Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019. Neptun iese din retrogradare în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019. Neptun iese din retrogradare în zodia Pești

De: Loredana T. 24/11/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019. Neptun iese din retrogradare în zodia Pești
Neptun iese din retrogradare în zodia Pești

Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de ieșirea din retrogradare a lui Neptun, întocmai prin semnul lor, cu impact pozitiv asupra personalității, asupra modului în care relaționează cu cei din jur și asupra modului în care gândesc.

Neptun se pregătește să iasă din lunga perioadă de retrogradare pe care a marcat-o în zodia Pești, de altfel și zodia sa de domiciliu, zodia în care își manifestă pe deplin calitățile și energia. Neptun este planeta viselor, a iluziilor, a imaginației și a fanteziei, iar în perioada sa de retrogradare prin zodia Pești ne-a adus o doză serioasă de confuzie, dar mai ales de visare. Tentația de a vedea cu alți ochi lucrurile din jurul nostru a fost mare, iar acum a venit vremea să ne întoarcem la realitate, să ne confruntăm cu ea și nu este exclus ca pentru mulți prințul să se transforme în cerșetor.

Vom depăși perioada de interiorizare, în care obsesiile și fricile ne-au acaparat gândurile și ne-au ținut pe loc și vom fi mai sensibili, mai emoționali și mai îndreptați spre sacrificiu, spre a-i ajuta pe cei din jur, cu atât mai mult cu cât se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, când simțim să dăruim atenție, cadouri și timp celor dragi și nu numai.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor răsufla ușurați odată cu ieșirea din retrogradare a lui Neptun care le-a amprentat întocami casa subconștientului, a fricilor, a izolării și a temerilor legate de sănătate. Mulți nativi s-au confruntat cu gânduri pesimiste, cu obsesii și panici, însă acum le vor vindeca, le vor dizolva și le vor integra în trecutul lor în scop constructiv. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce un interes mult mai mare pentru credință și spiritualitate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor reuși, în sfârșit, să vadă cu alți ochi o relație de prietenie, însă impactul major va fi asupra planurilor și proiectelor pe care le au în desfășurare și care până acum au fost umbrite de negativism și pesimism, dar și de confuzie, de nesiguranță. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a se implica în acțiuni caritabile și umanitare, chiar și cu scopul de a obține avantaje de imagine.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se vor elibera de toate fricile și confuziile avute în legătură cu cariera, cu ascensiunea profesională. Este timpul ca visurile și aspirațiile lor de viitor să devină mult mai pragmatice, mai realiste și mai bine ancorate în realitatea cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a îndrepta un exces de autoritate pe care l-au avut la locul de muncă sau în afaceri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Ieșirea din retrogradare a lui Neptun le va aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a se concentra mult mai bime pe studiu, pe activități de cunoaștere, dar mai ales pe evoluție spirituală. Credința va acupa un loc esențial în viața nativilor în acaestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a planifica o călătorie în străinătate sau de a ajunge la un acord cu o persoană aflată dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor vedea cu alți ochi, mult mai realist, o situație financiară legată de o moștenire, de un bun material, de un credit, partaj. Nativii care au întâmpinat până acum probleme în această direcție vor reuși să se reechilibreze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le încinge imaginația în dormitor, ocazie cu care pot reaprinde flacăra pasiunii în cuplu.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia de a lăsa deoparte, de a depăși niște frici, obsesii, temeri, anxietăți legate de partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Pentru acești nativi poate fi vorba fie de o reîntoarcere la o iubire din trecut, fie depășirea, dizolvarea unor sentimente pentru cineva din trecut. În plan profesional vor deveni mai ancorați în realitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce mai mult realism în abordarea unei probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Ieșirea din retrogradare a lui Neptun le va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia să depășească niște confuzii, temeri, frici, anxietăți legate de locul de muncă sau de starea de sănătate. Nativii vor fi mai sociabili cu colegii și vor face planuri mai realiste, mai neumbrite de neîncredere în legătură cu viitorul lor profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o stare psihică bună, chiar o doză de entuziasm neașteptată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, încheierea acestei perioade de retrogradare va avea impact pozitiv asupra sectorului sentimental, dar și asupra relației cu copiii. Nativii pot depăși niște confuzii avute, niște temeri și neîncrederi avute în legătură cu persoana iubită sau cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le susține puternic activitățile artistice și de creație, iar cheful de distracție va fi la cote înalte.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți, iar cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să dizolve niște neîncrederi, neînțelegeri, confuzii și frici legate de cei dragi. De asemenea, vor reuși să se pună de acord cu privire la regimul unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă un start bun, entuziast, celor care au planuri legate de locuință, însă, în continuare, este de preferat să facă diferența între vis și realitate, între ce-și doresc și ce pot obține.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de încheierea acestei perioade de retrogradare a lui Neptun, care a venit la pachet și cu stări de confuzie și reevaluare, în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte, dar și al fraților, vecinilor și colegilor de muncă. Nativii vor avea ocaza să vadă cu alți ochi o situație care vizează aceste domenii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o împăcare, o rearmonizare a relației cu o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor reuși să vadă cu alți ochi, poate mai realiști, o situație financiară. Nativii vor depăși niște frustrări financiare, legate de modul în care și-au cheltuit și administrat banii de-a lungul timpului. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot deveni destul de cheltuitori, mai ales dacă este vorba de acțiuni caritabile și proiecte umanitare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Pești această încheiere a retrogradării lui Neptun, guvernatorul lor, va veni cu limpezirea unor gânduri legate de propria persoană, legate de modul în care acționează și relaționează cu cei din jur. Nativii se vor simți mult mai bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, vor fi mai liniștiți emoțional, vor scăpa de frământările interioare care i-au măcinat în ultima perioadă, vor interacționa mult mai bine cu cei din jur, dar și cu propriile gânduri pe care le vor canaliza într-un sens pozitiv. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un entuziasm molipsitor și o stare de spirit foarte bună.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea