anturajul lor și nu este exclus să fie atrași de cineva care să le incite mintea, cineva care să aibă o mare libertate în gândire și exprimare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poatea duce ocazia să se împace cu o persoană dragă, prieten sau fost partener de viață și chiar să mai dea o șansă unei relații încheiate de curând.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de acest tranzit mercurian pe o casă a trecutului și a izolării. Nativii vor intra într-o perioadă de introspecție și meditație în care comunicare cu ceilalți va fi lăsată deoparte în favoarea comunicării cu propria lor persoană, cu sinele lor. Nativii își vor analiza gândurile, emoțiile, trăirile și nu este exclus să reia un dialog cu o persoană din trecut, posibil chiar cu o fostă iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și înfunte în mod direct fricile, temerile, angoasele și psihozele și să aibă mai multă încredere în ceea ce gândesc, în raționamentul lor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Un oraș vrea ca ziua să se mărească. Se cer 26 de ore, în loc de 24, care e scopul
Un oraș vrea ca ziua să se mărească. Se cer 26 de ore, în loc...
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...