Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 mai 2020. Scorpionii rezolvă o neînțelegere în cuplu

Publicat: 16/05/2020 | 20:31
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 mai 2020. Scorpionii rezolvă o neînțelegere în cuplu

Horoscopul zilei de 17 mai 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor rezolva o problemă ce ține de cuplu, vor lămuri o confuzie, o neînțelegere.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2020

Astăzi se formează un aspect de susținere între astrul personalității și energiei noastre, Soarele, intrat în zodia Taur și planeta marilor beneficii și a progresului, Jupiter, retrograd în zodia Capricorn.

Acest aspect merită analizat în profunzime deoarece vorbește despre o reevaluare a muncii noastre în raport cu beneficiile materiale obținute de pe urma sa. Este o perioadă care ni se cere să ne recăpătăm puterea și valoarea personală, să căutăm în noi înșine resursele necesare care să ne ajute în atingerea obiectivelor și aspirațiilor pe care le avem. Astfel, deși poate părea greu sau că nu este momentul acum, contextul astrologic subliniază necesitatea de a ne canaliza energia profesională altfel decât am făcut-o până în acest moment. Trebuie să vedem ce anume ne ține pe loc și nu ne lasă să ne atingem țelurile și întocmai acele obstacole să le îndepărtăm dacă ne dorim progres și expansiune profesională. Efortul depus prin munca noastră trebuie răsplătit pe măsură!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au energia necesară ca prin munca depusă să facă bani și totodată să-și atingă niște obiective profesionale, însă li se cere să reevalueze toate acele aspecte legate de carieră care nu le aduc satisfacție și confort. Dacă muncesc prea mult pentru prea puțini bani au ocazia să schimbe acest context acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să investească în propriile lor talente pentru a putea ieși în față, pentru că se formează un context care-i susține în afirmarea profesională și pe care nu ar trebui să-l rateze.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să facă niște corecții, modificări, care să le aducă beneficii ulterioare, inclusiv financiare. Nativii au energia necesară pentru a face schimbări legate de principii și filozofii de viață, de credințe și mentalități. Ceva lasă în urmă, ceva nu mai corespunde cu persinalitatea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în reluarea unor cursuri, studii sau în cercetarea unor noi domenii de cunoaștere.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au marea ocazie să lase trecutul în spate, să se desprindă de tot ceea ce nu-i mai reprezintă și nu-i ajută în evoluție. Transformările interioare prin care trec acum au rol de vindecare, în special fiind vorba de o situație partenerială, de cuplu sau de afaceri, financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în reluarea unui dialog privind o moștenire, litigiu, partaj, credit, împrumut.

Nu rata: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de toată susținerea și ajutorul prietenilor într-un context profesional sau în depășirea unei situații demoralizatoare care vizează viața de cuplu, căsnicia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi îndeamnă pe nativi să asculte sfaturile celor din anturaj. Cei singuri ar putea cunoaște pe cineva prin intermediul prietenilor.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să-și reconsidere poziția la locul de muncă prin efortul pe care-l depun în atingerea scopurilor. Energia pe care o depun acum într-o direcție profesională le va aduce rezultate benefice, dar trebuie să renunțe la acele activități copleșitoare care nu le fac plăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu exagereze cu munca. Excesele pot aduce epuizări și chiar îmbolnăviri pe fond de stres.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor aplica cu succes niște principii și mentalități pe care le au pentru a-și îmbunătăți povestea de iubire. Pe de altă parte, este un moment bun să pună în practică ceea ce au studiat, ce au învățat, chiar dacă doar la nivel la pasiune. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce dialoguri cu persoana iubită care au ca scop reconsolidarea relației.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă și stabilesc, rezolvă niște situații ce țin de familie, locuință, bunuri de patrimoniu, moșteniri. Nativii se pot folosi de un ajutor financiar pentru a rezolva o chestiune de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce nativilor trăiri interioare puternice, iar celor mai tineri momente pasionale în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au marea ocazie astăzi de a rediscuta și rezolva o problemă ce ține de relație, de partenerul de viață, au ocazia de a-și face ordine în gândurile sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion susține renegocierea unor contracte profesionale, parteneriate, colaborări. Posibile împăcări, depășirea unui moment tensionat în cuplu.

Descoperă și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să-și renegocieze onorariul în urma unei munci depuse, iar acest aspect poate însemna inclusiv rediscutarea termenilor financiari ai contractului de muncă, renegocierea salariului, a unui comision, procent dintr-o vânzare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține o investiție legată de îmbunătățirea stilului de viață, însă le cere să nu exagereze. Unii nativi pot munci suplimentar pentru un bonus, pot să-și găsească un job suplimentar care să le îmbunătățească veniturile, însă este posibil ca remunerația să nu le fie pe plac.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt hotărâți să aducă îmbunătățiri în viața lor, fie prin noi activități distractive, noi pasiuni cărora li se dedică, fie prin renunțarea la unele activități care îi suprasolicitau. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a se împăca cu persoana iubită, de a relua o poveste de dragoste. Tentația unei aventuri sentimentale este mare!

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia e a relua o temă delicată din trecut care vizează familia sau locuința și de a o rezolva. Mulți nativi își pun în aplicare acum un plan de renovare a casei, redecorare, reamenjare sau iau decizia de a-și schimba domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce unora dorința de a-și vizita locurile copilăriei, ocazie cu care pot dizolva și niște temeri, frici din trecut.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia în urma unui dialog să rezolve o problemă care vizează viața de cuplu sau să se împace cu un prieten, coleg, colaborator, să lămurească o neînțelegere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia nativilor de a negocia sau de a avea idei bune în legătură cu un plan, proiect, activitate de grup care le limitează multe din activități.

Citește și...