Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 februarie 2019. Capricornii devin mai echilibrați emoțional

Publicat: 27/02/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 28 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor simți în echilibru cu ei înșiși și cu cei din jur.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot fi atacați de niște colegi de muncă și sunt sfătuiți să-și apere imaginea cu toate armele avute la dispoziție. Nu este exclus să fie puși în situații jenante, să fie luați peste picior și criticați pentru niște situații care nu le intră în fișa postului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează pe cei care dețin funcții să fie prudenți deoarece autoritatea le poate fi pusă la îndoială.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur se vor simți peste măsură de solicitați la locul de muncă și cu greu vor face față provocărilor apărute. S-ar putea ca nativii să fie nevoiți să ia unele decizii radicale cu privire la cariera lor, iar unele idei și convingeri ar putea intra într-un con de umbră, cel puțin pentru moment. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și mențină calmul și să nu devină impulsivi și radicali.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni nu vor reuși să ducă la bun final un plan financiar sau o sumă de bani întârzie să le intre în conturi. Nativii, care de obicei sunt comunicativi și buni negociatori, fiind guvernați de Mercur, de această dată vor deveni ostili și absolut deloc dispuși la compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ducă totuși lucrurile la extrem și să încerce să se înțeleagă pe cale amiabilă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac ar putea strica o relație, o colaborare sau parteneriat din cauza unor cuvinte spuse mai mult din cauza nervilor și reflectând mai puțin realitatea și simțirile, credințele lor. Nativii vor fi cu greu convinși de o situație și se vor simți păcăliți de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie mai înțelegători și mai diplomați în exprimare, mai ales dacă la mijloc este vorba de afaceri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor întâmpina dificultăți în rezolvarea sarcinilor de muncă, în finalizarea unui proiect și nu este exclus ca o serie de planuri să li se dea peste cap din acest motiv. Programul de muncă poate fi resimțit ca solicitant și epuizant, tendința fiind de retragere, de amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute aliați în jurul lor și să abordeze munca de echipă.

Citește și: Horoscop săptămânal 25 februarie – 3 martie 2019. Balanțele își întâlnesc marea iubire

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă de frământări, de griji și gândurile nu le vor da pace. În principal va fi vorba de o situație sentimentală, însă pentru unii nativi care au acumulat frustrări și din alte domenii poate fi vorba de mai mult de atât. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să caute răspunsurile, însă să o facă în mod detașat și obiectiv. Doar așa le vor înțelege cu adevărat mesajul și își vor putea trasa o direcție de viitor mai clară.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de preocupări ce vizează locuința, iar sarcinile gospodărești vor fi simțite ca acaparante și obositoare. Nu este exclus ca cineva din familie să le ceară sprijinul și nativii să fie nevoiți să-și asume niște responsabilități pentru care nu se simt pregătiți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții mai puțin plăcute pe teme financiare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor reuși cu greu să-și atingă scopurile și vor începe să le vadă cu alți ochi. Nu este momentul să renunțe la țeluri și vise chiar dacă vor simți să facă asta. Posibile deplasări amânate, problematice și cu obstacole. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie rezervați în dialogurile pe teme noi și necunoscute, dar mai ales în discursurile publice.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător caută variante de îmbunătățire a veniturilor și sunt dispuși la orice fel de activitate în acest scop, chiar dacă nu-i reprezintă și nu face parte din aria lor curiculară sau de interes. Nativii se frământă din cauza lipsei banilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să ceară ajutorul de moment al unei persoane de încredere și să-și facă planuri mai realiste pentru viitor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn traversează o etapă bună din punct de vedere psihic și emoțional. Nativii se simt mai echilibrați și în armonie cu ei înșiși, dar și cu cei din jur. Relația cu persoana iubită va fi un punct de sprijin în următoarea perioadă, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie sinceri în dialog și să spună întocmai ceea ce au pe inimă și-i macină pentru a primi întocmai ajutorul (sfatul) de care au nevoie.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se simt obosiți fizic și epuizați psihic, iar tendința generală va fi de retragere din viața socială și de interiorizare. Nativilor le pot reveni în gând situații și evenimente din trecut rezolvate parțial sau nerezolvate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător atenționează asupra unor probleme metabolice sau legate de tranzitul intestinal și-i sfătuiește să se odihnească mai mult și să aibă grijă la alimentație.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești nu vor da dovadă de o comunicare prea bună cu cei din jur, ba chiar vor evita inclusiv dialogul cu persoanele de care se simt apropiați și cu care altă dată stăteau la povești. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu devină în niciun caz agresivi și să evite să spună întocmai ceea ce gândesc, mai ales dacă contraargumentele lor pot dăuna unei relații

Citește și...