Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020. Balanțele pot avea revelații în cuplu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020. Balanțele pot avea revelații în cuplu

De: Anna Caba 25/11/2020 | 22:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020. Balanțele pot avea revelații în cuplu

Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță pot avea adevărate conștientizări legate de relațiile cu ceilalți.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 NOIEMBRIE 2020. PEȘTII AU PARTE DE ADEVĂRATE REVELAȚII)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbecau ocazia unor conștientizări mărețe legate de viața lor personală, de aspirațiile lor. Nativii, în ciuda provocărilor profesionale, își fac mai mult timp pentru ei și caută să acorde mai multă atenție evoluției. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a vedea unele principii dintr-o altă perspectivă, vindecătoare, de altfel.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să-și conștientizeze frici, temeri, inhibiții care le-au blocat evoluția până acum. Nativii pot începe un proces de vindecare și nu doar spiritual, ci și fizic, pentru că își pot observa vulnerabilitățile mai bine. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să acorde atenția cuvenită odihnei. Reîncărcarea bateriilor este esențială pentru menținerea stării de spirit.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își dau seama care sunt punctele lor sensibile în relația cu prietenii, cu cei din anturaj, poate chiar legate de un proiect în care sunt implicați și căruia până acum nu i-au acordat atenția necesară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se folosească de aceste conștientizări pentru a-și îmbunătăți relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au șansa să-și descopere niște puncte slabe în legătură cu sectorul profesional. Conștientizarea acestot vulnerabilități îi poate ajuta pe nativi să se dezvolte în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce provocări profesionale care să-i mobilizeze și să-i determine să ia atitidine.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au momente de conștientizare, de înțelegere într-un mod mult mai profund a vieții, a filozofiilor și principiiilor, a credințelor lor. Sunt susținuți astrologic să-și dea seama ce trebuie să mai învețe, să mai studieze pentru a evolua, personal sau profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce unele dispute plecate de la convingerile lor, însă cu caracter benefic pentru ei.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și conștientizeze cele mai mari vulnerabilități legate de zona financiară și intimă. Posibil ca întocmai frica de a pierde ceva sau pe cineva îi ține ancorați și nu-i lasă să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite deciziile impulsive care au legătură cu zona bunurilor materiale, a creditelor. Posibile tensiuni în cuplu care pleacă de la bani.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șansa să conștientizeze care este cea mai mare vulnerabilitate legată de relația cu partenerul de viață. În unele cazuri, aspectul se poate răsfrânge și asupra zonei profesionale și nativii pot observa că au un punct slab într-o relație de acest gen sau vizavi de un contract. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să vadă adevărata față a celor din jur, poate egoismul partenerului de viață sau ambiția unor colaboratori.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de provocări la locul de muncă menite să-i facă să conștientizeze care este cea mai mare temere, vulnerabilitate legată de acest sector. Astfel, unii nativi pot vedea care este scăparea din tecut care le-a adus nemulțumiri profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia unor conștientizări legate de starea lor de sănătate, aspect care-i poate determina să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de conștientizarea unor răni sentimentale care le inhibă evoluția. Pe de o parte sunt nativi care trăiesc intens momentele cu persoana iubită și pe de altă parte sunt nativi care-și descoperă punctele sensibile și astfel au șansa să lucreze pentru îmbunătățirea vieții sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a petrece mai mult timp cu copiii și de a începe un proces de vindecare după o despărțire.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot readuce în prezent traumele copilăriei, trecutul cu toate punctele sale sensibile și dureroase. Acest context îi poate ajuta să se vindece prin conștientizare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce unele obstacole în rezolvarea unui context ce vizează casa, dar și unele tensiuni cu familia, în special cu părinții. Este momentul să ierte.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea trăi astăzi u moment revelator, de conștientizare a cauzelor care conduc la lipsa de comunicare cu ceilalți sau, din contră, la o comunicare mult prea acidă și directă, care poate a provocat deseori conflicte cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce multă înțelepciune interioară și le cere să se raporteze mai mult la aceasta.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au șansa să conștientizeze care sunt vulnerabilitățile financiare, acele puncte slabe care-i sperie și-i transformă în persoane ahtiate după câștiguri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a conștientiza și care le sunt traumele din trecut legate de o pierdere financiară sau de un moment în care nu au avut bani. Posibile conștientizări legate de incapacitatea de a-și monetiza, de a-și pune în valoare un talent.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2020)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Jurnalism citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea