Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019. Racii sunt hipersensibili

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019. Racii sunt hipersensibili

De: Alexandru C. 23/12/2019 | 09:18
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019. Racii sunt hipersensibili
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019. Racii sunt hipersensibili

Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac pot deveni foarte sensibili și emoționali.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec tind să fie neîncrezători, suspicioși cu cei din jur și cu greu se poate ajunge la un acord cu aceștia. Nativii vor manifesta această atitudine în mod deosebit dacă este vorba de bani și avantaje materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite să se avânte în investiții financiare riscante și să evite acțiunile care promit câștiguri rapide.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Taur, ziua de azi poate aduce tensiuni în cuplu, discuții cu partenerul de viață mai puțin plăcute, iar nativii vor tinde să-și exprime emoțiile într-un mod mai agresiv sau mai profund, de la caz la caz. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce acestora rezolvarea unui proces juridic sau ocazia de a semna un parteneriat profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se pot confrunta cu situații care implică o incorectitudine. Posibil ca un șef sau colegii de muncă să nu fie corecți cu ei. Nativii pot fi nemulțumiți de sarcinile primite sau de atitudinea de superioritate a celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să riposteze dacă li se pare că sunt nedreptățiți sau abuzați profesional.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Este o zi favorabilă pentru activitățile creative și artistice, iar cei născuți în zodia Rac își pot manifesta cu ușurință, dar și cu intensitate sentimentele și trăirile interioare. Nativii por fi hipersensibili și pot avea parte de emoții puternice. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează declarațiile de dragoste și întâlnirile romantice.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de azi poate aduce discuții enervante, obositoare, stresante cu membrii familiei. Dialogul poate fi marcat de emoții, stări afective intense și dacă nu sunt canalizate constructiv, aceste energii pot aduce conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se dedice activităților casnice și gospodărești. Poate fi o metodă bună pentru a se detensiona.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Se întrevăd nemulțumiri legate de o călătorie sau chiar probleme apărute în timpul unei deplasări legate de acte, legislație, iar cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să respecte legea și restricțiile de trafic pentru a nu se alege cu amenzi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot fi păcăliți de persoane mai puțin apropiate, dar cu care au un impact important în viața nativilor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se confruntă cu neplăceri financiare. Posibil ca nativii să primească somații, să fie nevoiți să facă niște plăniți urgente care nu erau planificate, motiv pentru care, cel puțin în prima parte a zilei, sunt sfătuiți să evite cheltuielile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce tensiuni financiare inclusiv în familie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de o receptivitate foarte mare și o intuiție foarte bună. Nativii sunt șarmanți, cuceritori, magnetici pentru cei din jur și pot flirta cu ușurință. Totodată, în cuplu pot apărea tensiuni ca urmare a unei mânii manifestate necontrolat. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și asculte premonițiile, să-și asculte vocea interioară dacă au de luat o decizie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Se întrevăd posibile tulburări și probleme de sănătate, iar cei născuți în zodia Săgetător pot avea o stare de spirit mai puțin favorabilă comunicării. Nu va fi vorba de ceva grav, însă, fără îndoială, va fi nevoie de odihnă și detașare față de toți factorii de stres. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de evenimente care să-i impacteze la nivel psihic.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de trăiri mai puțin plăcute vizavi de un prieten sau care au legătură cu un plan de grup ce nu pare a funcționa conform cu ceea ce s-a stabilit inițial. Nativii pot avea motive de îngrijorare, îndoială, nesiguranță, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția, însă să evite, cel puțin în prima parte a zilei, să ia decizii radicale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Va fi foarte greu pentru cei născuți în zodia Vărsător să-și controleze autoritatea în prima parte a zilei, iar prin impunerea puterii pe care o au pot crea dezechilibre la locul de muncă sau într-un proiect personal, profesional pe care-l au în desfășurare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot fi discreditați în fața șefilor sau în fața unei persoane care reprezintă o autoritate în fața lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

O zi de întoarcere la credință și spiritualitate se conturează pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii vor fi foarte sensibili la tot ce ține de lumea ezoterică, nevăzută și vor simți nevoia să se dedice rugăziunii sau, de la caz la caz, cunoașterii, filozofiei, culturii, artei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu-și facă iluzii și să nu aibă așteptări prea mari de la cei din jur.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...