Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 mai 2018. Racii au probleme de adaptare

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 mai 2018. Racii au probleme de adaptare

De: Cancan 02/05/2018 | 21:21
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 mai 2018. Racii au probleme de adaptare
Zodia Rac. Horoscop zilnic 3 mai 2018

Horoscopul zilei de 3 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 mai 2018 spune că Racii au probleme de adaptare.

Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 3 mai 2018
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 3 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Chiar dacă umorul poate fi greșit interpretat, nu te poți abține să nu te distrezi pe seama celor pe care nu prea îi ai la suflet. Totuși, renunță la ego! Orice ieșire din casă poate fi de bun augur, deci nu sta pe loc: schimbă traseul tău obișnuit casă-serviciu și retur, pentru că pot apărea surprize plăcute. Norocul, atunci când apare, nu te așteaptă să te gândești și nici nu te întreabă dacă ești pregătit. Prinde repede șansa care se ivește azi la neprevăzut!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Cei din jur se îndoiesc de tine și îți pun bețe în roate ce nu te lasă să duci la îndeplinire ceea ce ai început. Poate le-ai oferit motive de suspiciune. Ai mare grijă la gesturile bruște pe care ești gata să le faci! Nici nu știi ce efecte dezastruoase poate avea o decizie pripită luată la nervi! Chiar dacă ai dreptate, cineva are de suferit de pe urma replicilor tale: ori cel căruia i te adresezi, ori tu, pentru ca nu vei știi cum să îți repari gestul făcut.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Nu ține cont de opreliști: oricât te-ai chinui, tot nu poți fi pe placul tuturor și întotdeauna se vor găsi și persoane care sa nu te simpatizeze. Te ocupi de un proiect care consuma mari resurse de timp și energie, dar a venit vremea unei alegeri în viața ta. Poate ar fi nevoie de o atitudine diferită. Totodată, afli lucruri triste despre prieteni care suferă, care trec prin momente dificile în cuplu. Deși nu sunt ale tale, personal, nu poți rămâne de piatră.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Nu te poți înțelege cu toți pentru că s-au adunat în jurul tău oameni extrem de diferiți. Nu poți găsi un numitor comun, de aceea trebuie să te adaptezi și să fii flexibil. Descoperi că ai și ceva inamici prin preajmă, oameni care te-au pus la index în trecut și profită de orice ocazie pentru a-ți arăta antipatia lor. Nu ai curajul să alegi acum alta cale, dar fii pregătit pentru o modificare! Chiar dacă o amâni, tot va veni ziua în care va trebui să schimbi direcția.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Nu ești atât de impulsiv de obicei, tocmai de aceea toți sunt mirați când văd câtă energie consumi. Ești nervos și nervozitatea îți poate crea probleme. Veștile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar dacă te-ai preface că nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai ușor peste efectele lor. Când lucrezi cu plăcere, este clar că și rezultatele vor fi grozave, de aceea trage tare, convins că ceea ce te așteaptă la final va aduce fericire în suflet și satisfacție.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Pune mâna imediat pe ocazia excelentă care se ivește astăzi și ai să vezi tu mai târziu dacă a fost o alegere bună, acum contează rapiditatea! Ideea de asociere este în centrul tuturor reușitelor astăzi, ca atare primul pas spre ceea ce vrei sa obții, este să găsești partenerul ideal pentru aceasta. Ai putea face o echipă perfectă cu cineva dintr-o generație complet diferită de a ta, ba chiar și de sex opus, ca atare fii pe fază!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Ideea de complementaritate este cheia succesului, deci fă un efort să te apropii de oamenii care intră în joc cu ceea ce nu ai tu până iese un întreg! Muncește cu pasiune, pentru că te vei ocupa de un proiect care are și implicații financiare excelente, dar îți va da și un sentiment de satisfacție. Nu privi lucrurile ca și cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând și te poți trezi în fața unei răsturnări de situație.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Deși ești încrezător în susținerea din partea familiei, dispoziția ta de astăzi este mult prea degajată ca să faci față unor activități sau studii! Azi nu-ți este tocmai ușor să-ți arăți sentimentele, dar acest lucru nu te va împiedica totuși să te bucuri de momente plăcute de intimitate. Planurile de viitor care implică partenerul trebuie atent analizate. N-ar strica astăzi să te ocupi mai mult de relaxarea trupului, dar și a minții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Cei din jurul tău sunt de părere că tratezi cu superficialitate responsabilitățile din viața personală. Este vorba doar de o lipsă de atenție?

Azi este indicat să te axezi pe relațiile cu cei dragi sau cu prietenii, alături de care să te bucuri de momente de relaxare, într-o manieră interactivă. Este un moment bun să te ocupi și de provocările care țin de domeniul spiritual, de temeri și anxietăți, pe care le poți depăși apelând la meditație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Preferi să îți direcționezi energia către subiecte ce țin de dezvoltarea personală, riscând să te risipești fără a te putea concentra pe un program susținut. Dacă torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de ceartă, fii sigur că va duce la o adevărată furtună, deci de tine depinde cu cât amplifici tensiunea! Ai alături de tine exemple demne de urmat, deci profită din plin de ceea ce au ceilalți de oferit! Unii au sfaturi și informații excelente de dat.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Cum ești dornic de a încerca senzații inedite, fă-ți astăzi timp pentru o ieșire în oraș, fără a te gândi prea mult că poți destabiliza bugetul. Ajutat de viziunea de ansamblu poți depăși lejer responsabilitățile cotidiene, cu condiția să nu pui în discuție o eventuală schimbare a ierarhiilor. Există șansa de a te întâlni cu o persoană dragă sau chiar cu un prieten vechi. Ai ocazia de a analiza ce n-a funcționat și de a învăța din greșeli.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Cum ziua nu este favorabilă demarării unor acțiuni noi, dirijează-ți energia către activități ce țin de organizarea într-o manieră creativă a spațiului. Azi sectorul financiar te preocupă în mare măsură, dar în același timp nu reziști tentației de a-ți face o mică plăcere și de a cumpăra ceva nou. Ești tras în prea multe părți și, când încerci să mulțumești atâtea planuri simultan, riști să scapi din vedere detalii importante și să generezi gafe!

Citește și Horoscopul săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...