Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 august 2018. Capricornii retrăiesc o experiență din trecut

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 august 2018. Capricornii retrăiesc o experiență din trecut

De: Cancan 21/08/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 august 2018. Capricornii retrăiesc o experiență din trecut
Horoscopul zilnic pentru 22 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn retrăiesc o experiență din trecut care le poate aduce suferință.

Horoscopul zilei de 22 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn retrăiesc o experiență din trecut care le poate aduce suferință.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor întâmpina astăzi niște blocaje la locul de muncă. Nativii fie își vor îndeplini cu greu sarcinile, fie vor comunica anevoios cu superiorii, fapt ce le poate aduce o stare de disconfort general și gânduri de a-și schimba locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere acestora să dea dovadă de mai multă ambiție și să nu lase dialogurile să degenereze în conflicte. (Citește și Horoscop saptamanal 20 – 26 august 2018)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă astăzi de o gândire rigidă și idei fixe. Cu greu le poate intra cineva în grație și nu vor fi foarte deschiși către dialog. De asemenea, nu este momentul sa li se facă noi propuneri, deoarece nativii nu vor vedea oportunități în nimic din ceea ce-i înconjoară. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să nu ia decizii profesionale de lungă durată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o nemulțumire financiară și este posibil ca o persoană apropiată să fie responsabilă de acest aspect. Nativii nu vor putea intra în posesia unei sume de bani, fapt ce le poate da peste cap niște planuri, le poate amâna niște plăți urgente. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să nu se lanseze ăn acuze și reproșuri, ci să aibă răbdare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Rac au parte de neînțelegeri în relația de cuplu, iar acest aspect va conduce la distanțare, la înstrăinare și la refuzul comunicării. Nativii nu au încredere, nu se simt siguri pe sentimentele partenerului și aleg să se izoleze, făcând situația și mai dificil de abordat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora să fie mai cooperanți și chiar dacă nu au de gând să cedeze, cel puțin să asculte și să dea dovadă de interes.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Leu se crează un context astral defavorabil stării de sănătate. Nativii se pot confrunta cu o afecțiune mai veche, posibil legată de sistemul osos, și pot avea dureri care să-i împiedice să-și desfășoare activitățile zilnice. Nu sunt excluse traumatismele și luxațiile, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să caute repaosul și să evite activitățile cu grad crescut de periculozitate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară refuză socializarea astăzi și caută să stea liniștiți, să-și asculte gândurile și să pună în balanță faptele și sentimentele. Nu vor lua decizii, însă vor resimți starea ca un disconfort general ce-i va determina să refuze ieșirile în oraș și chiar dialogul cu membrii familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să se odihnească mai mult și să rămână ancorați în problemele cotidiene.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță se pot confrunta cu probleme ce vizează niște acte, niște procese, de pe urma cărora nativii ar trebui să primească o sumă de bani. Nu este momentul semnărilor și încheierilor, iar aceștia trebuie să aibă răbdare. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Balanță aduce niște nereguli, neconcordanțe, întârzieri care au legătură cu locuința și cu sarcinile casnice.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot întâmpina unele blocaje în primirea unor informații necesare pentru desfășurarea activității la locul de muncă. Este posibil ca cineva rău intenționat să facă tot posibilul pentru a da alt sens unei discuții. Nu sunt excluse bârfele și criticile, în majoritatea cazurilor, nefondate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să fie foarte atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor și să încerce să nu lase loc de interpretări în dialoguri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător își fac griji cu privire la o sumă de bani care întârzie să apară. Situația financiară este una echilibrată, însă niște planuri pot fi amânate din această cauză, fapt ce-i va indispune pe nativi care pot deveni agresivi în exprimare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să verifice toate actele și termenele de plată și să se asigure că sunt îndreptățiți să se revolte.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi puși față în față cu un context de viață mai vechi care cere reeditare și care poate aduce suferință, în unele cazuri fiind vorba de suferință karmică. Cu Luna în tranzit prin semnul lor, nativii vor deveni mai sensibili, se pot confrunta cu tristeți interioare și starea generală va fi una de dezinteres, de plictiseală față de tot ceea ce-i înconjoară. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere acestora mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător vor trece de la o stare la alta, atât la locul de muncă, cât și în relațiile cu membrii familiei. Nativii pot avea replici acide ca mai apoi să zâmbească și pot lua o decizie pe care ulterior să o infirme. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere acestora să evite implicarea în sarcini de amploare, cu atât mai mult cu cât trebuie să intre în contact cu persoane noi, total necunoscute.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 august 2018

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea detașa de o relație de prietenie ca urmare a unei dezamăgiri. Nativii vor evita explicațiile comportamentului lor distant și se vor eschiva de la dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține intuiția acestora în aceste situații și-i sfătuiește să nu ofere a doua șansă decât dacă simt că persoana care i-a dezamăgit nu a făcut-o intenționat sau ca urmare a unui orgoliu exacerbat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice