Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iulie 2018. Racii suferă și se frământă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iulie 2018. Racii suferă și se frământă

Redacția Cancan.ro 19/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iulie 2018. Racii suferă și se frământă

Horoscopul zilei de 20 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea probleme de natură sentimentală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea de înfruntat nemulțumirile familiei legate de o situație care îi privește strict pe nativi. Poate fi vorba de carieră, unde așteptările familiei să fi fost altele, sau poate fi vorba de partenerul Berbecului care nu este pe placul rudelor. Toate acestea se vor răsfrânge implicit asupra situației de la locul de muncă, unde nativii vor fi deconcentrați, și pot crea tensiuni suplimentare în cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să fie atenți în jurul lor, în special la ceea ce se vorbește. Aceștia pot deveni ținta unor atacuri, acuze nefondate, critici și nu este exclus să fie bombardați de avertismente și ultimatumuri cu privire la o situație din viața personală sau profesională. Cei născuți în zodia Taur vor trece prin situații tensionate și trebuie să lupte pentru a-șă păstra imaginea publică nealterată.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SAPTAMANAL 16 – 22 IULIE 2018. BALANȚELE POT PIERDE O SUMĂ DE BANI

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni care beneficiază de plată cu ora, plată la proiect, drepturi de autor pot să întâmpine obstacole în recuperarea unei sume de bani. De asemenea, nemulțumiri financiare pot apărea și în legătură cu grila de salarizare, iar aceste aspecte să-i facă să devină agresivi în limbaj. Nativii se impun, însă, chiar dacă legea ar fi de partea lor, blocajul va persista, iar nativii vor refuza să se mulțumească cu firimituri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Contextul astral creat ieri va continua să-i surprindă din punct de vedere emoțional pe cei născuți în zodia Rac. Rememorările și autoînvinuirea vor continua să-și facă loc în gândurile nativilor și vor avea tendința de a ignora tot ceea ce-i înconjoară, indiferent că vorbim de locul de muncă sau de capitolul financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să nu ia nicio decizie importantă și de viitor în aceste zile, deoarece vor fi mânați de subiectivism și nu vor putea analiza la rece situația.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Leu se conturează un aspect astrologic mai puțin favorabil în ceea ce privește starea de sănătate. Nativii se pot confrunta cu probleme cauzate de stres, iar cei care deja se confruntă cu afecțiuni cronice trebuie să se pregătească deoarece se pot agrava. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le impune nativilor să evite acțiunea, să evite agitația și factorii, mediul. care de obicei le provoacă disconfort. Este recomandat chiar să-și ia o zi de concediu sau, acolo unde locul de muncă le permite, să încerce să lucreze de acasă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se implică în activități legate de sfera politică, socială, religioasă, culturală, activități care pot aduce cu sine conflicte de interese și critici la adresa nativilor. Nu sunt excluse acuzele și judecățile primitive, impulsive, iar nativii pot simți că au de înfruntat prietenii care altădată păreau că le împărtășesc principiile. Situații tensionate se anunță și în cuplu, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acestora mai multă implicare în activitățile de familie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au senzația că cineva vrea să-i păcălească, să-i mintă, să-i înșele, și aspectul se conturează cu atât mai puternic cu cât nativii demarează acțiuni care au legătură cu o sumă de bani, cu un bun material sau un transfer de responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să nu-și ia angajamente dacă simt că nu le pot face față și să nu semneze acolo unde nu sunt pe deplin convinși.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, nativii se vor simți cuprinși de entuziasm în finalizarea unor sarcini personale, vor avea de partea lor intuiția și se vor folosi de diplomație pentru a-și atinge scopurile. Nu este exclus să caute idealul în tot ceea ce-i înconjoară și astfel să edscopere noi bariere. Sunt mult mai ageri la tot ce se întâmplă în familie, mai săritori și mai dornici să-i vadă pe ceilalți împăcați și liniștiți. Ocazie bună de a rezolva niște conflicte mai vechi cu partenerul de cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Săgetător nu se crează un context astral benefic vânzărilor, cumpărărilor, închirierilor și, la modul general, investițiilor importante. Este posibil să fie înșelați, păcăliți, fraudați, iar banii folosiți acum să fie, de fapt, pierduți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi avertizează pe nativi asupra unor posibile pagube financiare și le cere să nu aibă încredere în propunerile venite.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2018

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn care sunt preocupați în această perioadă de semnarea unor contracte, de obținerea unor moșteniri sau se află într-un proces cu cineva, trebuie să fie foarte atenți și cu luare aminte la ceea ce se petrece în jurul lor deoarece rezultatele pot fi de-a dreptul nemulțumitoare. Mai corect spus, vor avea parte de obstacole, amânări și tegiversări la aceste capitole.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  20 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Vărsător se crează un context astral mai puțin favorabil stării de sănătate. Nativii pot avea parte de indigestii, dureri de stomac, stări de greață, iar cei cu afecțiuni osoase pot resimți un ușor disconfort și inflexibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la alimentație și să nu facă efort fizic, inclusiv să fie atenți la sala de sport. Risc de accidentări ușoare la membrele inferioare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești nu trebuie să se avânte astăzi în afirmații, nu trebuie să facă promisiuni, declarații sau să se implice în dialoguri care nu-i privesc pentru a-și spune punctul de vedere. Nu este momentul deciziilor importante și nici al faptelor mărețe, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să fie mai reținuți la capitolul comunicare și să se retragă din discuțiile care degenerează.

Tags:
Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Tăriceanu este în stare de ȘOC. Anunțul făcut de procurorii DNA
Tăriceanu este în stare de ȘOC. Anunțul făcut de procurorii DNA
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE
Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE
Cum se ia coronavirusul când ieșim afară. Cel mai mare pericol vine de la persoanele pe care le cunoaștem
Cum se ia coronavirusul când ieșim afară. Cel mai mare pericol vine de la persoanele...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Cât de mult s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Cât de mult s-a...
Ieşise la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe net, când a observat un detaliu ciudat în reflexia ochelarilor săi: „Aş vrea să fie o glumă”
Ieşise la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe net, când a observat un detaliu...
Ce a făcut Monica Tatoiu în 2020. Pentru ea, nici nu zici că pandemia a existat
Ce a făcut Monica Tatoiu în 2020. Pentru ea, nici nu zici că pandemia a...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
Vestea momentului despre pensii. Premierul Cîțu, anunțuri și despre buget și salarii
Vestea momentului despre pensii. Premierul Cîțu, anunțuri și despre buget și salarii
Acuzații bombă! Scandalul momentului în showbiz
Acuzații bombă! Scandalul momentului în showbiz
BANCUL ZILEI – Cu nimfomana la psihiatru
BANCUL ZILEI – Cu nimfomana la psihiatru
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Klaus Iohannis A SEMNAT decretele! Ies toți la pensie de la 1 februarie
Klaus Iohannis A SEMNAT decretele! Ies toți la pensie de la 1 februarie
Misterul originii COVID: Legătura dintre investigatorii OMS și Laboratorul Wuhan
Misterul originii COVID: Legătura dintre investigatorii OMS și Laboratorul Wuhan
Îți ia mașina cu totul. Iohannis a semnat decretul! Acum e lege
Îți ia mașina cu totul. Iohannis a semnat decretul! Acum e lege
Ce a descoperit Flavia Mihășan în al doilea trimestru de sarcină. A spus tot adevărul
Ce a descoperit Flavia Mihășan în al doilea trimestru de sarcină. A spus tot adevărul
Florin Piersic rupe tradiţia aniversărilor sale: „Mi-am pierdut un prieten de o viaţă, răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea se zbate între viaţă şi moarte”
Florin Piersic rupe tradiţia aniversărilor sale: „Mi-am pierdut un prieten de o viaţă, răpus de...
Scadal de proporții între doi interpreți de muzică populară! Dezvăluire șoc făcut de Gheorghe Turda
Scadal de proporții între doi interpreți de muzică populară! Dezvăluire șoc făcut de Gheorghe Turda
Costi Ioniță este concurentul care a părăsit Survivor România 2021
Costi Ioniță este concurentul care a părăsit Survivor România 2021
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
Cea mai tanara MILIARDARA a dat-o in bara! Vedeta a vrut sa-si arate BAIA, dar a ajuns de rasul lumii
Cea mai tanara MILIARDARA a dat-o in bara! Vedeta a vrut sa-si arate BAIA, dar...
La 8 ani era pachete de mușchi și cel mai puternic băiat din lume! Cum arată după 20 de ani Micul Hercule și ce meserie are
La 8 ani era pachete de mușchi și cel mai puternic băiat din lume! Cum...
WOW! Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021:"Sunt unul dintre putinii tigani care..."
WOW! Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021:"Sunt unul dintre putinii tigani care..."
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Zona din Bucureşti unde lucrau peste 100.000 de oameni pe care pandemia a transformat-o total şi acum pare părăsită
Zona din Bucureşti unde lucrau peste 100.000 de oameni pe care pandemia a transformat-o total...
Alin de la Războinici, în lacrimi!
Alin de la Războinici, în lacrimi!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
`Un astfel de virus nu este creat de natură!' Concluziile unui pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!' Concluziile unui pneumolog după ce s-a...
Cea mai puternică mașină fabricată în România are un preț de INFARCT la second hand în Germania. Ne frecăm la ochi și acum!
Cea mai puternică mașină fabricată în România are un preț de INFARCT la second hand...
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!