Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 februarie 2020. Lună Nouă în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 februarie 2020. Lună Nouă în zodia Pești

De: Cristian Blanuta 22/02/2020 | 20:33
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 februarie 2020. Lună Nouă în zodia Pești

Horoscopul zilei de 23 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Luna Nouă este un moment al noilor începuturi, un moment care deschide uși și ne susține să acționăm, să mergem înainte pe un nou drum, să evoluăm. Fiind vorba de o Lună Nouă în zodia Pești, sub auspiciile planetei Mercur care retrogradează în zodia Pești, va fi vorba de un început care are legătură cu… trecutul. Astfel, în această perioadă de reanaliză și reevaluare a sinelui interior, a credinței în noi, în ceilalți și în Divinitate, vom avea ocazia să ne vindecăm și să ne înălțăm spiritual doar dacă lăsăm în spate fricile, obsesiile, traumele, inhibițiile, vinovățiile și dizolvăm blocajele. Întreabă-te ce te ține pe loc să faci ceva pentru că acel ceva care te ține pe loc va trebui acum purificat, vindecat și dizolvat.

Luna Nouă este momentul în care Luna și Soarele își unesc forțele, Luna vorbește despre universul interior, despre emoțiile și trăirile noastre profunde, în timp ce Soarele vorbește despre personalitatea noastră, este energia vitală. Ei bine, această Lună Nouă din Pești ne cere să ne redescoperim și exploatăm potențialul creativ, să ne redescoperim aura și scânteia divină din noi.  Este un moment în care intuiția trebuie ascultată, trebuie să ne lăsăm ghidați cu încredere de  vocea noastră interioară.

Luna Nouă din Pești se petrece pe ascendent Fecioară, prin urmare este activată axa creștinității, a credinței, a iubirii cristice, aspect care ne determină să ne găsim mântuirea, deci vindecarea atât psihică, emoțională, cât și fizică. Luna nouă se petrece pe casa relațiilor, a parteneriatelor, deci la modul general va fi vorba de noi începuturi în modul în care ne raportăm la ceilalți. Este un moment de iertare a trecutului, a foștilor parteneri, de viață sau afaceri, care considerăm că ne-au greșit. Pe de altă parte, această Lună Nouă din Pești va fi o ușă deschisă către atingerea țelurilor și aspirațiilor, ne apropie cu un pas de realizarea proiectelor majore pe care ni le-am setat, dat fiind că face aspecte foarte bune cu planeta acțiunii și a determinării, Marte, care a intrat în zodia Capricorn. De asemenea, face aspecte foarte bune și cu Uranus, planeta adevărului și a surprizelor, iar acest aspect ne aduce eliberare, independență emoțională, desprindere și nevoie de mai multă libertate în acțiunile noastre.

Fecioara, zodia de ascendent a acestui moment de Lună Nouă în Pești, vorbește despre sănătate și muncă, și astfel va trebui să muncim mai mult cu noi înșine pentru a ne vindeca. Este o Lună Nouă cu influență transformatoare, regeneratoare, care ne îndeamnă să ne lăsăm în spate fricile, frica de a pierde un partener, o colaborare, de a pierde o finanțare, o moștenire, o sumă de bani sau un loc de muncă. Trebuie să ne racordăm la vibrațiile noastre cele mai înalte, dar rămânând practici, cu picioarele ancorate în pământ.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Berbec această Lună Nouă vine cu posibilitatea vindecării trecutului, a unei karme, cu posibilitatea de a se ierta pe ei înșiși pentru niște acțiuni trecute. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă atenție acordată sănătății, corpului lor fizic, îngrijirii personale. Noi începuturi pot lua startul în ceea ce privește locul de muncă, nu neapărat că vor schimba jobul, cât vor reevalua sarcinile, activitățile și programul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi poate pune față în față cu un partener din trecut cu care mai au ceva de rezolvat, de vindecat.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de noi începuturi în relațiile de prietenie, dar și de iubire. Pentru nativi se poate schimba modul în care se raportează la persoana iubită, pot analiza dacă au un viitor comun, dacă se simt reprezentați cu adevărat de cel ce le este alături. Se mai simt bine în anturajul în care se află? Totodată, este un moment să se apropie mai mult de niște aspirații profesionale mărețe, să se dedice trup și suflet unui proiect de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a face o schimbare de imagine. Se poate să nu le mai pese de cum sunt priviți de ceilalți și să fie mai mult pe cont propriu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

A venit momentul ca cei născuți în zodia Gemeni să se ierte pentru o decizie radicală pe care au luat-o cândva, în trecut, posibil legată de carieră. Nativii au șansa să se înțeleagă și astfel să-și reconstruiască un nou traseu profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie atenți la obiectivele pe care și le setează, să fie realiste, baxzate pe propriile lor puteri, pentru că Mercur, guvernatorul lor, se află în mișcare retrogradă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Cei născuți în zodia Rac au ocazia odată cu această Lună Nouă să găsească noi căi de a se apropia de Divinitate. Nativii se pot raporta într-un mod nou la credință, pot descoperi noi filozofii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a reevalua, de a se raporta dintr-un alt unchi cu privire la un proiect pe care-l au cu străinătatea sau vizavi de o persoană de altă naționalitate, poate fi vorba chiar de un partener. Nu vor accepta să li se impună credințe sau atitudini.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de transformări puternice la această Lună Nouă din Pești. Cel mai probabil va fi vorba de transformări interioare, legate de propria lor sexualitate, dar și de trecutul lor. A venit momentul să lase în urmă fricile și obsesiile, depresiile, psihozele și să găsească noi căi de a se valorifica. Cei care au avut probleme de sănătate în ultima perioadă trebuie să dezvolte o viziune spirituală asupra vieții pentru că doar așa vor obține vindecarea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și revizuiască modul în care se raportează la câștigurile financiare. Este importantă suma de bani primită sau modul în care au obținut-o?

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Luna Nouă din Pești va activa sectorul parteneriatelor, iar cei născuți în zodia Fecioară și-ar putea reconfigura modul în care se raportează la ceilalți, la partenerul de viață sau la partenerii de afaceri. Poate fi vorba de noi începuturi în relații, chiar de noi relații, noi proiecte, noi colaborări, însă pentru asta va fi nevoie ca nativii să aibă mai multă încredere în ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a se vindeca sau de a contribui, printr-o vorbă, prin meseria lor, la vindecarea altora.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Balanță, Luna Nouă din Pești va aduce un interes aparte pentru vindecarea fizică, dar și emoțională și psohică. Mulți nativi vor fi atrași de medicina alternativă, de diferite terapii cu ajutorul cărora să reușească să-și îmbunătățească stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și reorganizeze programul, inclusiv să-și reanalizeze sarcinile și responsabilitățile și modul în care se raportează la locul de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion simt nevoia să iubească, să se facă iubiți, să-și redescopere niște hobby-uri, să reînvie niște activități care să le aducă mai multă pasiune în viață. Posibil ca nativii să facă tot ce le stă în putință pentru a-și consolida o poveste de iubire sau pentru a începe o nouă poveste. Pentru cei care sunt părinți este o perioadă bună să se reapropie de copii, să-i înșeleagă altfel, să privească situația din alt unghi, să se pună în postura lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce dorința de libertate în tot ceea ce fac, le aduce puterea de a se detașa de stres.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de noi începuturi în relațiile de familie. Nativii pot reuși să ierte ceva din copilărie, să vindece o relație traumatizantă cu unul din părinți, să se împace cu cineva drag. Totodată, este un moment bun pentru a schimba o atitudine pe care o au față de casă, de ideea de cămin, de locuința în sine, de fapt, de locul unde domiciliază. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a rememora o situație care i-a marcat și amprentat în trecut și astfel să o conștientizeze și să o vindece.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn sunt stimulați de această Lună Nouă în Pești să-și reanalizeze modul în care comunică și interacționează cu cei din jur. A venit momentul să-și schimbe perspectivele, dar și unele credințe pe care le-au avut în trecut despre o anumită situație, despre o anumită persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o gândire filozofică, spirituală.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această Lună Nouă în sectorul financiar. Nativii pot descoperi noi modalități de a face bani, pot descoperi cum să-și dezvolte anumite haruri cu care au fost înzestrați pentru a se pune în valoare și a câștiga ceva de pe urma acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce multe idei, multe gânduri despre cum să-și dezvolte niște abilități pentr a-și îmbunătăți situația, inclusiv cea financiară.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești trebuie să profite de această Lună Nouă care se produce în semnul lor pentru a se vindeca, pentru a se ierta pe ei înșiși și pe cei din jur. Nativii nu trebuie să se mai blameze, să se mai învinovățească pentru acțiunile trecute, ci trebuie să se accepte așa cum sunt. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să treacă printr-o autoanaliză puternică în urma căreia să pornească pe o nouă direcție de viață. Poate fi vorba și de o nouă etapă în relația de iubire.

