Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 martie 2019. Taurii reaprind pasiunea în cuplu

Publicat: 24/03/2019 | 14:35
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 martie 2019. Taurii reaprind pasiunea în cuplu

Horoscopul zilei de 24 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur au ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot fi tentați să cheltuie peste măsură pentru îndeplinirea unor pofte, unor capricii. Unii nativi își pot cumpăra lucruri, obiecte de care ulterior să-și dea seama că nu au nevoie, în timp ce alții pot investi sume mari de bani în jocuri, în activități distractive. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să recupereze niște sume de bani, însă sunt sfătuiți să nu se împrumute și nici să nu apeleze la economii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur se pot simți abandonați, uitați, părăsiți de partener. Este posibil ca unele frustrări mai vechi de-ale nativilor să iasă la suprafață și să-i facă reproșuri persoanei iubite. Însă, Taurii mai norocoși, care au relații solide și de lungă durată, pot deveni mai cuceritori și pot reaprinde pasiunea în cuplu. Cei care au afaceri personale vor avea tendința de a le proiecta în viitor cu pesimism. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să clarifice niște neînțelegeri mai vechi, însă le cere să abordeze un dialog calm.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se pot stresa pentru o problemă apărută la locul de muncă. Nu este exclus ca niște bârfe să le ajungă la urechi și astfel să-și strice ziua liberă și să se preocupe de aflarea adevărului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite stresul și să se preocupe mai puțin de muncă și mai mult de propria sănătate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să fie prudenți în dialogul cu persoana iubită deoarece, fără să-și dea seama, pot face niște dezvăluiri pe care, ulterior, să le regrete. De asemenea, nu este exclus ca unii nativi să afle niște secrete legate de partener și astfel să înceapă un scandal ce cu greu va fi aplanat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia celor singuri de a cunoaște persoane noi, însă sunt sfătuiți să nu se implice emoțional, deoarece totul se va rezuma doar la o simplă aventură. Atenție la activitățile sportive, recreative care implică un grad mare de risc! Sunt de evitat astăzi!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot afla vești mai puțin plăcute despre o persoană dragă. Nu este exclus să afle despre o problemă de sănătate a unei rude mai în vârstă sau despre un eșec financiar. Pe de altă parte, secrete de familie pot ieși la suprafață acum și se pot dezbate probleme legate de o moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce un interes deosebit pentru locuință. Nativii vor prefera să stea în casă. Atenție la accidentele casnice!

 Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară fac planuri și stabilesc direcții legate de viitorul lor, în special în direcția profesională. Nativii se pot consulta cu persoane mai în vârstă, cu persoane în care au încredere cu privire la modul în care să-și atingă niște scopuri propuse. Nu este exclus să ia decizia de a se înscrie la niște cursuri de dezvoltare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic comunicarea.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de obținerea unui avantaj material, unei sume de bani și dialogurile vizează familia. Poate fi vorba de un bun de patromoniu, de o avere, moștenire. Pe de altă parte, va crește interesul pentru sectorul intim, iar nativii vor emana sexualitate. În timp ce unii reaprind pasiunea în cuplu, cei singuri își pot da frâu liber și pot avea o aventură. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe cei care sunt tentați să aibă relații extraconjugale să evite orice manifestare de acest gen deoarece acum pot ieși la suprafață secrete.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită deoarece, favorizați de Mercur care retrogradează în zodia Pești pot da naștere unor adevărate conflicte acum. Nativii pot vedea distorsionat povestea de iubire în această perioadă și pot simți că nu merg în aceeași direcție cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă mai multă încredere în ei înșiși, dar și în partenerul de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea tendința de a cerceta cele mai profunde gânduri care le trec prin minte. Vor coborî în interiorul lor, în adâncul sufletului pentru a scoate la suprafață trăiri, sentimente pe care le-au ținut ascunse până acum cu scopul de a le elucida. Nativii se pot preocupa de subiecte care în alt context nu le-ar fi trezit interesul absolut deloc. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce un interes aparte pentru științele oculte, pentru religie, spiritualitate, filosofie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot afla un secret despre un prieten și acest context să le dea peste cap niște principii, chiar și niște planuri. În cazurile cele mai fericite acum se pot pune bazele unor proiecte de viitor cu persoane din anturaj. Pe de altă parte, nu este exclus să crească interesul vizavi de o persoană din cercul de prieteni. Cu alte cuvinte, nativii să o vadă cu alți ochi și chiar să-și dorească o mai mare apropiere față de aceasta. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că totul se poate reduce doar la o aventură de moment, prin urmare nu ar trebui să pună suflet.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător își pot reconfigura, își pot schimba în urma unui dialog niște planuri care vizează sexctorul profesional. Nativii își vor dori mai mult de la ei înșiși și vor fi dispuși să lupte cu toate armele pentru a-și atinge obiectivele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că o pasiune se poate aprinde între ei și un coleg de muncă, un colaborator, partener de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor fi atrași de partea spirituală a vieții, de filosofie, religie, științe oculte, astrologie, numerologie și tot ce ține de această sferă ezoterică. Nu este exclus ca unii nativi să viziteze locuri sfinte, cu o puternică încărcătură emoțională pentru ei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă un context favorabil revizuirii unor planuri de viitor ce țin de zona profesională. Posibil ca unii nativi să-și dorească continuarea unor studii sau chiar să-și dorească să se înscrie la cursuri care să-i ajute să avanseze în carieră.

 

 

 

 

Citește și...