Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 mai 2019. Vărsătorii pot avea probleme cu autoritățile

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 mai 2019. Vărsătorii pot avea probleme cu autoritățile

De: Cancan 17/05/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 mai 2019. Vărsătorii pot avea probleme cu autoritățile
Horoscopul zilei de 18 mai spune ca Vărsătorii pot avea probleme cu autoritățile

Horoscopul zilei de 18 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot avea probleme cu legea și autoritățile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Berbec ar putea trece în prima parte a zilei printr-o stare de irascibilitate și nervozitate pe care să și-o manifeste, în special, asupra partenerului de viață. Tensiunile se diminuează pe parcursul zilei, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu se grăbească să ia decizii, indiferent de domeniul de viață în care vor fi tentați să o facă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Taur pot intra în contradicții cu partenerul de viață. Motivele pot avea legătură cu dorința nativilor de libertate și independență care, se pare, este greu de acceptat și mai ales de înțeles de către persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să petreacă timp cu prietenii, să iasă din casă și să se distreze.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Gemeni ar trebui să țină mai mult cont de sfatul prietenilor sau de sfatul unor persoane cu experiență deoarece au tendința de a fi imprudenți în acțiuni. Nativii pot investi în obiecte nefolositoare, pot cheltui bani pe distracții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie mai calculați în această privință pentru a nu rămâne cu portofelul gol.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Rac primesc vești de la rude, însă nu par a fi dintre cele mai bune. Nu este exclus să li se ceară ajutorul într-o problemă de familie, să trebuiască să ajute cu bani sau în alt mod pe cineva drag aflat în suferință și nevoie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu-și piardă încrederea și să fie mai luptători.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Leu ar putea pleca într-o scurtă călătorie, posibil chiar alături de partener în vizită la rude. Nativii au tendința de a deveni autoritari și dacă greșesc și se impun atunci când nu este momentul s-ar putea alege cu reproșuri și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai diplomați în dialog și mai responsabili în acțiuni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să rezolve o chestiune administrativă sau profesională care nu mai suportă amânare. Nativii se vor simți suprasolicitați, însă cu toate acestea preferă să iasă din casă, să se întâlnească cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu se suprasolicite și să privească partea plină a paharului.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Balanță nu dau dovadă de o comunicare bună și au tendința de a nu fi atenți, de a critica și de a părăsi dialogul. Nativii sunt sfătuiți să evite conversațiile cu persoane importante pentru a nu-și afecta imaginea. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se relaxeze în natură, să plece într-o scurtă excursie, chiar și la o plimbare în parc.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Scorpion sunt tentați să devină imprudenți în acțiuni, în dialog și chiar în decizii, motiv pentru care sunt sfătuiți să evite implicarea în evenimente majore al căror impact să fie regretat ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează asupra conflictelor care pot apărea în relația cu persoana iubită dacă nu-și schimbă atitudine.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Săgetător petrec ziua în familie, alături de persoana iubită. Nativii pot avea parte de stări iritante, oscilante și nervozitatea o pot răsfrânge asupra celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să caute relaxarea, să se dedice mai mult activităților în aer liber, să facă sport.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a cheltui peste măsură pe lucruri care, nu numai că nu le sunt de folos, dar nici nu le aduc bucurie sau liniște. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere s-și rezolve problemele cu persoana iubită prin dialog calm și să renunțe la autoritate, mai ales că o pun în practică atunci când nu este cazul.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Vărsător nu se vor simți în largul lor într-o conjunctură în care s-ar putea să intre fără voia lor. Recomandarea noastră este să fie calmi, să încerce să se detașeze și să privească cu optimism și umor situația. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra problemelor pe care le pot avea cu autoritățile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea confrunta cu ușoare probleme de sănătate de natură să le dea peste cap niște planuri avute. Nu va fi ceva grav, însă disconfortul organic le va schimba starea de spirit. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot intra în conflicte cu partenerul de viață.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20 – 26 MAI 2019. GEMENII ÎȘI RECAPĂTĂ FORȚELE INTERIOARE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MAI 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...