Tags:
Parteneri
Au scăpat absolut complet de COVID! Localitatea din România unde au ridicat deja restricțiile
Au scăpat absolut complet de COVID! Localitatea din România unde au ridicat deja restricțiile
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Anunțul momentului: „Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”
Anunțul momentului: „Nu este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
ULTIMA ORĂ: iarna face ravagii în România! Ninsorile au pus stăpânire pe drumuri, autoritățile sunt în alertă
ULTIMA ORĂ: iarna face ravagii în România! Ninsorile au pus stăpânire pe drumuri, autoritățile sunt...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Clotilde Armand: Cât timp sunt primar, cetățenii să își plătească  gunoiul
Clotilde Armand: Cât timp sunt primar, cetățenii să își plătească gunoiul
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Asta va fi Noua Ordine Mondială: S-a aflat planul marilor puteri ale lumii (SURSE)
Asta va fi Noua Ordine Mondială: S-a aflat planul marilor puteri ale lumii (SURSE)
Tensiuni majore între Moldova și Rusia. Maia Sandu a pus piciorul în prag
Tensiuni majore între Moldova și Rusia. Maia Sandu a pus piciorul în prag
'Al doilea val' a fost falsificat - Fostul șef de la Pfizer face dezvăluiri din culise
'Al doilea val' a fost falsificat - Fostul șef de la Pfizer face dezvăluiri din...
Cum vrea Pepe să o PEDEPSEASCĂ pe Raluca Pastramă pentru că l-a înșelat. Mutare BOMBĂ după divorț
Cum vrea Pepe să o PEDEPSEASCĂ pe Raluca Pastramă pentru că l-a înșelat. Mutare BOMBĂ...
VIDEO Prăbuşirea spectaculoasă a unui meteorit, care a luminat cerul
VIDEO Prăbuşirea spectaculoasă a unui meteorit, care a luminat cerul
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Parada 1 decembrie 2020. Cum va fi ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf
Parada 1 decembrie 2020. Cum va fi ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de...
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Nimeni n-a înțeles ce s-a întamplat! Jurnalista care a intrat în panică din senin și a dispărut din cadru. Ultimele sale cuvinte
Nimeni n-a înțeles ce s-a întamplat! Jurnalista care a intrat în panică din senin și...
Ce se întâmplă în
Ce se întâmplă în "Brigada plăcerii" a lui Kim Jong Un. Cele mai frumoase tinere,...
Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat cantareata
Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat...
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a schimbat toată viaţa, iar acum este responsabilă de dezvoltarea globală a unui produs folosit zilnic şi în România
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a...
EA este femeia pentru care Livian a părăsit-o pe Florentina! ȘOC
EA este femeia pentru care Livian a părăsit-o pe Florentina! ȘOC
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! Ce spun medicii de la Balș
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! Ce spun medicii de la Balș
Irinel Columbeanu, apariție șocantă la iUMOR după ce a rămas falit: 'Azi ești sus, mâine jos'
Irinel Columbeanu, apariție șocantă la iUMOR după ce a rămas falit: 'Azi ești sus, mâine...
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina un polițist iar acum încearcă să mușamalizeze totul
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Întreaga familie diagnosticată cu noul virus
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Întreaga familie diagnosticată cu noul...