Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 martie 2019. Leii se pot despărți de partener

Publicat: 29/03/2019 | 20:27

Horoscopul zilei de 30 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu pot intra în conflicte serioase cu persoana iubită și chiar pot ajunge la despărțire.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de surpize neașteptate din partea prietenilor. În unele cazuri, nativii vor fi puși în situații surprinzătoare de către persoanele din anturaj. De exemplu, este posibil să planifice o ieșire în oraș, dar locația să fie o surpriză. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce vești despre o cunoștință cu care au pierdut legătura de mai mult timp.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de diferite evenimente, cu rol de încercări, nu cu repercusiuni neapărat neplăcute, dar de natură să-i pună în ipostaze noi de viață, să-i determine să-și pună mai multe întrebări despre anumite domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie prudenți în acțiuni și reținuți în afirmații și declarații.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de idei revoluționare, soluții interesante și ingenioase la problemele cu care se confruntă zi de zi. Nativii vor dori să iasă în evidență prin expunerea unor principii de viață și vor reuși să-i surprindă din plin pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce niște vești mai puțin plăcute legate de traseul unui proiect profesional.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac sunt stresați de un context financiar. Nativii pot afla vești destabilizatoare cu privire la o moștenire, la o sumă de bani care ar trebui să le intre în conturi. În unele cazuri, cei care dețin bani la comun cu partenerul de viață, s-ar putea afla în ipostaza unei pierderi financiare sau ar putea descoperi că acesta a cheltuit resurse, economiile familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează pe cei singuri și dornici de flirt că pot avea parte de o aventură amoroasă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să intre în conflicte destul de serioase cu persoana iubită. Nativii pot dezgropa situații mai vechi pentru a cere lămuriri suplimentare sau pot avea parte de evenimente în cuplu care să le accentueze o stare de confuzie majoră. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu dea curs tensiunilor deoarece s-ar putea produce o răcire a relației, o îndepărtare a partenerilor și chiar o despărțire definitivă.

 Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară nu se vor simți în apele lor. Nativii se pot confrunta cu diferite probleme de sănătate de natură să le strice toată buna dispoziție a zilelor libere. Cei care se confruntă cu afecțiuni cronice pot resimți mai intens simptomele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se suprasolicite nici fizic și nici psihic, mai ales cei care au probleme cardiovasculare, cu tensiunea sau cu sistemul nervos.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de surprize neplăcute în plan sentimental. Unii nativi se vor confrunta cu nelămuriri și confuzii ce țin de persoana iubită, de trecutul acesteia, în timp ce alți nativi pot fi nedumeriți cu privire la atitudinea și comportamentul adoptate de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite să ducă dialogurile la extrem, să nu facă afirmații, reproșuri, să nu aducă acuze și critici pe care le pot regreta ulterior.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de evenimente neplăcute în familie, de natură să-i îngrijoreze pe nativi sau să-i scoată din ritmul lor normal. Nu sunt excluse conflictele cu cei dragi legate de idei și principii de viață diferite, vizați fiind în primul rând părinții sau membrii mai în vârstă ai familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate veni cu vești destabilizatoare legate de o rudă aflată la distanță.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de dialoguri ciudate, uneori surpinzătoare, alteori acide cu cei din jur. Comunicarea va oscila între limitele sale și le va testa rezistența psihică a nativilor. Cei care trebuie să învețe, să studieze se vor descurca cu greu să se concentreze și să rețină informațiile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea inițiative neinspirate, mai ales într-un context oficial. Discursurile publice sunt de evitat.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de surprize financiare deloc plăcute. Nativii care așteaptă o sumă de bani s-ar putea să primească răspunsuri nefavorabile, iar cei care așteptau să-și îmbunătățească veniturile cu ajutorul unei sponsorizări, unui investitor pot fi dezamăgiți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate aduce acțiune în acest sector de viață și-i poate mobiliza pe unii să găsească soluții urgente sau (atenție!), îi poate determina să ia decizii pripite.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de diferite surprize în viața de zi cu zi, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute. Nativii pot simți că totul în jurul lor este o loterie și vor fi când sus pe val, când la pământ, triști și morocănoși. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie prudenți în activitățile pe care le întreprind și să nu riște nimic.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor traversa o etapă mai puțin plăcută din punct de vedere psihic. Nativii se vor întoarce cu gândul în trecut în încercarea disperată de a obține niște răspunsuri și vor avea o reprezentare negativistă, pesimistă supra viitorului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia niciun fel de decizii în acest context, deoarece mai târziu le pot regreta.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1 – 7 APRILIE 2019. ZODIILE VOR PARTICIPA LA NUNTA COSMICĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2019

Citește și...