Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 februarie 2019. Berbecii discută despre căsătorie

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 februarie 2019. Berbecii discută despre căsătorie

De: Cancan 21/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 februarie 2019. Berbecii discută despre căsătorie
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 februarie 2019. Berbecii discută despre căsătorie

Horoscopul zilei de 22 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de discuții legate de căsătorie și oficializarea unei relații.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec care se află în relații solide și de lungă durată pot avea ocazia de a aduce în discuție căsătoria, iar unii nativi chiar pot începe să-și facă planuri de nuntă. Este un moment favorabil semnării parteneriatelor și în zona profesională, prin urmare sunt sfătuiți să fie atenți la negocieri și să dea dovadă de diplomație. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec vine cu vești bune și pentru cei care sunt la început de relație și care pot avea acum ocazia să se echilibreze cu partenerul, să se cunoască mai bine.

Citește și: Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie 2019. Balanțele își întâlnesc marea iubire

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de controverse cu colegii de muncă. Nativii își pot impune punctul de vedere cu prea multă hotărâre și acest aspect poate deranja. În plus, faptul că sunt plini de energie le accentuează tendința de a fi impulsivi și a reacționa necontrolat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie mai calmi și să caute să reechilibreze situația prin dialog. Sfatul nostru este să destindă atmosfera prin glume bune. Vor fi apreciate de colegi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni devin mult mai înțelegători cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Nativii au ocazia să lămurească niște neînțelegeri mai vechi și chiar să petreacă momente plăcute împreună, să se apropie mai mult de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să se pună în evidență în zona artistică și de creație, mai ales dacă este vorba de modă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac reușesc prin dialog calm și înțelegere să dizolve un conflict mai vechi cu membrii familiei. În unele cazuri, pot interveni și pot aplana o ceartă între părinți. Moment bun de reechilibrare energetică. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a face o reamenajare în locuință. Vor fi apreciați pentru bunul gust și viziunea artistică de care vor da dovadă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu se vor dedica distracției și petrecerii timpului într-un mod plăcut. Nativii vor fi foarte comunicativi și sociabili și vor avea ocazia să iasă la evenimente cultural-artistice și să-și facă noi cunoștințe. De asemenea, vor fi mult mai atrași de activitățile intelectuale decât de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să plece într-o minivacanță.

Citește și: Horoscop săptămânal 18 – 24 februarie 2019. Leii au parte de câștiguri financiare

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea ocazia să semneze niște contracte avantajoase care să le reechilibreze veniturile. Este un moment foarte bun pentru negocieri și sunt sfătuiți să se mențină pe poziții pentru a obține ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie atenți la termenii contractuali, la persoanele cu care se asociază și să nu meargă doar pe încredere sau doar pe înțelegeri verbale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Balanță sunt mult mai echilibrați și diplomați în toate acțiunile pe care le întreprind. Nativii se simt bine, sunt veseli și nu este exclus să aibă tendința de a-și schimba look-ul sau stilul vestimentar. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să iasă la evenimente, să se distreze, să socializeze mai mult și să se facă remarcați în societate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion nu se simt chiar în apele lor. Nativii tind să se retragă din agitația cotidiană și să mediteze mai mult la propria lor viață, la propriile lor alegeri și decizii și astfel să încerce o reechilibrare emoțională. Moment bun pentru a reintra în armonie cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să încerce să se împace cu anumite gânduri și idei și săa cotde mai mult interes stării de sănătate și stilului de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia astăzi să fie mai înțelegători și mai toleranți cu cei din jur, iar înțelepciunea de care vor da dovadă îi poate ajuta să restabilească o relație de prietenie pe care o credeau pierdută. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă șansa de a lămuri o neînțelegere cu persoana iubită. Este posibil să facă un plan de călătorie alături de grupul de prieteni.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn traversează o etapă bună din punct de vedere profesional. Nativii își pot reechilibra și rearmoniza relația cu colegii de muncă, colaboratorii și asociații și, în plus, este un moment favorabil semnării de contracte și parteneriate avantajoase. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate oferi ocazia de a merge la o petrecere, la un eveniment și astfel să iasă în evidență și să se facă remarcați din punct de vedere profesional.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător trec printr-o etapă în care încearcă să se înțeleagă mai mult pe ei înșiși și alegerile pe care le-au făcut de-a lungul timpului. Unii nativi se pot decide să plece într-o  călătorie spirituală, în locuri dragi, care-i reprezintă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate trezi interesul vizavi de un curs de dezvoltare personală, în cazuri mai rare chiar de perfecționare profesională.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor încerca din răsputeri să ajungă la un numitor comun cu partenerul de viață în ceea ce privește o temă financiară, posibil legată de cheltuieli și de banii deținuți la comun, și astfel să reaștearnă armonia și echilibrul în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține semnarea unui contract avantajos cu un partener de afaceri, cu o firmă, insituție, care le poate îmbunătăți pe viitor veniturile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și superbă, el e divorțat și are doi copii aproape majori
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...