Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 august 2018. Vărsătorii sunt activi și energici

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 august 2018. Vărsătorii sunt activi și energici

De: Cancan 23/08/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 august 2018. Vărsătorii sunt activi și energici
Horoscopul zilei de 24 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn

Horoscopul zilei de 24 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor da dovadă de energie și vor fi mult mai activi decât de obicei.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de niște discuții aprinse cu prietenii. Nativii își vor expune punctul de vedere cu agresivitate și nu vor accepta să fie criticați sau judecați. În unele cazuri, nativii vor respinge ideile sau soluțiile primite și vor prefera să se îndepărteze de context. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere acestora să asculte sfaturile prietenilor, chiar dacă nu le urmează. Nu se știe niciodată când vor avea nevoie de ele.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de vești din partea unor instituții ale statutului sau din partea unor autorități oficiale cu care în trecut nu au reușit să rezoneze. Este posibil să se rezolve niște situații legate de acte, de contracte, însă se cere și intervenția nativilor în context. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere acestora mai multă diplomație în relațiile cu oficialitățile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea tendința de a vorbi mai mult decât trebuie, iar faptul că spun lucrurilor pe nume într-un mod acid, le poate aduce critici și acuze din partea celorlalți. Cei dragi încearcă din răsputeri să le redea nativilor buna dispoziție, să le ofere ajutorul necondiționat, însă în majoritatea cazurilor, aceștia vor refuza apropierea. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să evite situațiile stresante care le pot afecta sănătatea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Rac apelează la soluții ciudate, neobișnuite pentru a face rost de o sumă de bani. În unele cazuri, nativii vor căuta să aducă diversitate în viața lor prin metode ieșite din comun, care pot implica și un oarecare grad de risc. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să nu se asocieze cu prietenii sau cunoștințele crezând că astfel își vor stabiliza situația financiară.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o zi stresantă în relația de cuplu, neînțelegerile apărute din senin, fără fond, vor trona, iar nativii nu vor fi dispuși să ajungă la un compromis. Este posibil ca stresul și programul încărcat de la locul de muncă să amprenteze le comportamentul, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să nu-și reverse nervii pe partenerul de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să aibă mai multă grijă în desfășurarea activităților zilnice, atât cele din gospodărie, cât și cele de la locul de muncă, deoarece există riscul accidentărilor, traumatismelor osoase. De asemenea, o atenție deosebită trebuie să o aibă persoanele care prezintă afecțiuni cardiovasculare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere nativilor să fie atenți cu banii sau bunurile materiale, existând riscul de a fi furați, păcăliți, în special dacă se află într-o călătorie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte cu membrii familiei, în special relația părinte-copil fiind afectată. Pe de altă parte, evenimentele și situațiile în care se regăsesc nativii astăzi pot amprenta negativ starea generală și pot strica buna dispoziție de care dau dovadă în prima parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să nu se avânte în promisiuni pe care nu le pot ține.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să fie atenți la ceea ce se petrece în jurul lor în sectorul profesional, deoarece pot depista niște oportunități care nu trebuie ratate. Atenție! Nu sunt ocazii oferite pe tava, ci trebuie speculate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion crează un context astral favorabil rezolvării unor situații mai vechi cărora până acum nativii nu le găseau soluții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi surprinși de niște evenimente petrecute astăzi sau anumite contexte iau o întorsătură absolut neașteptată. Nativii pot fi testați, pot fi puși la încercare, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să fie cumpătați și să-și păstreze calmul. În prima parte a zilei sunt posibile deplasări de ultim moment care nu suportă amânare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de surprize neplăcute legate de acte, de bani, de salariu. Pot interveni erori în documente, indiferent că este vorba de facturi, chitanțe, adeverințe și horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere acestora să verifice de mai multe ori detaliile înainte de a semna, de a plăti, de a valorifica un act.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cu Luna alături în sectorul personalității, cei născuți în zodia Vărsător pot deveni mai sensibili, mai emotivi, dar și mai energici, mai activi și mai motivați în a rezolva situațiile cu care se confruntă. O parte dintre nativi, însă, pot deveni mai agitați, mai vulcanici și mai stresați de context. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe aceștia să nu pună la suflet tot ceea ce aud și nici să nu pună în aplicare toate ideile care le trec prin cap.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 august 2018

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte astăzi de contexte agitate, de stări de neliniște care să-i împiedice să acționeze normal. Nu sunt excluse atacurile de panică și insomniile, iar stresul poate atinge cote alarmante dacă nu este administrat cum trebuie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să apeleze la tehnici de relaxare, la meditație, aromoterapie, masaj, și mai puțin la pastile de calmare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...