Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020. Balanțele pot avea revelații în cuplu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020. Balanțele pot avea revelații în cuplu

De: Anna Caba 25/11/2020 | 22:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020. Balanțele pot avea revelații în cuplu

Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță pot avea adevărate conștientizări legate de relațiile cu ceilalți.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 NOIEMBRIE 2020. PEȘTII AU PARTE DE ADEVĂRATE REVELAȚII)

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbecau ocazia unor conștientizări mărețe legate de viața lor personală, de aspirațiile lor. Nativii, în ciuda provocărilor profesionale, își fac mai mult timp pentru ei și caută să acorde mai multă atenție evoluției. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a vedea unele principii dintr-o altă perspectivă, vindecătoare, de altfel.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să-și conștientizeze frici, temeri, inhibiții care le-au blocat evoluția până acum. Nativii pot începe un proces de vindecare și nu doar spiritual, ci și fizic, pentru că își pot observa vulnerabilitățile mai bine. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să acorde atenția cuvenită odihnei. Reîncărcarea bateriilor este esențială pentru menținerea stării de spirit.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își dau seama care sunt punctele lor sensibile în relația cu prietenii, cu cei din anturaj, poate chiar legate de un proiect în care sunt implicați și căruia până acum nu i-au acordat atenția necesară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se folosească de aceste conștientizări pentru a-și îmbunătăți relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au șansa să-și descopere niște puncte slabe în legătură cu sectorul profesional. Conștientizarea acestot vulnerabilități îi poate ajuta pe nativi să se dezvolte în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce provocări profesionale care să-i mobilizeze și să-i determine să ia atitidine.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au momente de conștientizare, de înțelegere într-un mod mult mai profund a vieții, a filozofiilor și principiiilor, a credințelor lor. Sunt susținuți astrologic să-și dea seama ce trebuie să mai învețe, să mai studieze pentru a evolua, personal sau profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce unele dispute plecate de la convingerile lor, însă cu caracter benefic pentru ei.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să-și conștientizeze cele mai mari vulnerabilități legate de zona financiară și intimă. Posibil ca întocmai frica de a pierde ceva sau pe cineva îi ține ancorați și nu-i lasă să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite deciziile impulsive care au legătură cu zona bunurilor materiale, a creditelor. Posibile tensiuni în cuplu care pleacă de la bani.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șansa să conștientizeze care este cea mai mare vulnerabilitate legată de relația cu partenerul de viață. În unele cazuri, aspectul se poate răsfrânge și asupra zonei profesionale și nativii pot observa că au un punct slab într-o relație de acest gen sau vizavi de un contract. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să vadă adevărata față a celor din jur, poate egoismul partenerului de viață sau ambiția unor colaboratori.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de provocări la locul de muncă menite să-i facă să conștientizeze care este cea mai mare temere, vulnerabilitate legată de acest sector. Astfel, unii nativi pot vedea care este scăparea din tecut care le-a adus nemulțumiri profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia unor conștientizări legate de starea lor de sănătate, aspect care-i poate determina să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de conștientizarea unor răni sentimentale care le inhibă evoluția. Pe de o parte sunt nativi care trăiesc intens momentele cu persoana iubită și pe de altă parte sunt nativi care-și descoperă punctele sensibile și astfel au șansa să lucreze pentru îmbunătățirea vieții sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a petrece mai mult timp cu copiii și de a începe un proces de vindecare după o despărțire.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot readuce în prezent traumele copilăriei, trecutul cu toate punctele sale sensibile și dureroase. Acest context îi poate ajuta să se vindece prin conștientizare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce unele obstacole în rezolvarea unui context ce vizează casa, dar și unele tensiuni cu familia, în special cu părinții. Este momentul să ierte.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea trăi astăzi u moment revelator, de conștientizare a cauzelor care conduc la lipsa de comunicare cu ceilalți sau, din contră, la o comunicare mult prea acidă și directă, care poate a provocat deseori conflicte cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce multă înțelepciune interioară și le cere să se raporteze mai mult la aceasta.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au șansa să conștientizeze care sunt vulnerabilitățile financiare, acele puncte slabe care-i sperie și-i transformă în persoane ahtiate după câștiguri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a conștientiza și care le sunt traumele din trecut legate de o pierdere financiară sau de un moment în care nu au avut bani. Posibile conștientizări legate de incapacitatea de a-și monetiza, de a-și pune în valoare un talent.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2020)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Jurnalism citeste mai mult
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a...
Băiețelul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf, viral pe net! Liam a adunat mii de like-uri: „Doamne, cât e de frumos”
Băiețelul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf, viral pe net! Liam a adunat mii de...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
"Bonusul" de care ar putea beneficia şoferii care depăşesc viteza. Radarele poliţiei vor avea două...
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul Putin și i-au fost confiscate uzinele
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul...
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc: Ce-i cu asta, nenorocito?
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce s-a întâmplat, de fapt?!
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce...
„S-a agravat”. Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist | FOTO
„S-a agravat”. Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist | FOTO
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu 2 camere de 1200 de euro.” Octavian Strunilă despre datoriile strânse la patru bănci
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu...
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu i-a venit să creadă ce i-a făcut Anghel Damian. A tot sperat că lucrurile vor sta altfel: „Mă usuc de nervi”
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a recunoscut abia acum: Am greșit și regret
CE I-A FĂCUT Ponta lui Traian BĂSESCU în urmă cu zece ani. Fostul premier a...
Gigi Becali, turbat de furie. Acuzații la adresa SRI și a lui Băsescu
Gigi Becali, turbat de furie. Acuzații la adresa SRI și a lui Băsescu
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o conservă din magazin
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o...
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a fost găsit mort la doar 31 de ani
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a...
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale