Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iulie 2018. Racii suferă și se frământă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iulie 2018. Racii suferă și se frământă

De: Cancan 19/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iulie 2018. Racii suferă și se frământă

Horoscopul zilei de 20 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea probleme de natură sentimentală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea de înfruntat nemulțumirile familiei legate de o situație care îi privește strict pe nativi. Poate fi vorba de carieră, unde așteptările familiei să fi fost altele, sau poate fi vorba de partenerul Berbecului care nu este pe placul rudelor. Toate acestea se vor răsfrânge implicit asupra situației de la locul de muncă, unde nativii vor fi deconcentrați, și pot crea tensiuni suplimentare în cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să fie atenți în jurul lor, în special la ceea ce se vorbește. Aceștia pot deveni ținta unor atacuri, acuze nefondate, critici și nu este exclus să fie bombardați de avertismente și ultimatumuri cu privire la o situație din viața personală sau profesională. Cei născuți în zodia Taur vor trece prin situații tensionate și trebuie să lupte pentru a-șă păstra imaginea publică nealterată.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SAPTAMANAL 16 – 22 IULIE 2018. BALANȚELE POT PIERDE O SUMĂ DE BANI

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni care beneficiază de plată cu ora, plată la proiect, drepturi de autor pot să întâmpine obstacole în recuperarea unei sume de bani. De asemenea, nemulțumiri financiare pot apărea și în legătură cu grila de salarizare, iar aceste aspecte să-i facă să devină agresivi în limbaj. Nativii se impun, însă, chiar dacă legea ar fi de partea lor, blocajul va persista, iar nativii vor refuza să se mulțumească cu firimituri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Contextul astral creat ieri va continua să-i surprindă din punct de vedere emoțional pe cei născuți în zodia Rac. Rememorările și autoînvinuirea vor continua să-și facă loc în gândurile nativilor și vor avea tendința de a ignora tot ceea ce-i înconjoară, indiferent că vorbim de locul de muncă sau de capitolul financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să nu ia nicio decizie importantă și de viitor în aceste zile, deoarece vor fi mânați de subiectivism și nu vor putea analiza la rece situația.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Leu se conturează un aspect astrologic mai puțin favorabil în ceea ce privește starea de sănătate. Nativii se pot confrunta cu probleme cauzate de stres, iar cei care deja se confruntă cu afecțiuni cronice trebuie să se pregătească deoarece se pot agrava. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le impune nativilor să evite acțiunea, să evite agitația și factorii, mediul. care de obicei le provoacă disconfort. Este recomandat chiar să-și ia o zi de concediu sau, acolo unde locul de muncă le permite, să încerce să lucreze de acasă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se implică în activități legate de sfera politică, socială, religioasă, culturală, activități care pot aduce cu sine conflicte de interese și critici la adresa nativilor. Nu sunt excluse acuzele și judecățile primitive, impulsive, iar nativii pot simți că au de înfruntat prietenii care altădată păreau că le împărtășesc principiile. Situații tensionate se anunță și în cuplu, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acestora mai multă implicare în activitățile de familie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au senzația că cineva vrea să-i păcălească, să-i mintă, să-i înșele, și aspectul se conturează cu atât mai puternic cu cât nativii demarează acțiuni care au legătură cu o sumă de bani, cu un bun material sau un transfer de responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să nu-și ia angajamente dacă simt că nu le pot face față și să nu semneze acolo unde nu sunt pe deplin convinși.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, nativii se vor simți cuprinși de entuziasm în finalizarea unor sarcini personale, vor avea de partea lor intuiția și se vor folosi de diplomație pentru a-și atinge scopurile. Nu este exclus să caute idealul în tot ceea ce-i înconjoară și astfel să edscopere noi bariere. Sunt mult mai ageri la tot ce se întâmplă în familie, mai săritori și mai dornici să-i vadă pe ceilalți împăcați și liniștiți. Ocazie bună de a rezolva niște conflicte mai vechi cu partenerul de cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Săgetător nu se crează un context astral benefic vânzărilor, cumpărărilor, închirierilor și, la modul general, investițiilor importante. Este posibil să fie înșelați, păcăliți, fraudați, iar banii folosiți acum să fie, de fapt, pierduți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi avertizează pe nativi asupra unor posibile pagube financiare și le cere să nu aibă încredere în propunerile venite.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2018

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn care sunt preocupați în această perioadă de semnarea unor contracte, de obținerea unor moșteniri sau se află într-un proces cu cineva, trebuie să fie foarte atenți și cu luare aminte la ceea ce se petrece în jurul lor deoarece rezultatele pot fi de-a dreptul nemulțumitoare. Mai corect spus, vor avea parte de obstacole, amânări și tegiversări la aceste capitole.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  20 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Vărsător se crează un context astral mai puțin favorabil stării de sănătate. Nativii pot avea parte de indigestii, dureri de stomac, stări de greață, iar cei cu afecțiuni osoase pot resimți un ușor disconfort și inflexibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la alimentație și să nu facă efort fizic, inclusiv să fie atenți la sala de sport. Risc de accidentări ușoare la membrele inferioare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești nu trebuie să se avânte astăzi în afirmații, nu trebuie să facă promisiuni, declarații sau să se implice în dialoguri care nu-i privesc pentru a-și spune punctul de vedere. Nu este momentul deciziilor importante și nici al faptelor mărețe, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să fie mai reținuți la capitolul comunicare și să se retragă din discuțiile care degenerează.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă nu aveţi autovehiculele echipate corespunzător
Ninge pe Transalpina! Apel al drumarilor către şoferi: Nu vă deplasaţi în zonele montane dacă...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...