Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iunie 2018. Taurii au crize de gelozie

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iunie 2018. Taurii au crize de gelozie

De: Cancan 23/06/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iunie 2018. Taurii au crize de gelozie

Horoscopul zilei de 24 iunie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 iunie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 iunie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor trece prin stări de gelozie dusă la extrem.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Berbec renunță la ziua liberă și aleg să-și dedice timpul unui proiect care le poate rotunji veniturile. Sunt stresați pe parte financiară și caută soluții pentru a ieși din impas. Nu este exclus să aleagă o variantă radicală, ceea ce poate presupune schimbarea carierei sau chiar mutatul în alt oraș sau altă țară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi îndeamnă pe nativi să aibă răbdare, să nu se pripească în luarea deciziilor, cu atât mai mult cu cât în săptămâna ce urmează nu se vor crea contexte astrale favorabile schimbărilor radicale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor fi cuprinși de stări de gelozie astăzi și, chiar dacă nu sunt neapărat fondate, își vor supune partenerul unei investigații. Este foarte probabil ca întocmai nativii să se simtă vinovați, dar să aleagă această cale pentru a nu fi nevoiți să dea explicații. Horoscopul de azi pentru zodia Taur avertizează asupra unor posibile conflicte iscate pe baza dezvăluirii unor unor secrete, informații ascunse, care azi pot ieși la iveală.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se pot agita astăzi în legătură cu un eveniment, situație, care are legătură cu locul de muncă sau cu un proiect extra aflat în plină desfășurare. Stresul și oboseala își pot spune cuvântul, iar nativii vor simți că nu reușesc să facă față provocărilor apărute pe neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi îndeamnă pe nativi la relaxare și odihnă și abordarea situației cu calm.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Rac trec printr-o răfuială interioară și cauza este legată de partenerul de cuplu. Nativii nu simt acea compatibilitate emoțională de care au nevoie pentru a se reechilibra psihic și au tendința de a face reproșuri, de a scoate în evidență defectele celui de lângă, crezând că astfel le va fi mai ușor să treacă peste starea generală de nemulțumire cu care se confruntă de câteva zile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere răbdare și inteligență emoțională pentru a depăși această etapă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

O zi mai puțin favorabilă celor născuți în zodia Leu care se pot confrunta cu discuții în familie generate de un factor extern. Este posibil ca unii nativi să afle de o problemă a unei rude și vestea să-i întristeze peste măsură. Se vor simți neputincioși și acest aspect le va induce stări de anxietate. Horoscpul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor să fie stăpâni pe sine și pe situațiile cu care se pot confrunta azi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de dialoguri dure cu partenerul de cuplu, nu vor fi înțelegători și vor refuza să asculte și opinia celuilalt. Posibile crize de gelozie însoțite de reproșuri, dar și o impusivitate care nu neapărat în caracterizează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să nu fie imprudenți sau agresivi în comunicare și să nu aibă manifestări violente vizavi de partener.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Balanță trec printr-o etapă de frământări interioare legate de bani. Fie întâmpină obstacole în obținerea unei sume de bani, fie o datorie, un împrumut, se lasă așteptat, iar situația neclară îi demoralizează pe nativi, care sunt tentați să recurgă la metode mai puțin ortodoxe pentru a intra în posesia bunului care li se cuvine. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi îndeamnă pe nativi la calm și răbdare, deoarece acțiunile și cuvintele agresive spuse acum se pot întoarce împotriva lor mai târziu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Pentru cei născuți în zodia Scorpion se anunță o zi plină de provocări, obstacole și încercări, iar nativii vor simți o putere interioară deosebită, astfel încât, cu răbdare, vor reuși să le facă față. Este posibil ca inițial să se panicheze, să se sperie de context și să aibă tendința de a fugi, însă își vor recăpăta relativ ușor echilibrul. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să nu facă o dramă din propria experiență, ci să apeleze la demnitate și curaj.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi dezamăgiți azi ca urmare a anulării sau amânării unui plan, unui eveniment mult așteptat. Nu trebuie să se lase mânați de stări agresive și nici nu trebuie să insulte pe nimeni, ci trebuie să înțeleagă că nu întotdeauna totul se întâmplă după voia lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere nativilor să dea dovadă de înțelepciune și maturizare în manifestări și în dialog.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Capricorn să fie puși față în față cu o decizie mai veche pe care au luat-o și pe care acum, nu neapărat că o regretă, dar le aduce frustrări. Situația poate fi legată de un proiect sau o colaborare în care își puseseră speranțele și care acum fie se amână, fie se anulează. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor să abandoneze proiectele care le consumă prea multe resurse, indiferent că este vorba de resurse matetiale sau emoționale, energetice.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a da vina pe partener pentru o nereușită profesională, pentru un eșec. Deziluziile legate de carieră, pentru a nu-i frământa peste măsură, vor căuta să le pună în cârca altcuiva, și dacă nu este vorba de părinți, atunci partenerul este cel vizat. Se simt trași în jos de un context poate familial, poate financiar, poate chiar de o căsătorie pe care regretă că au făcut-o prea repede.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Pești manifestă azi o înclinație mai puternică către credință și religie, nu neapărat către instituția în sine. Chiar și nativii care se autodeclară atei, caută astăzi niște răspunsuri la întrebări existențiale și pot fi surprinși de o stare telepatică și intuitivă deosebită. Horosocopul de azi pentru zodia Pești îi îndeamnă pe nativii atrași de artă să se lase purtați de ispirație și să creeze fără a-și pune la îndoială abilitățile și fără să le pese de ceea ce vor spune alții.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele