Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018. Fecioarele rezolvă probleme personale

Publicat: 28/11/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor fi favorizați astrologic și vor reuși să-și rezolve problemele personale cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec au parte de stres la locul de muncă, însă găsesc resursele interioare pentru a-i face față cu brio. Nativii reușesc să rămână concentrați pe ceea ce au de făcut și dau dovadă de multă determinare în finalizarea sarcinilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra unor posibile tulburări gastrointenstinale, prin urmare sunt sfătuiți să aibă grijă la alimentație.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur reușesc să-și găsească, mai corect spus, să-și inducă o liniște sufletească, o stare de echilibru emoțional, aspect care le face bine în relațiile cu cei apropiați. Confortul psihic se va afla în strânsă legătură cu această etapă de detașare și va fi foarte greu ca nativii să se enerveze și să se streseze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a fi temperați în manifestări și de a se odihni mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă intens de gospodărie, iar sarcinile casnice, posibil reparații în casă, le pot ocupa tot timpul, în unele cazuri provocându-le stări de disconfort psihic, stări de irascibilitate pe care, tendința generală va fi să le răsfrângă asupra membrilor familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și dedice mai mult timp propriei persoane și odihnei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de studiu și de activitățile intelectuale și dau dovadă de o bună capacitate de concentrare și memorare. Nativii vor observa că ceea ce până acum le părea imposibil de captat și înțeles, acum devine foarte ușor. Etapă bună pentru cei care se pregătesc să susțină un exament, test, interviu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să se hidrateze suficient și să aibă grijă la alimentație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au parte de nemulțumiri financiare care vin din zona locului de muncă. Fie nativii nu primesc banii pentru un proiect încheiat, fie suma cuvenită este mai mică, necorespunzătoare cu munca depusă. Cu toate că nativii se vor lupta pentru drepturile lor, horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că aceste conflicte izbucnite acum pot avea repercusiuni majore mai târziu. Cel mai bine este să adopte diplomația și să aibă răbdare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Fecioară au șansa de a se mobiliza mai bine la locul de muncă. Nativii vor fi determinați să încheie proiecte, să finalizeze sarcini și să se facă remarcați în fața superiorilor.  Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de ase echiliba la nivel psihic, astfel încât să-ți pună în ordine problemele personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de sectorul sănătății, însă au tendința de a deveni ipohondri. În unele cazuri, nativii cer o reevaluare a analizelor, în timp ce în alte cazuri, din cauza unui zbucium interior și a gândurilor negre, nativii tind să apeleze la metode de vindecare neconvenționale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și mențină calmul și să se odihnească mai mult. Poate fi vorba doar despre o stare psihică proastă și nicidecum de o boală.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de niște confruntări majore cu prietenii din cauza unor neconcordanțe de planuri, idei, principii și valori de viață. Nativii vor fi afectați de îngrădirea unor drepturi și vor refuza orice formă de compromis. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să încerce să rămână autentici, atât în exprimare, cât și în atitudine.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o etapă de confuzie la nivel sentimental. Nativii nu sunt dispuși la compromisuri vizavi de relația de cuplu, însă nu-și doresc (sau nu au curaj) să încheie o relație. Atenție la demnitate și orgoliu care pot fi încălcate! Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unor neplăceri, blocaje care pot apărea la drum, în deplasările curente sau pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de niște neplăceri legate de locuință, în special cei care trebuie să se mute în casă nouă sau caută să închirieze un imobil. Nu este exclus ca nativii să fie nevoiți să accepte unele condiții care să-i dezavantajeze din punct de vedere financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu ia decizii pripite și nefondate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să fie nevoiți să anuleze sau să amâne niște planuri făcute și totul din cauza condiției financiare care nu este deloc îmbucurătoare. Nativii vor fi triști, împovărați de gânduri și regrete și vor evita socializarea cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să rămână ancorați în realitate și să caute și alte variante de câștig suplimentar.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se pot confrunta cu refuzuri din partea superiorilor și nu este exclus să sfidați, să fie înlăturați dintr-un proiect în care s-au implicat. Posibile reproșuri și atacuri directe legate de abilitățile profesionale. Tendința nativilor poate fi una răzbunătoare, însă horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și reevalueze atitudinea la locul de muncă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. VĂRSĂTORII POT ÎNCHEIA O RELAȚIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Citește și...