Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018. Scorpionii se confruntă cu legea

Publicat: 20/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de toată susținerea astrală pentru a rezolva o problemă mai veche legată de acte, de aplicarea legii.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec ar putea primi vești din străinătate, fie de la persoane, fie de la instituții. Sunt favorizați nativii care au aplicat pentru un loc de muncă sau o bursă în afara țării, dar și cei care au aplicat pentru vize sau trebuie să obțină aprobări de peste granițe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate favoriza unele momente de impas, iar nativii își pot schimba radical părerea despre o anume persoană sau situație.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de multă acțiune în zona partenerială. În relația de cuplu pot interveni sentimente de frustrare, egoism și posesivitate, care să dea naștere conflictelor, iar în relațiile profesionale, nativii se pot aștepta la critici, bârfe, invidie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie foarte atenți la colaboratori și asociați care, dintr-un motiv sau altul, pot ataca poziția, statutul, funcția nativilor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să semneze niște acte, acorduri, contracte și sfatul nostru este să o facă cât mai curând. Nativii maturi pot aduce în discuție posibilitatea divorțului, însă, în funcție de context, poate fi vorba și despre o căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra stării de sănătate, care poate fi ușor delicată. Atenție la viroze, răceli și dereglări hormonale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac care-și caută un loc de muncă pot avea ocazia de a primi oferte bune și chiar de a se angaja. Nativii pot avea parte de dialoguri constructive cu superiorii menite să reglementeze o situație legată de acte, salariu, responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a-și demonstra capacitățile intelectuale și abilitățile profesionale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu care-și doresc o schimbare a stilului de viață pot începe acum un program de antrenamente și se pot dedica mai mult activităților sportive. Nu este exclus ca nativii să participe la competiții și concursuri de acest gen. Pe de altă parte, contextul astrologic este favorabil consolidării relației de cuplu, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia să lămurească o problemă sentimentală și să petreacă mai mult timp cu partenerul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de locuință. În unele cazuri poate fi vorba de o renovare, reamenajare, însă, în funcție de configurația personală, nu este exclusă nici posibilitatea ca în urma unui proces, partaj, nativii să intre în posesia unui bun imobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de a purta discuții sincere, constructive și profitabile cu membrii familiei. Nativii pot convinge și pot obține beneficii de la rude.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță ar putea fi nevoiți să facă niște deplasări în interes de serviciu. Unora dintre nativi nu le va face nicio plăcere pentru că vor fi nevoiți să-ți anuleze niște planuri, în schimb alții vor profita din plin de călătorie pentru a îmbina utilul cu plăcutul și a se distra. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie prudenți la drum și să nu se aventureze în experiențe noi cu grad ridicat de risc.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se zbat să lămurească o problemă fiscală, legată de acte, partaje, documente oficale, contracte. Nu este exclus să apară probleme cu legea sau cu instituțiile statutului, însă contextul astral care se formează acum (și care se va mai repeta abia peste 12 ani) le oferă ocazia să rezolve neînțelegerile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu fie îndărătnici și să se concentreze pe obținerea rezultatelor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de niște evenimente ieșite din comun, de niște experiențe memorabile, nemaîntâlnite până acum și care nu vor mai avea șansa să se repete decât peste 12 ani. Nativii vor fi plăcut surprinși, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să profite din plin de această secvență pentru a-și îmbunătăți viața. Sectorul pe care se va forma va depinde de la nativ la nativ, în funcție de ora nașterii și, implicit, de ascendent.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor trăi episoade de deja-vu și de telapatie cu cei din jur. Contextul astrologic care se formează acum (și care se va mai repeta peste 12 ani) le oferă ocazia să vadă lumea cu alți ochi, și la propriu și al figurat, aspect care nu exclude viziunile și premonițiile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu se teamă, dar nici să nu ia în glumă ajutorul venit din Univers.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de ajutorul unui prieten sau al unei persoane cu influență, cu statut în soluționarea unei probleme de natură juridică (nu obligatoriu). Nativii, deși tind să fie indiferenți în primă fază, sunt sfătuiți să se lase ajutați. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce detașare emoțională față de problemele cu care s-au confruntat până acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să facă un salt măreț în carieră și sunt sfătuiți să fie atenți la tot ce se petrece în jurul lor și să acționeze atunci când simt că este momentul oportun. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă inițiativă, curaj și să fie determinați în atingerea scopului profesional, mai ales că acest aspect se va mai repeta abia peste 12 ani.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 17 – 23 DECEMBRIE 2018. RACII POT ÎNCEPE O RELAȚIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Citește și...