Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018. Leii se lovesc de obstacole

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018. Leii se lovesc de obstacole

De: Cancan 25/04/2018 | 21:58
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018. Leii se lovesc de obstacole
Horoscop zilnic 26 aprilie 2018. Leii se lovesc de obstacole

Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 aprilie 2018 spune că Leii se vor lovi dde obstacole.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Barbara Băcăuanu vă prezintă Horoscopul zilei de 25 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Ești nevoit să cauți niște acte sau să întocmești niște documente care au legătură cu trecutul, iar asta îți provoacă disconfort, mai ales că trebuie să treci prin niște etape birocratice pentru a avea reușită. Încearcă să te înarmezi cu calm, răbdare și să abordezi totul metodic. Cu cât ești mai liniștit și nu forțezi nimic, cu atât vei termina mai repede!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Ai multe planuri atât personale cât și profesionale pe care vrei să le pui în aplicare în următoarea perioadă, dar nu te descurci foarte bine cu timpul. Când și cât timp să ai pentru fiecare, cum să le prioritizezi și cum să le susții energetic pe toate va fi preocuparea ta principală. Dacă îți dorești cu adevărat ceva și te focusezi activ, mai mult ca sigur vei izbăvi!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Te preocupă starea de bine a copiilor sau a unei persoane foarte tinere, iar pentru asta depui foarte mult efort – îți asumi responsabilități, te implici în diferite activități, îți consumi din timpul personal și faci unele sacrificii. Observă foarte atent în ce direcție vă deplasați și dacă merită tot efortul! S-ar putea să realizezi că faci prea multe, dar că satisfacția nu este pe măsură.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Astăzi primești laude la tot pasul – ori că ești un bun profesionist și reușești să rezolvi lucruri importante, ori pentru tonusul pe care îl afișezi și cu care ajungi să bine dispui pe toată lumea. Este indicat să îți menții această atitudine și această energie, vei reuși cu ajutorul lor să deschizi multe uși importante. Succesul pe care îl aștepți nu se află departe de tine!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Este posibil ca astăzi să întâlnești obstacole la tot pasul, care să îți dea planurile făcute peste cap sau să le amâne! Nu dispera, vei vedea că alternativa pe care ți-o pregătesc astrele este mult mai bună și te va bucura mai tare! Așadar, mergi pe principiul că tot răul a fost spre bine! Din punct de vedere sentimental, pare că aștepți niște explicații care întârzie să apară!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Negativismul unei persoane de la locul de muncă îți influențează starea de spirit și te împiedică să lucrezi liniștit. Cel mai bine ar fi să îi comunici direct ceea ce simți, s-ar putea să nu realizeze ceea ce transmite în exterior și ulterior să își ajusteze comportamentul! Dacă nu procedezi așa, te vei încărca foarte mult, vei pierde energie și vei fi neproductiv.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Chiar dacă ai multe de făcut în această perioadă și ești ținut în priză, ai toată motivația de a reuși, de a te implica și de a rezolva ceea ce ți-ai propus. Fii pe fază la comunicarea cu oamenii, s-ar putea să nu fii pe aceeași lungime de undă cu toată lumea și să fii înțeles greșit! Ca atare, este cel mai indicat să te exprimi cât mai clar, cât mai concis și la obiect!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Cu cât încerci să aprofundezi mai mult o situație, cu atât vei descoperi mai multe nuanțe care te vor bulversa și te vor îndepărta de soluția cea mai simplă. Așadar, este bine să nu despici firul în patru, ci să te ridici deasupra pentru a vedea tabloul de ansamblu și pentru a avea o perspectivă mai amplă. Procedând așa, vei observa cu ușurință care este traseul cel mai scurt pe care trebuie să te încadrezi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Renunță la acele lucruri sau îndepărtează-te pentru o perioadă de acele persoane de care simți că ai devenit dependent. Este important să te regăsești pe tine, să ai mai multă încredere în forțele proprii și să îți păstrezi libertatea care este atât de importantă pentru tine. Compară persoana care erai în trecut cu cea din prezent și observă ce lipsește!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Nu este bine ca astăzi să îți asumi riscuri pentru care nu simți că ești pregătit în totalitate, s-ar putea ca lucrurile să iasă în defavoarea ta. Fii precaut! Dacă o dorință personală pare că se îndepărtează tot mai mult și nu ajungi la ea, este momentul să te oprești un pic pentru a analiza dacă procedezi corect. S-ar putea să îți dai seama că nu scopul este greșit, ci metoda pe care o folosești pentru a ajunge acolo.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Nu te lăsa nici distras, nici influențat de zvonurile care circulă astăzi în jurul tău, mai ales până nu au o bază concretă, reală și vizibilă. Făcându-ți griji sau speranțe în zadar, nu te concretizezi pe clipa prezentă, care ar putea avea și ea un cuvânt de spus în derularea evenimentelor. Spre seară, destăinuirile unui prieten te vor emoționa, dar te vor și obliga să faci un gest pentru a-l ajuta.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 aprilie 2018

Astăzi ești prins în mijlocul tensiunilor dintre două persoane, ceea ce te va duce într-un final în ipostaza de a-i asculta pe amândoi, de a le da sfaturi și de a-i concilia. Important este să îți dai seama că fiecare în parte are dreptate, numai că privesc totul din puncte de vedere diferite. În tot acest proces, folosește-te de rațiune și obiectivitate, dar și de glasul emoțiilor ce îți sunt transmise!

Citește Horoscopul săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...