Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018. Fecioarele rezolvă probleme personale

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018. Fecioarele rezolvă probleme personale

De: Cancan 28/11/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018. Fecioarele rezolvă probleme personale
Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018 spune că Fecioarele pot rezolva probleme personale

Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor fi favorizați astrologic și vor reuși să-și rezolve problemele personale cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec au parte de stres la locul de muncă, însă găsesc resursele interioare pentru a-i face față cu brio. Nativii reușesc să rămână concentrați pe ceea ce au de făcut și dau dovadă de multă determinare în finalizarea sarcinilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra unor posibile tulburări gastrointenstinale, prin urmare sunt sfătuiți să aibă grijă la alimentație.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur reușesc să-și găsească, mai corect spus, să-și inducă o liniște sufletească, o stare de echilibru emoțional, aspect care le face bine în relațiile cu cei apropiați. Confortul psihic se va afla în strânsă legătură cu această etapă de detașare și va fi foarte greu ca nativii să se enerveze și să se streseze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a fi temperați în manifestări și de a se odihni mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă intens de gospodărie, iar sarcinile casnice, posibil reparații în casă, le pot ocupa tot timpul, în unele cazuri provocându-le stări de disconfort psihic, stări de irascibilitate pe care, tendința generală va fi să le răsfrângă asupra membrilor familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și dedice mai mult timp propriei persoane și odihnei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de studiu și de activitățile intelectuale și dau dovadă de o bună capacitate de concentrare și memorare. Nativii vor observa că ceea ce până acum le părea imposibil de captat și înțeles, acum devine foarte ușor. Etapă bună pentru cei care se pregătesc să susțină un exament, test, interviu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să se hidrateze suficient și să aibă grijă la alimentație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au parte de nemulțumiri financiare care vin din zona locului de muncă. Fie nativii nu primesc banii pentru un proiect încheiat, fie suma cuvenită este mai mică, necorespunzătoare cu munca depusă. Cu toate că nativii se vor lupta pentru drepturile lor, horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că aceste conflicte izbucnite acum pot avea repercusiuni majore mai târziu. Cel mai bine este să adopte diplomația și să aibă răbdare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Fecioară au șansa de a se mobiliza mai bine la locul de muncă. Nativii vor fi determinați să încheie proiecte, să finalizeze sarcini și să se facă remarcați în fața superiorilor.  Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de ase echiliba la nivel psihic, astfel încât să-ți pună în ordine problemele personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de sectorul sănătății, însă au tendința de a deveni ipohondri. În unele cazuri, nativii cer o reevaluare a analizelor, în timp ce în alte cazuri, din cauza unui zbucium interior și a gândurilor negre, nativii tind să apeleze la metode de vindecare neconvenționale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și mențină calmul și să se odihnească mai mult. Poate fi vorba doar despre o stare psihică proastă și nicidecum de o boală.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de niște confruntări majore cu prietenii din cauza unor neconcordanțe de planuri, idei, principii și valori de viață. Nativii vor fi afectați de îngrădirea unor drepturi și vor refuza orice formă de compromis. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să încerce să rămână autentici, atât în exprimare, cât și în atitudine.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o etapă de confuzie la nivel sentimental. Nativii nu sunt dispuși la compromisuri vizavi de relația de cuplu, însă nu-și doresc (sau nu au curaj) să încheie o relație. Atenție la demnitate și orgoliu care pot fi încălcate! Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unor neplăceri, blocaje care pot apărea la drum, în deplasările curente sau pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de niște neplăceri legate de locuință, în special cei care trebuie să se mute în casă nouă sau caută să închirieze un imobil. Nu este exclus ca nativii să fie nevoiți să accepte unele condiții care să-i dezavantajeze din punct de vedere financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu ia decizii pripite și nefondate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să fie nevoiți să anuleze sau să amâne niște planuri făcute și totul din cauza condiției financiare care nu este deloc îmbucurătoare. Nativii vor fi triști, împovărați de gânduri și regrete și vor evita socializarea cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să rămână ancorați în realitate și să caute și alte variante de câștig suplimentar.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se pot confrunta cu refuzuri din partea superiorilor și nu este exclus să sfidați, să fie înlăturați dintr-un proiect în care s-au implicat. Posibile reproșuri și atacuri directe legate de abilitățile profesionale. Tendința nativilor poate fi una răzbunătoare, însă horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și reevalueze atitudinea la locul de muncă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. VĂRSĂTORII POT ÎNCHEIA O RELAȚIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...