Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 mai 2020. Scorpionii rezolvă o neînțelegere în cuplu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 mai 2020. Scorpionii rezolvă o neînțelegere în cuplu

De: Alice Zotta 16/05/2020 | 20:31
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 mai 2020. Scorpionii rezolvă o neînțelegere în cuplu

Horoscopul zilei de 17 mai 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor rezolva o problemă ce ține de cuplu, vor lămuri o confuzie, o neînțelegere.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Astăzi se formează un aspect de susținere între astrul personalității și energiei noastre, Soarele, intrat în zodia Taur și planeta marilor beneficii și a progresului, Jupiter, retrograd în zodia Capricorn.

Acest aspect merită analizat în profunzime deoarece vorbește despre o reevaluare a muncii noastre în raport cu beneficiile materiale obținute de pe urma sa. Este o perioadă care ni se cere să ne recăpătăm puterea și valoarea personală, să căutăm în noi înșine resursele necesare care să ne ajute în atingerea obiectivelor și aspirațiilor pe care le avem. Astfel, deși poate părea greu sau că nu este momentul acum, contextul astrologic subliniază necesitatea de a ne canaliza energia profesională altfel decât am făcut-o până în acest moment. Trebuie să vedem ce anume ne ține pe loc și nu ne lasă să ne atingem țelurile și întocmai acele obstacole să le îndepărtăm dacă ne dorim progres și expansiune profesională. Efortul depus prin munca noastră trebuie răsplătit pe măsură!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au energia necesară ca prin munca depusă să facă bani și totodată să-și atingă niște obiective profesionale, însă li se cere să reevalueze toate acele aspecte legate de carieră care nu le aduc satisfacție și confort. Dacă muncesc prea mult pentru prea puțini bani au ocazia să schimbe acest context acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să investească în propriile lor talente pentru a putea ieși în față, pentru că se formează un context care-i susține în afirmarea profesională și pe care nu ar trebui să-l rateze.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să facă niște corecții, modificări, care să le aducă beneficii ulterioare, inclusiv financiare. Nativii au energia necesară pentru a face schimbări legate de principii și filozofii de viață, de credințe și mentalități. Ceva lasă în urmă, ceva nu mai corespunde cu persinalitatea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în reluarea unor cursuri, studii sau în cercetarea unor noi domenii de cunoaștere.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au marea ocazie să lase trecutul în spate, să se desprindă de tot ceea ce nu-i mai reprezintă și nu-i ajută în evoluție. Transformările interioare prin care trec acum au rol de vindecare, în special fiind vorba de o situație partenerială, de cuplu sau de afaceri, financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în reluarea unui dialog privind o moștenire, litigiu, partaj, credit, împrumut.

Nu rata: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de toată susținerea și ajutorul prietenilor într-un context profesional sau în depășirea unei situații demoralizatoare care vizează viața de cuplu, căsnicia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi îndeamnă pe nativi să asculte sfaturile celor din anturaj. Cei singuri ar putea cunoaște pe cineva prin intermediul prietenilor.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să-și reconsidere poziția la locul de muncă prin efortul pe care-l depun în atingerea scopurilor. Energia pe care o depun acum într-o direcție profesională le va aduce rezultate benefice, dar trebuie să renunțe la acele activități copleșitoare care nu le fac plăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu exagereze cu munca. Excesele pot aduce epuizări și chiar îmbolnăviri pe fond de stres.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor aplica cu succes niște principii și mentalități pe care le au pentru a-și îmbunătăți povestea de iubire. Pe de altă parte, este un moment bun să pună în practică ceea ce au studiat, ce au învățat, chiar dacă doar la nivel la pasiune. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce dialoguri cu persoana iubită care au ca scop reconsolidarea relației.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă și stabilesc, rezolvă niște situații ce țin de familie, locuință, bunuri de patrimoniu, moșteniri. Nativii se pot folosi de un ajutor financiar pentru a rezolva o chestiune de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce nativilor trăiri interioare puternice, iar celor mai tineri momente pasionale în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au marea ocazie astăzi de a rediscuta și rezolva o problemă ce ține de relație, de partenerul de viață, au ocazia de a-și face ordine în gândurile sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion susține renegocierea unor contracte profesionale, parteneriate, colaborări. Posibile împăcări, depășirea unui moment tensionat în cuplu.

Descoperă și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să-și renegocieze onorariul în urma unei munci depuse, iar acest aspect poate însemna inclusiv rediscutarea termenilor financiari ai contractului de muncă, renegocierea salariului, a unui comision, procent dintr-o vânzare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține o investiție legată de îmbunătățirea stilului de viață, însă le cere să nu exagereze. Unii nativi pot munci suplimentar pentru un bonus, pot să-și găsească un job suplimentar care să le îmbunătățească veniturile, însă este posibil ca remunerația să nu le fie pe plac.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt hotărâți să aducă îmbunătățiri în viața lor, fie prin noi activități distractive, noi pasiuni cărora li se dedică, fie prin renunțarea la unele activități care îi suprasolicitau. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a se împăca cu persoana iubită, de a relua o poveste de dragoste. Tentația unei aventuri sentimentale este mare!

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia e a relua o temă delicată din trecut care vizează familia sau locuința și de a o rezolva. Mulți nativi își pun în aplicare acum un plan de renovare a casei, redecorare, reamenjare sau iau decizia de a-și schimba domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce unora dorința de a-și vizita locurile copilăriei, ocazie cu care pot dizolva și niște temeri, frici din trecut.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia în urma unui dialog să rezolve o problemă care vizează viața de cuplu sau să se împace cu un prieten, coleg, colaborator, să lămurească o neînțelegere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia nativilor de a negocia sau de a avea idei bune în legătură cu un plan, proiect, activitate de grup care le limitează multe din activități.

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Vremea se schimbă total! Cod portocaliu de ninsori și viscol! Alertă ANM
Vremea se schimbă total! Cod portocaliu de ninsori și viscol! Alertă ANM
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi Bădălău
A spus că se aruncă de pe pod pentru amantă. Ce s-a întâmplat cu Gabi...
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce...
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Cine este
Cine este "El Chapo" al Asiei, arestat vineri în Amsterdam. Bărbatul conducea cel mai mare...
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în afara pieptului
Niciodată nu s-a văzut așa ceva în lume. Ea e fetița care are inima în...
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu în Florida
Melania Trump a plecat în negru de la Casa Albă şi a ajuns în portocaliu...
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de depresie, cu patima alcoolului un pic mai mult, încercam să fug într-un colț”. Ce s-a întâmplat cu bucătarul…
Gata, a recunoscut! A avut probleme MARI cu bătura! „Am ajuns la o perioadă de...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
Anunț pentru absolut TOȚI cei care se vaccinează! Este foarte important să știe acest lucru
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un monument de lene!”
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci de ani
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu vrea sa fie nimeni cu ele
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu la care puţini s-ar fi gândit. Nimeni nu ştie care sunt planurile sale
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu...
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave în timpul probei
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave...
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!