Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 februarie 2019. Leii se dedică activităților casnice

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 februarie 2019. Leii se dedică activităților casnice

De: Cancan 22/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 februarie 2019. Leii se dedică activităților casnice
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 februarie 2019. Leii se dedică activităților casnice

Horoscopul zilei de 23 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu se vor dedica mai mult membrilor familiei și activităților casnice.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a ieși în evidență, de a se pune mai mult în valoare și chiar de a fi ușor excentrici și impulsivi. Unii nativi își doresc să socializeze mai mult și să iasă la evenimente, chiar să reia legătura cu niște prieteni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poatea duce discuții cu partenerul pe teme financiare. Nativii pot face calcule și stabili un buget pentru o călătorie, pentru un curs.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de zona financiară. Nativii fac niște calcule, achită niște datorii și reușesc să pună un ban deoparte, cu toate că nu va fi vorba de o sumă foarte mare. În cea de-a doua parte a zilei sunt mai înclinați către partener și aleg să petreacă timpul împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o invitație în oraș și ocazia de a petrece timpul într-un mod distractiv.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019. BALANȚELE ÎȘI ÎNTÂLNESC MAREA IUBIRE

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi ușor irsacibili, acizi în dialog și au tendința de a intra în controverse cu cei din jur. Nativii își arată nemulțumirile pe față, fără menajamente și ocolișiri, și spun lucrurilor pe nume fără să le pese că pot răni. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și îndrepte atenția către sănătate și stil de viață, capitole la care pot aduce îmbunătățiri. Zi bună pentru a face programări la medic.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să iasă din casă, să se plimbe, să facă cumpărături și să-și îndeplinească mici extravaganțe și plăceri nevinovate. Tendința de a cheltui peste limita bugetului va fi mare și la final de zi se pot autocritica pentru unele imprudențe. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul, însă lucrurile vor tinde să evolueze către aventură și mai puțin către relație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu petrec prima parte a zilei în mijlocul celor dragi, discutând probleme comune și relaxându-se. Nativii pot primi unele sfaturi incomode de la membrii familiei, însă nu vor intra în dispute, ci mai degrabă le vor aproba cu indiferență. Unii nativi se dedică mai mult activităților casnice. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să meargă la un eveniment în familie, o zi de naștere, o reuniune sau să organizeze o cină acasă.

Citește și: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară devin mai comunicativi decât de obicei, însă dacă în prima zi tendința va fi de flirt, în a doua parte a zilei vor deveni mai irascibili și mai acizi în dialog. Atenție la un dialog pe care-l pot avea cu copiii sau cu partenerul de viață pe tema creșterii și educației celor mici. Aici lucrurile pot să degenereze, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie mai indulgenți și mai înțelegători.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță apelează la ajutorul prietenilor pentru a rezolva o problemă sau pentru a ieși dintr-un impas. Nativii pot cere un împrumut sau se pot folosi de un avantaj material al unei terțe persoane pentru a duce la final un plan avut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni cheltuitori, mai ales seara, dacă aleg să iasă în oraș, la o petrecere, la un eveniment.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot face niște eforturi pentru a intra în grațiile unei persoane dragi. Pot fi mai cuceritori decât de obicei și vor flirta cu ușurință, însă mai mult pentru a-și testa puterea de seducție decât pentru a obține ceva. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să caute romantismul în relația de cuplu și să-și dedice mai mult timp pentru îmbunătățirea relației cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi frământați de unele gânduri și pot căuta abordări noi ale unei situații. În unele cazuri, nativii se retrag pentru a face o analiză a vieții sentimentale. Nu este exclus să dea un ultimatum persoanei iubite sau chiar ei să primească un termen limită pentru a face ceva, o schimbare, o alegere. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra stării de sănătate care poate deveni fragilă și îi sfătuiește să abordeze cu calm problemele din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de întâlniri și dialoguri cu persoane din trecut, unele revenite pe neașteptate în viața nativilor. Dacă vor dori să clarifice o situație, sunt sfătuiți să fie calmi și înțelegători pentru a evita conflictele. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate oferi ocazia de a petrece mai mult timp cu prietenii și chiar de a-și face noi cunoștințe. Seara pot ieși la un eveniment în oraș și socializarea va fi la cote înalte.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a controla tot în jurul lor și pot primi mustrări de la cei apropiați care se pot simți sufocați de prea multă atenție primită. Către seara pot afla unele vești destabilizatoare legate de sectorul profesional și pot fi nemulțumiți de o traiectorie a unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să asculte mai mult sfaturile celor dragi pentru că acești, cu siguranță, nu le vor răul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a apela la economii pentru a-și satisface niște pofte de moment. În unele cazuri, nativii vor cheltui bani pentru a pleca într-o minivacanță sau, cel puțin, într-o plimbare la rude, în afara orașului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dialoguri interesante pe teme spirituale și religioase. Unii nativi pot primi niște răspunsuri și pot pune la îndoială o credință mai veche.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...