Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2018. Berbecii se împacă cu cei dragi

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2018. Berbecii se împacă cu cei dragi

De: Cancan 16/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 iulie 2018. Berbecii se împacă cu cei dragi
Horoscopul zilei de 17 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilei de 17 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Berbec reintră în armonie cu familia și se împacă cu cei dragi. (Citește și Horoscop saptamanal 16 – 22 iulie 2018)

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de armonie și înțelegere în familie, inclusiv de împăcări cu rudele mai pretențioase și mai greu de mulțumit. Este un moment prielnic pentru a pune la cale un plan de vacanță. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le înlesnește nativilor demararea acțiunilor de călătorie, poate cumpărarea unui bilet de avion, a unui sejur all inclusive sau rezervarea locurilor de cazare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur se concentrează pe locul de muncă, pe rezolvarea unor probleme ce țin de job, poate îndeplinirea sub o altă formă, mai rapidă și mai complexă, a unor sarcini primite. Dau dovadă de capacitate bună de concentrare și reușesc să evite conflictele de orice fel. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține pe nativi să fie mai siguri pe ei și să aibă mai multă încredere în aptitudinile lor profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de un calm și o răbdare ieșite din comun, stări benefice pentru a rezolva sarcini mai vechi cărora nu reușeau să le găsească soluția până acum. Va fi foarte greu ca cineva să-i scoată din sărite și să-i enerveze, ba chiar vor afișa cu nonșalanță o stare de zen molipsitoare în jurul lor. Nativii Gemeni vor căuta confortul și relaxarea în tot ceea ce-i înconjoară.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac reușesc să ajungă la o înțelegere cu o rudă care până acum le dădea mari bătăi de cap. Calea de mijloc se dovedește a fi de bun augur și nu trebuie să se axeze pe compromisuri pentru rezolvare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să fie stăpâni pe situațiile în care sunt implicați și să nu se teamă să ia o decizie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu au ocazia astăzi să rezolve niște probleme de natură personală care le măcinau gândurile în ultimul timp. Este un moment bun să se pună de acord cu cei din jur în privința  unei chiestiuni, unui eveniment. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le crează nativilor un mediu relaxat, lejer, fără stres și situații limită și le recomandă să profite din plin.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea niște cheltuieli suplimentare de făcut, niște plăți nu neapărat venite pe neașteptate, dar pentru care s-a încercat amânarea termenului. Este posibil ca din acest motiv, nativii să nu fie în cea mai bună formă și să se simtă dezechilibrați financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le crează nativilor un context astral favorabil îmbunătățirii situației materiale prin muncă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Balanță au parte de un moment de respiro. Nativii se vor bucura de o stare generală de bine, vor fi voioși, bine dispuși, energici și mult mai sentimentali, mai romantici și mai emotivi decât de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe nativi să profite de contextul astral creat pentru a se bucura mai mult de compania celor dragi și a face ordine în familie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se simt copleșiți de anumite experiențe, trăiri, gânduri și simt nevoia de liniște, de detașare și de detensionare. O parte dintre nativi vor alege să fugă de agitația orașului închizându-se în casă și apelând la activități relaxante, în timp ce altă parte va alege ca destinație de eliberare locurile copilăriei sau acele locuri unde ei se simt bine și se încarcă de energie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să petreacă mai mult timp în natură, indiferent că este vorba de un parc, o pădure, un vârf de munte sau malul mării.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător caută să reia o legătură cu o persoană din trecut față de care se simt datori moral sau față de care continuă să mai aibe sentimente. Încercările repetate ar putea stresa sau speria persoana respectivă, iar dialogul ar putea decurge contrar planurilor și așteptărilor nativilor.  Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să nu devină impulsivi și agitați și să caute să poarte discuții normale, fără nuanțare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Capricorn nu se conturează un context astral favorabil carierei. O parte dintre nativi pot pierde o ocazie de a se pune în evidență în fața superiorilor, în timp ce o altă parte poate rata șansa unei colaborări excepționale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor să fie foarte atenți al tot ceea ce se petrece în jurul lor și să nu lase oportunitățile să le scape printre degete, chiar dacă inițial nu par a fi compatibile cu dorințele lor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au ajuns la saturație într-un anumit domeniu din viața lor și caută să facă schimbări menite să le aduca liniștea și pacea. Nu mai pot suporta agitația din jur și simt nevoia de izolare, de a sta departe de ceea ce-i obosește. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le propune nativilor un curs de yoga, de meditație și renunțarea, anihilarea, gândurilor obsesive care le consumă energia vitală.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești iau niște decizii legate de partea financiară, decizii care nu neapărat îi avantajează, dar sunt menite sp le aducă un oarecare confort la nivel mental. O parte dintre nativi, sătui de amânări, retrag actele unui credit sau refuză returnarea unui îmorumut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le crează nativilor să nu ia decizii importante și de lungă durată decât după ce le-au cântărit bine și au pus în balanță riscurile și beneficiile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet